Hoe kwam de hartslag van Sienna Miller terecht in de soundtrack van 'Anatomy Of A Scandal'?

Inhoudsopgave:

Hoe kwam de hartslag van Sienna Miller terecht in de soundtrack van 'Anatomy Of A Scandal'?
Hoe kwam de hartslag van Sienna Miller terecht in de soundtrack van 'Anatomy Of A Scandal'?
Anonim

Anatomy of Scandal is momenteel de best beoordeelde serie op Netflix. In feite haalde de psychologische thriller gemakkelijk Bridgerton van Shonda Rhimes na meer dan 75 miljoen uur te zijn bekeken tijdens de tweede week op het streamerplatform.

Gebaseerd op een roman van Sarah Vaughan, vertelt de show het verhaal van een minister in het parlement die verstrikt raakt in controverse nadat hij beschuldigd wordt van mishandeling door een assistent met wie hij een affaire had. Gedurende de zes afleveringen krijgen kijkers het effect te zien van het schandaal op zijn eigen huwelijk, aangezien het verhaal ook een cover-up plot onthult dat veel schokkender is dan de affaire zelf.

Het lijkt er ook op dat de gelimiteerde serie gemakkelijk een publiek aantrekt met een ensemble dat bestaat uit Michelle Dockery van Downton Abbey, Naomi Scott van Aladdin en veteraan actrice Sienna Miller die de vrouw speelt van de geërgerde politicus (Rupert Friend).

Millers optreden in de film werd vooral in de serie geprezen door critici. Maar misschien, buiten medeweten van velen, ging de toewijding van de actrice aan de show verder dan haar optreden op het scherm. In feite komt de hartslag van Miller ook veel voor in de soundtrack.

Sienna Miller stemde ermee in om bijna meteen te schitteren in 'Anatomy Of A Scandal'

Rond de tijd dat Miller werd benaderd voor de serie, had de actrice verschillende andere projecten om over na te denken. Anatomy of a Scandal maakte echter meteen indruk op haar, nog voordat ze het script begon te lezen. "Ik kreeg een stapel van zes scripts toegestuurd, wat nogal een ontmoedigend gezicht is", herinnert Miller zich. "En natuurlijk waren de namen op de voorkant David E Kelly en Melissa James Gibson, dus ik was best opgewonden om een kijkje te nemen.”

Toen ze het eenmaal begon te lezen, wist Miller dat ze haar volgende project had gevonden. "Ik heb ze eigenlijk allemaal in één keer gelezen, omdat ze zo voortstuwend waren en zoveel wendingen hadden die ik niet zag aankomen", zei de actrice.

“En ik begrijp, zoals we allemaal doen, dat om een goed zesdelige drama te maken, het meeslepend moet zijn op de manier waarop dit echt was. En het pakt echt belangrijke en veelvoorkomende thema's aan."

En hoewel Miller al een film voor Netflix had gemaakt (ze speelde samen met wijlen Chadwick Boseman in 21 Bridges), wist ze dat Anatomy of a Scandal een mijlpaal was voor Kelley. "Dit is de eerste keer dat hij bij Netflix werkt, dus dat voelde als een moment", merkte de actrice op.

Hier is hoe de hartslag van Sienna Miller in de afleveringen eindigde

Voor Miller kwam het spelen van de echtgenoot van een vreemdgaande echtgenoot ook iets te dicht bij huis. Enkele jaren geleden werd de actrice betrapt in het midden van een openbaar schandaal na haar spraakmakende breuk met de toenmalige verloofde Jude Law nadat berichten naar voren kwamen dat Law een affaire had met de oppas van zijn kinderen.

Jaren later lijkt het erop dat de ervaring Miller nog steeds achtervolgt, zo erg zelfs dat de actrice aanvankelijk aarzelde om zich aan het project te binden.

“Het was voor mij geen onbekend terrein om te worden geconfronteerd met openbaar verraad. Toen ik de scripts las, vroeg ik mezelf af: wil ik dit echt doen?', herinnert ze zich. "Maar toen dacht ik dat het interessant zou zijn om in de schoenen te staan van iemand die zo anders reageert dan ik."

En hoewel Sophie de affaire anders aanpakte dan Miller in het echte leven deed, maakte het de scène er niet gemakkelijker op voor de actrice. Sterker nog, de spanning op de set werd voor haar behoorlijk intens en dat kon de hele crew zien. Ze konden het ook horen.

“In de scène waarin James Sophie vertelt dat hij een affaire heeft gehad en dat het op het punt stond om in het nieuws te komen, pikten ze de hartslag op van de microfoon, omdat ik heel angstig werd om die scène te fotograferen,” Miller onthuld.

"Ik herinner me dat de bemanning zei: 'We konden je hart horen kloppen, en het werd sterker.' Dus dat is mijn echte hart daar."

Voor Miller was de stemming rond de serie de hele tijd zwaar, vooral gezien alles wat haar personage doormaakt.

"Het is moeilijker voor Sophie's personage omdat de klappen blijven komen", legde de actrice uit. "Er is gewoon schok na schok na schok." Dat gezegd hebbende, begreep ze ook waarom Sophie reageerde zoals ze deed toen ze voor het eerst van de affaire hoorde. "Ze is erg Engels, op een manier die ik heb zien opgroeien in Engeland", legde Miller uit. "Er is een type Engelse vrouw dat ingehouden en ongemotiveerd is."

Ondertussen was Miller tijdens alle intense scènes zeker dankbaar dat ze Friend in de buurt had.

"Ik bedoel, gelukkig kunnen we het heel goed met elkaar vinden en werden we heel goede vrienden", merkte de actrice op. "We hadden elke dag te maken met zulke intense onderwerpen, en het was een zware ruimte om in te zitten. We vonden onze lichtzinnigheid vrij gemakkelijk te midden van deze intense takes."

Miller voegde er ook aan toe dat Clarkson "zeer bereid was om ons te laten lachen en mee te lachen als dat nodig was." Desalniettemin was het filmen van sommige momenten in de show "gewoon moeilijk".

Op dit moment is het onduidelijk of een seizoen twee van Anatomy of a Scandal overwogen wordt. De show was oorspronkelijk bedoeld als een beperkte serie.

Aanbevolen: