Britney Spears' ex-man staat terecht voor het stalken van haar

Inhoudsopgave:

Britney Spears' ex-man staat terecht voor het stalken van haar
Britney Spears' ex-man staat terecht voor het stalken van haar
Anonim

Na het verpesten van haar bruiloft, moet de ex-man van Britney Spears, Jason Alexander, terechtstaan, heeft een rechter onlangs bepaald.

Eerder deze maand trouwde Britney met haar oude vriend Sam Asghari tijdens een uitbundige ceremonie die werd gehouden in haar herenhuis in Californië. Het stel verloofde zich kort nadat Britney's tien jaar durende conservatorium eindigde. De zangeres verklaarde eerder dat het conservatorium haar verhinderde om zich te verloven en haar spira altje te verwijderen.

Het is niet verwonderlijk dat Britney ervoor koos haar familieleden niet uit te nodigen voor de ceremonie, hoewel er veel beroemde gezichten waren, waaronder Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton en Drew Barrymore.

Er was echter één onverwachte gast bij het evenement: Jason Alexander. Hij werd gearresteerd door haar beveiligingsteam kort nadat ze in haar huis had ingebroken. Hoewel hij naar verluidt het tweede niveau heeft gehaald, had Jason geen contact met Britney.

Jason riskeert celstraf voor het verpesten van Britney's bruiloft

Dagen na de bruiloft, verleende een rechter Britney een straatverbod dat bepa alt dat Jason drie jaar lang geen contact met haar mag opnemen. Zijn borgtocht was vastgesteld op $ 100.000 en hij werd bevolen zijn vuurwapens op te geven. En nu lijkt het erop dat Jason voor de rechter gaat.

Volgens PEOPLE heeft de Ventura County-rechter David R. Worley bepaald dat Jason terecht moet staan voor een aanklacht wegens stalking. Hij wordt ook geconfronteerd met "misdrijven van overtredingen en het weigeren om privé-eigendom, vandalisme en batterij te verlaten." Jason pleit niet schuldig aan alle aanklachten.

Volgens Rolling Stone getuigde Britneys bewaker Richard N. Eubeler voor de rechtbank dat Jason probeerde in te breken in Britneys slaapkamer. Hij was alleen niet succesvol omdat de deur op slot was. De bewaker voegde eraan toe dat Jason meerdere keren naar Britney's eigendom kwam in de aanloop naar de bruiloft, inclusief de dag ervoor.

Jason en Britney, die jeugdvrienden zijn, haalden de krantenkoppen in 2004 nadat ze in Las Vegas waren weggelopen. Het huwelijk werd echter pas 55 uur later ontbonden. Britney bracht later een verklaring uit waarin ze zei dat het een spontane beslissing was waar ze later spijt van had.

"Het was dat ik dom deed, opstandig was en niet echt de verantwoordelijkheid nam voor wat ik aan het doen was, weet je?" ze deelde. “En na het feesten, weet je, denk je echt niet na over wat je aan het doen bent. Dus het was een van die dingen die echt dwaas waren.”

Later in hetzelfde jaar trouwde Britney met Kevin Federline. Ze verwelkomden twee zonen voordat ze in 2007 uit elkaar gingen.

Aanbevolen: