Johnny Depp's Career Resurrection: De waarheid over zijn aankomende films

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's Career Resurrection: De waarheid over zijn aankomende films
Johnny Depp's Career Resurrection: De waarheid over zijn aankomende films
Anonim

Hollywood-ster Johnny Depp werd eind jaren 80 beroemd dankzij de hoofdrol in de tv-show 21 Jump Street, en in de jaren 90 vestigde hij zich als een nietje in Hollywood dankzij rollen in projecten als What's Eating Gilbert Grape, Donnie Brasco, Fear and Loathing in Las Vegas, Edward Scissorhands en nog veel meer. Tussen 2015 en 2017 was Johnny Depp getrouwd met actrice Amber Heard, die later beweerde dat de acteur haar zou hebben misbruikt. In 2018 klaagde Depp het Britse tabloid The Sun aan wegens smaad, maar dat proces verloor hij. In 2022 klaagde de acteur Heard aan wegens laster in een veel gepubliceerd proces dat hij uiteindelijk won.

Vandaag bekijken we de aankomende acteerprojecten van Johnny Depp. Wat krijgen fans binnenkort te zien met de acteur - en zal de acteercarrière van Johnny Depp een renaissance doormaken? Blijf scrollen om erachter te komen!

Johnny Depp speelt de hoofdrol in de aankomende film 'Jeanne Du Barry'

Volgens de IMDb-pagina draait de film om "het leven van Jeanne Bécu die in 1743 werd geboren als de onwettige dochter van een verarmde naaister en vervolgens door het hof van Lodewijk XV opklom om zijn laatste te worden officiële minnares."

Johnny Depp gaat koning Lodewijk XV spelen in de Franstalige film, en hij zal naast Maïwenn, Louis Garrel, Pierre Richard en Noémie Lvovsky de hoofdrol spelen. Momenteel is de film in pre-productie. Jeanne du Barry wordt de eerste film van Johnny Depp sinds het drama Minamata uit 2020, dat hij ook produceerde. De historische dramafilm wordt geregisseerd door Maïwenn, een bekende Franse actrice en filmmaker - en ze zal de minnares van koning Lodewijk XV, Jeanne Bécu, spelen.

Tijdens het proces wegens laster tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard beweerden Depp en zijn juridische team dat de carrière van de acteur negatief werd beïnvloed als gevolg van de beweringen van Heard. Een van de banen die de acteur naar verluidt verloor als gevolg van de beschuldigingen, is de rol van Captain Jack Sparrow in de zesde Pirates of the Caribbean-film. Gezien het feit dat Johnny Depp de rechtszaak tegen Depp v. Heard won, lijkt het er echter op dat de zaken voor de acteur kunnen veranderen. Volgens een interview met The Sunday Times zei Pirates of the Caribbean-producer Jerry Bruckheimer dat de "deur niet helemaal gesloten is voor Depp om terug te keren." Volgens de filmmaker moet "over de toekomst nog beslist worden". Gezien het feit dat de publieke opinie over Johnny Depp enorm is veranderd dankzij het proces, zou het niemand verbazen als de acteur uiteindelijk terugkeert als Captain Jack Sparrow.

Johnny Depp filmt ook de miniserie 'Puffins Impossible'

Afgezien van projecten op groot scherm, maakt de acteur ook deel uit van de stemmencast voor de aankomende geanimeerde tv-show Puffins Impossible, een spin-off van de show Puffins. Daarin is Johnny Depp de stem achter Johnny Puff. De show volgt vijf papegaaiduikers die voor de walrus Otto werken en heeft momenteel een 8,8-rating op IMDb. Puffins Impossible zal bestaan uit 18 afleveringen van vijf minuten, maar een releasedatum is nog niet bekend.

"Puffins Impossible is een geweldig verhaal voor alle leeftijden, geestig en leerzaam", zei Johnny Depp in een verklaring en voegde eraan toe dat "het werk dat in slechts een jaar is gedaan gewoon geweldig is; ik ben heel blij met de creativiteit van mensen uit Servië."

Volgens voorspellingen van experts staat de carrière van Johnny Depp op het punt een opleving door te maken. De acteur, die in tal van beroemde blockbusters speelde, zou nog populairder kunnen worden. Industrie-expert Alexandra Villa van In House PR denkt dat Depp genoeg projecten zal hebben om uit te kiezen. "Zijn carrière gaat omhoogschieten. Hij heeft niet alleen het hart van de consument in handen", zei ze. "Misschien kan hij een aantal van de grootste films kiezen die de komende jaren uitkomen. Hij zou de best betaalde acteur ooit kunnen worden."

De CEO van Strategic Vision PR Group David E. Johnson zit op dezelfde pagina. "Hij won in de rechtbank van de publieke opinie", zei de CEO. "Ik denk dat we nu gaan zien dat Hollywood hem niet als dodelijk ziet, zoals een paar jaar geleden. Ik denk dat Hollywood hem zal zien als iemand die betaalbaar is."

Naast de verwachte comeback van de acteur naar Hollywood, wordt verwacht dat Johnny Depp ergens in 2022 samen met gitaarlegende Jeff Beck een album zal uitbrengen. Hoewel de acteur momenteel slechts twee aankomende projecten heeft, gebaseerd op de mening van experts uit de industrie, de acteur staat op het punt een enorme comeback te maken.

Aanbevolen: