Hoe kwam Betty White op SNL terecht?

Inhoudsopgave:

Hoe kwam Betty White op SNL terecht?
Hoe kwam Betty White op SNL terecht?
Anonim

Betty White is een van de meest bekende iconen en komieken aller tijden.

Hoewel het hosten van SNL misschien niet wordt vermeld als een van de grootste carrièreprestaties van de Golden Girl, betekende het veel voor fans.

Er zijn een aantal dingen die fans moeten weten over de komediekoningin, een daarvan is dat Betty White eigenlijk de oudste persoon is die ooit SNL heeft gehost.

Tijdens White's cold open voor SNL, zei ze: "Ik heb veel mensen te danken dat ze hier zijn, maar ik moet Facebook echt bedanken", een knipoog naar de online campagne die Betty White op de radar van SNL zette om zijn gedenkwaardige show met moederdagthema te organiseren.

Betty White's geheim van geluk is misschien dat haar leven gevuld was met zoveel liefde, zowel van haar fans als van andere celebs die constant op zoek waren naar manieren om haar te eren en te vieren.

Facebook-campagne voor Betty om te hosten

Volgens een clip uit 'Betty White: First Lady of Television' wordt een fan uit Austin, Texas gecrediteerd voor het landen van White's SNL-hosting-optreden.

Blijkbaar was de jongeman 'op een avond aan het rondrijden in Texas en dacht hij aan Betty White', wat hem er uiteindelijk toe bracht te doen waartoe vele anderen geroepen zijn; deel zijn gedachten online.

De campagne was getiteld 'Betty White to Host SNL (alsjeblieft?)!'

De campagne vermeldde ook hoe Betty White op dat moment haar achtste decennium van televisie zou zijn binnengekomen, en dat het hosten van SNL een geweldige manier zou zijn geweest haar te eren en talloze miljoenen mensen over de hele wereld te vermaken over wie haar aanbidden als actrice, als onvermoeibare dierenrechtenactiviste en als fantastische komiek.”

Honderdduizenden fans van White reageerden op de campagne.

Gelukkig voor ons allemaal nam 'Saturday Night Live' de campagne en de aandacht die het werd heel serieus, wat ertoe leidde dat de maker van de show, Lorne Michaels, contact opnam met de manager van White.

Nadat het Moederdag-thema en terugkerende castleden waren besproken, heeft White zich officieel aangemeld als de oudste persoon die ooit SNL heeft gehost op 88-jarige leeftijd.

Prep For SNL duwde Betty uit haar comfortzone

Betty White's agent, Jeff Witjas, zei in een clip van PBS dat "Betty de hele week krachtig heeft gerepeteerd" ter voorbereiding op het optreden.

Witjas deelde ook dat hij bezorgd was dat hij White mogelijk te ver had geduwd met de SNL-kans.

Tijdens de voorbereiding van de show zei Witjas dat White "naar me keek met een blik die ik nog nooit eerder had gezien, en zei: 'Nooit meer'", waaruit blijkt dat ze absoluut uit haar comfortzone werd geduwd met de slopende oefening in de aanloop naar de grote dag van de show.

Onmiddellijk na haar reactie zei Witjas dat ze meteen weer de Betty White werd die we allemaal kennen en liefhebben, en dat hij wist dat ze ondanks haar zenuwen zou gaan bevallen.

Betty White moest Stagefright overwinnen

Het kan voor fans als een verrassing komen dat Betty White worstelde met plankenkoorts in de aanloop naar haar optreden, aangezien ze geen onbekende is om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Stagefright is ongemakkelijk en zo, maar het is een redder in nood, want de paniek die ontstaat, moet je tegengaan, en je moet daar grip op krijgen om te doen wat je' aan het doen zijn”, deelde Betty in een clip van Betty White: First Lady of Television.

Veel sterren hebben gedeeld dat het hosten van SNL om vele redenen geen gemakkelijke taak is, waaronder de intense oefening en voorbereiding, live moeten leveren en slechts een week hebben om de regels van tientallen sketches te leren.

Betty White was klaar voor de uitdaging.

"Stagefright, denk ik, is wat een optreden een voorsprong geeft", zei ze in de PBS-clip.

Betty White's iconische moederdagaflevering

SNL bracht een aantal van hun legendes terug naar de show ter ere van de speciale Moederdag-aflevering.

Vroegere schrijvers, acteurs en producenten voor de show, zoals Tina Fey, Amy Poehler en Maya Rudolph sierden het podium met Betty White om de show samen te brengen.

In de verwijzing naar de cast zei White: Zegen hun harten, toen ik het deed, brachten ze Tina Fey en Amy Poehler mee. En ze brachten de originele, geweldige mensen terug, waardoor je -- al die omgeving -- met al die profs.”

White had duidelijk de steun van de duizenden fans die de petitie ondertekenden, de briljante vrouwelijke cast van SNL-komieken en de miljoenen fans die wachtten in afwachting van haar optreden zoals ze dat al acht jaar deed decennia.

En nagel haar prestatie die ze deed.

Datzelfde jaar won ze de Emmy voor 'Outstanding Guest Actress On A Comedy Series' voor haar optreden in 'Saturday Night Live', waaruit blijkt dat leeftijd een komische legende niet kan tegenhouden.

Betty White's SNL-aflevering is een van de meest memorabele in de geschiedenis van de show, en het zou niet mogelijk zijn geweest zonder White's bewonderende fanbase die haar ongetwijfeld tot op de dag van vandaag in hun hart houdt.

Aanbevolen: