Britney Spears-fans eisen dat haar social media-manager wordt ontslagen na de IG-post van Star

Britney Spears-fans eisen dat haar social media-manager wordt ontslagen na de IG-post van Star
Britney Spears-fans eisen dat haar social media-manager wordt ontslagen na de IG-post van Star
Anonim

Britney Spears fans hebben geëist dat haar social media manager stopt na de recente Instagram van de zangeres.

De 39-jarige popster verbrak eindelijk haar stilzwijgen over het Framing Britney Spears-document eerder deze week. Ze beweerde dat ze het niet helemaal had gezien, maar wel clips had gezien die haar 'twee weken' aan het huilen hadden gemaakt. De Grammy-winnaar beweerde ook dat ze "in verlegenheid was gebracht" door de film.

Het is geen geheim dat Britney's vader Jamie sinds 2008 haar conservator is. Hij heeft ook zijn vertolking in de New York Times-documentaire bekritiseerd. De 68-jarige beheert naar verluidt de financiën van zijn dochter en zelfs de mensen die ze kan zien.

Fans beweren dat Britney's post waarin ze de documentaire toesprak, niet door haar is geschreven, maar door haar socialmediamanager, Cassie Petrey.

Eagle-eyed Free Britney-volgers zeggen dat de stijl van schrijven veelzeggend is en dat dit is hoe Britney's oude social media-manager de neiging heeft om te posten.

Maar een bron vertelde TMZ: "Cassie heeft de verklaring van Britney over de Hulu-documentaire NIET verzonnen, en ze was niet eens op de hoogte van Brits plan om zich uit te drukken totdat de IG-post werd gepubliceerd."

Petrey is zelfs naar buiten gekomen met haar eigen verklaring en beweerde dat ze de post van haar cliënt niet had geschreven. Maar dat weerhield de fan van de ster "Oeps…I Did It Again" er niet van om haar verdediging in twijfel te trekken.

Een fan schreef: "Britney Spears' social media manager, @cassiepetrey, werd boos op de reactie die ze kreeg voor het plaatsen van twijfelachtige inhoud op Britney's IG gisteren, dus Cassie postte dat Britney zich schaamde voor de Framing Britney-documentaire via Britney's IG. Wat een freak. FreeBritney."

Een fan zei simpelweg op Twitter: "Er is geen enkele kans dat Britney dit heeft geschreven."

Een ander voegde toe: "Deze social media manager moet ontslagen worden! Britney heeft steun nodig en mag niet worden uitgebuit op sociale media. Ze is duidelijk niet in orde. Ik hoop dat Britney in staat is om de controle over haar leven over te nemen en haar eigen leven personeel dat beter geschikt is om voor haar te zorgen. Laten we niet vergeten dat het nog niet zo lang geleden was dat ze geld verdiende voor deze mensen, inclusief haar vader."

"Ik kan me alleen maar voorstellen hoe Brit zich moet voelen als ze elke dag wakker wordt, wetende dat ze vanaf het ene moment de controle over haar emoties verloren heeft, ze is een door de staat gesanctioneerde gevangene - waarom spreekt haar zus nooit voor haar", merkte een bezorgde fan op.

Nadat Britney in 2007 instortte, verloor ze de volledige voogdij over haar twee zonen en werd ze onder curatele gesteld van haar vader en een advocaat genaamd Andrew Wallet.

Aanbevolen: