Werken Taylor Swift en Shania Twain samen na hun recente TikTok-interactie?

Inhoudsopgave:

Werken Taylor Swift en Shania Twain samen na hun recente TikTok-interactie?
Werken Taylor Swift en Shania Twain samen na hun recente TikTok-interactie?
Anonim

Shania Twain volgde Taylor Swift zojuist op TikTok!

Taylor Swift gebruikt TikTok misschien om te hinten naar haar volgende muzikale samenwerking. Fans gaan ervan uit dat Taylor Swift in de studio zit met de koningin van countrypop Shania Twain, na hun recente TikTok-interactie.

Vorige maand ging de zangeres voor het eerst naar het socialemediaplatform en promootte de vinyleditie van de heropname van haar nummer Red. Swifties kon nauwelijks geloven dat de zangeres zich bij TikTok had aangesloten!

Shania en Taylor om samen muziek op te nemen?

Op 22 september ging T-Swift opnieuw viraal op het platform nadat ze op de 'Mama Said'-trend was gesprongen. De video gebruikt het nummer Mama Said van popband Lukas Graham om aan te geven dat iemand toestemming heeft gekregen om een bepaald ding te doen.

Taylor plaatste een video met het bijschrift: "Country Girls Can't Go Pop." De zangeres ha alt in de video haar schouders op wanneer het nummer begint te spelen, en fans kunnen een foto zien van countryster en popkoningin Shania Twain uit een van haar muziekvideo's.

De volgende foto toont de zangeres in een glitteroutfit, en de derde is een schattige foto van de twee popkoninginnen van de American Music Awards samen.

“Leren van de besten,” voegde Taylor toe in het bijschrift.

Kort nadat Swift de video had geüpload, volgde Shania haar op de app - wat volgens fans wijst op de mogelijkheid van een samenwerking tussen de twee. Ze geloven dat de country-popzangers "momenteel in dezelfde studio zitten" en samen aan nieuwe muziek werken.

“Van country tot pop, tot Shania twee collab-hint, tot in de studio zijn… die tiktok serveerde paaseieren op een schaal”, voegde een fan toe.

"Taylor Swift plaagt 1989 en RED, promoot onverschrokken en plaagt een toekomstige samenwerking met Shania Twain???" een reactie gelezen.

"OMG DE TAYLOR SWIFT EN SHANIA TWAIN DIT IS HET BESTE CROSSOVER-EVENEMENT." gutste een fan.

Red (Taylor's Version) wordt later dit jaar op 19 november uitgebracht en fans verwachten dat Shania Twain de zangeres zal vergezellen op een van de nummers op het verwachte album.

Twain aan de andere kant gaat naar Las Vegas om back-to-back shows op te voeren als onderdeel van haar Las Vegas Residency Tour, en onthulde dat ze er alles aan zou doen om zich op hetzelfde voor te bereiden.

Aanbevolen: