Sociale media 'niet geschokt' als Fred Savage wordt ontslagen wegens 'ongepast gedrag' op de set

Inhoudsopgave:

Sociale media 'niet geschokt' als Fred Savage wordt ontslagen wegens 'ongepast gedrag' op de set
Sociale media 'niet geschokt' als Fred Savage wordt ontslagen wegens 'ongepast gedrag' op de set
Anonim

Fred Savage zal voor altijd bekend staan om het spelen van de iconische Kevin Arnold. De fictieve tiener groeide eind jaren zestig en begin jaren zeventig op in een middenklassegezin in de buitenwijken. The Wonder Years katapulteerde een toen 12-jarige Savage naar internationale faam.

De geliefde show debuteerde met 28 miljoen kijkers en Savage werd genomineerd voor twee Emmy's voor beste hoofdrolspeler in een comedyserie. Het is dus geen wonder dat de show opnieuw wordt opgestart. Savage zou de show gaan produceren, maar hij is nu ontslagen wegens 'ongepast gedrag'.

Het ontslag van Fred Savage komt na 'drie afzonderlijke beschuldigingen

Volgens The Hollywood Reporter werd de 45-jarige acteur ontslagen te midden van "drie afzonderlijke beschuldigingen" van ongepast gedrag. "Onlangs werden we op de hoogte gebracht van beschuldigingen van ongepast gedrag door Fred Savage, en zoals het beleid is, is er een onderzoek gestart", zei de producent van Wonder Years 20th Television in een verklaring. Ze vervolgden: "Na de voltooiing ervan werd de beslissing genomen om zijn dienstverband als uitvoerend producent en regisseur van The Wonder Years te beëindigen."

The Wonder Years werd naar verluidt geannuleerd vanwege een zaak van seksuele intimidatie tegen Fred Savage

Vier jaar geleden beweerde Savage's voormalige moeder op het scherm Alley Mills dat The Wonder Years - dat van 15 maart 1988 tot 12 mei 1993 op ABC liep - werd geannuleerd vanwege een 'belachelijke rechtszaak'. Savage en Jason Hervey, die de oudere broer van Savage speelden in de hitshow, schikten de claim wegens seksuele intimidatie buiten de rechtbank.

Monique Long werkte als klant op de set van de Wonder Years. Ze beschuldigde zowel Savage als Hervey van "haar verbaal en fysiek lastig te vallen", aldus Deadline. Maar Mills verdedigde Savage en noemde hem 'de minst beledigende, meest geweldige, lieve mens die ooit op aarde rondliep'.

Fred Savage werd in 2019 beschuldigd van intimidatie

In 2019 werd Savage door Youngjoo Hwang, een bemanningslid van zijn sitcom The Grinder, beschuldigd van mishandeling, mishandeling, intimidatie en discriminatie. Hwang beweerde dat Savage haar bij één gelegenheid drie keer "gewelddadig sloeg" terwijl ze roos van zijn kleren veegde. Ze beweerde dat Savage haar ooit had gezegd: "Het is zo verdomd vervelend dat ik aardig tegen je moet zijn als ik je verdomme haat!"

Hwang verklaarde ook in gerechtelijke documenten dat Savage vrouwelijke bemanningsleden misbruikte door tegen hen te schreeuwen dat ze hem niet meer moesten volgen en een keer schreeuwde: "Kijk me niet verdomme aan!"

De rechtszaak werd buiten de rechtbank om beslecht en de zaak werd geseponeerd. "De zaak is opgelost en we hebben de rechtszaak geseponeerd", vertelde Hwangs advocaat, Anahita Sedaghatfar, aan Page Six. "We zijn erg blij met de oplossing."

Sinds het moment van de indiening hield Savage zijn onschuld vol, het netwerk steunde hem na een onderzoek.

"Ik werd erop gewezen dat een vrouw die op de kostuumafdeling werkte van een show waar ik bijna drie jaar geleden bij was, beweerde dat ik haar op de set hard had behandeld, simpelweg omdat ze een vrouw was", zei hij in een verklaring destijds.

Toevoegen: "Deze beschuldigingen zijn volledig ongegrond en absoluut onwaar. Fox heeft een uitgebreid intern onderzoek gedaan naar haar beweringen, een proces waaraan ik volledig heb deelgenomen."

Savage is getrouwd met commercieel vastgoedmakelaar Jennifer Lynn Stone. Ze hebben drie kinderen.

Aanbevolen: