The Lazy Way Johnny Depp "memoriseerde" zijn regels voor films

Inhoudsopgave:

The Lazy Way Johnny Depp "memoriseerde" zijn regels voor films
The Lazy Way Johnny Depp "memoriseerde" zijn regels voor films
Anonim

Wat hij ook doet, de 58-jarige acteur zal zeker de krantenkoppen halen. Hij ha alt tegenwoordig het nieuws voor zijn prachtige Franse dorp dat op de markt komt.

Het is op zijn minst voor een keer iets controversieel, maar dat zal zeker niet blijven duren.

We hebben talloze pogingen gezien van Hollywood om zijn naam te belasteren. Ondanks alle verhalen tegen hem, is de acteur relevant gebleven, terwijl hij een groot deel van een fanbase heeft behouden die hem blijft steunen.

Soms kan het nieuws echter moeilijk te verteren zijn. Een paar jaar geleden kreeg hij kritiek van een voormalig manager vanwege zijn arbeidsethos.

Volgens de ex-werknemer was Johnny Depp lui als het ging om het onthouden van regels, dus besloot hij het systeem te bedriegen.

We zullen vaststellen wat die tactiek is, samen met de andere beroemdheden zoals Tom Cruise die gedurende hun carrière een vergelijkbare route hebben gevolgd.

Sommige fans beweren misschien dat dit weer een andere manier is waarop Hollywood probeert Depp voorgoed een kans te geven.

Hij is niet de eerste acteur die hiervan wordt beschuldigd

Een acteurslijnen voeren, enigszins illegaal, is niets nieuws… Ach, vraag het maar aan die arme man op ' SNL ' die jarenlang de posters met de regels erop omhoog hield … Als het om films gaat, soms zijn deze lengtes vereist. Tom Cruise kreeg tijdens 'Chinatown' in feite lijnen door een radio-oortelefoon in zijn helm.

"Dus in de film, als het lijkt alsof mijn crewchef tegen me praat en ik aandachtig luister, wachtte ik eigenlijk op mijn volgende zin", verklaarde Cruise naast Grunge.

Mensen als echte iconen, waaronder Al Pacino en Marlon Brando, zijn ook bestempeld als sterren die hun tekst in het verleden zijn vergeten.

Wat echter veel wenkbrauwen doet fronsen, is de reden waarom Johnny Depp zijn zin door een oortje kreeg.

Hem lijnen voeren via een oortelefoon

Deze wordt eigenlijk bestempeld als Depp die lui is en niet bereid is zijn regels voor bepaalde rollen te onthouden.

Het werd vervelend toen een ex-manager een verklaring uitzond, niet alleen om Depp aan te klagen voor hun tijd samen, maar ook om stukjes informatie te onthullen die we niet mochten weten.

Volgens de manager heeft Depp honderdduizenden dollars uitgegeven aan de engineering van een slim geluidsstuk, dat zou helpen met zijn teksten terwijl hij op de set was. Zoals je zou verwachten, zou dat het hele memoriseren van regels een stuk eenvoudiger maken.

"Depp stond erop dat deze geluidstechnicus jaarlijks vastgehouden zou worden, zodat hij zijn regels niet meer uit het hoofd hoefde te onthouden." Volgens de verklaring was dat iets wat Depp al jaren deed. Hij zou zijn voormalige agent aanklagen en volgens de geruchtenmolen deed hij dat alleen maar vanwege zijn schuldige status.

Wie weet echt wat er is gebeurd, voor zover we weten, heeft geen enkele acteur dit gerucht in het verleden bevestigd. Het zou nog een andere manier kunnen zijn waarop Hollywood de verontruste acteur probeert neer te halen. Volgens hem is dat in ieder geval precies wat vorm krijgt.

Hij geeft niet op ondanks de hitte

"Wat ik ook heb meegemaakt, ik heb het meegemaakt. Maar uiteindelijk is deze specifieke arena van mijn leven zo absurd geweest", zei hij.

"Waar hebben de mensen in Minamata mee te maken gehad? Mensen die leden aan COVID? Veel mensen verloren (hun) leven", zei Depp. "Maar wat ik heb meegemaakt? Dat is alsof je gekrabd wordt door een kitten. In vergelijking."

Dat waren Depp's woorden naast USA Today, die sprak over alle wilde beschuldigingen tegen hem in de afgelopen maanden en zelfs jaren. Het is heel goed mogelijk dat een deel ervan is verzonnen, dat is vooral het geval in de ogen van zijn fans die hem tijdens de chaos hebben gesteund. De acteur is dankbaar voor alle steun.

"Ze zijn altijd mijn werkgevers geweest", zei Depp. "Ik ben trots op deze mensen, vanwege wat ze proberen te zeggen, wat de waarheid is. De waarheid is dat ze proberen eruit te komen, omdat het niet in meer reguliere publicaties staat. Het is een lange weg die soms onhandig. Soms gewoon dom."

Ondanks alle controverse rond zijn naam, is Depp niet van plan op te geven en weg te lopen.

"Eigenlijk kijk ik er naar uit dat de volgende paar films die ik maak in zekere zin mijn eerste films zullen zijn. Want als je eenmaal… Nou, kijk," zegt hij, schijnbaar sprekend in raadsels. "De manier waarop ze het in The Wizard of Oz schreven, is dat wanneer je achter het gordijn kijkt, hij het niet is. Als je achter het gordijn kijkt, is er een heleboel (expletive) samengeperst op één plek. Allemaal biddend dat je niet naar ze kijkt. En merk ze op."

Het zal interessant zijn om te zien wat de toekomst in petto heeft voor de voormalige ster op de A-lijst.

Aanbevolen: