7 keer dat Selena Gomez en Steve Martin bewezen dat ze BFF's zijn

Inhoudsopgave:

7 keer dat Selena Gomez en Steve Martin bewezen dat ze BFF's zijn
7 keer dat Selena Gomez en Steve Martin bewezen dat ze BFF's zijn
Anonim

Selena Gomez heeft een geweldige band gevormd met haar Only Murders in the Building-collega's Steve Martin en Martin Short. Het lijkt zelfs alsof ze zelfs wat datingadvies van deze twee krijgt, en ze beschreef ze als haar twee gekke ooms. Vriendschappen worden meestal gevormd tijdens het filmen, net zoals toen Tom Holland en Robert Downey Jr. een gezonde vriendschap sloten tijdens het filmen voor Marvel-films.

Het is geen verrassing dat de Ice Cream-zanger nieuwe vrienden had toen ze speelde in de Hulu-serie met Steve Martin en Martin Short. Afgezien van het enorme salaris voor de sterren van Only Murders in the Building, lijken ze al heel lang vrienden te hebben verdiend omdat het trio zo'n geweldige band vormde. Deze vriendschap is zo duidelijk, vooral wanneer Selena Gomez en Steve Martin met elkaar in contact komen en geklets in hun promotie-interviews. Neem een kijkje in hun geklets tijdens verschillende interviews.

7 Selena Gomez gaf les in WAP van Steve Martin Cardi B

Tijdens een interview op BBC Radio 1 om Only Murders in the Building te promoten, werd onthuld dat Steve Martin alleen het nummer van Cardi B met de titel WAP kende omdat de Heart Wants What It Wants-zanger hem het nummer had geleerd. Toen Steve Martin en Martin Short door gastheer Ali Plumb werden gevraagd wat hun Selena Gomez-nummer was, zei Martin dat het het nummer 'splish, splash, I was being a bath' was, het nummer dat Gomez zong tijdens haar vormende Barney-jaren. Short aan de hand antwoordde dat ze dol was op Gomez's cover van W-A-P, waarop Selena zei dat het WAP is en niet W-A-P. Martin voegde eraan toe dat Selena degene was die hen kennis heeft laten maken met het nummer.

6 Selena Gomez beledigt comfortabel Steve Martin

Dit bleek ook tijdens de promotie van het trio voor Only Murders in the Building op BBC Radio 1. Toen Selena werd gevraagd of ze Steve Martin ooit had beledigd, zei hij dat het het tegenovergestelde was, aangezien Selena zich zo comfortabel voelt om hem en Martin Short te beledigen. Hij onthulde verder dat Gomez altijd grappen met hen maakt, maar ze lijken niet terug te kunnen grappen met haar omdat ze gewoon te machtig is. De zangeres die dacht dat al haar vroegere relaties vervloekt waren, lachte gewoon terwijl Steve Martin haar uitliet.

5 Steve Martin gelooft dat Selena Gomez perfect is

Steve Martin heeft alleen maar goede woorden voor zijn Only Murders in the Building co-ster Selena Gomez. De ervaren Amerikaanse acteur die vijf Grammy Awards had gewonnen, verklaarde dat de Amerikaanse zangeres, actrice en producer Selena Gomez gewoon fantastisch is, en hij had een geweldige tijd om met haar te filmen. Toen co-sterren Steve Martin en Martin Short voor het eerst Selena Gomez speelden, belden ze elkaar en zeiden dat ze perfect is omdat ze zo anders is dan zij.

4 Steve Martin zei dat Selena's werkervaring met hem fantastisch was

Toen iemand Selena Gomez vroeg hoe het was om met Steve Martin en Martin Short te werken voor hun nieuwe Hulu-serie, liet Steve Selena niet aan het woord en zei abrupt dat Selena een fantastische tijd had met hem en Short. Selena Gomez leek altijd een band met haar co-sterren te hebben gevormd en veel van de acteurs met wie ze heeft gewerkt, kunnen alleen maar goede dingen over haar zeggen. Een andere acteur die spoot over het werken met Selena is Joey King die zei dat Selena de beste is.

Geen wonder dat de kijkers niets dan goede woorden hadden voor de show, aangezien de sterren offcam zo goed samengaan.

3 Toen Steve Martin Selena verraste omdat ze de folklore van Taylor Swift niet kende

Tijdens het interview vroeg Selena aan Steve Martin of hij niet weet wie de zanger achter het album Folklore was, waarop Steve Martin antwoordde als Selena doelde op het oude label Folklore. Vervolgens gaf ze aanwijzingen over de zangeres die Taylor beschreef als blond en krullend haar en Steve Martin zei gekscherend of ze naar hem verwees. Dit schattige geklets tussen Selena Gomez en Steve Martin laat alleen maar zien dat ze zo op hun gemak zijn bij elkaar nadat ze samen in de serie speelden.

2 Steve Martin luistert altijd naar de muziek van Selena

Steve Martin werd toen gevraagd of hij ooit naar de liedjes van zijn zangeres-co-ster had geluisterd, waarop hij antwoordde door te zeggen dat hij inderdaad naar haar muziek luistert en iedereen vertelde dat hij het op zijn apparaat heeft afgespeeld en ging verder met te laten iedereen hoort hem luisteren naar haar lied. Selena gutst gewoon op de achtergrond terwijl Steve haar muziek speelde. Hoewel de Love You Like A Love Song-zangeres alle reden heeft om te stoppen met zingen, is dit waarschijnlijk een van de redenen waarom ze in de muziekindustrie moet blijven.

1 Toen Steve zei dat hij Selena niet kende voordat hij ging filmen

Toen de komische acteur werd gevraagd of hij Selena kende voordat hij hun Hulu-serie filmde, zei Steve dat hij nergens foto's van Selena kon vinden. Steve voegde eraan toe dat als iemand Selena's naam moet googlen, ze het moeilijk zullen hebben om haar gezicht te zien, en het was alsof ze haar hele leven cameraschuw was. Martin Short stemde echter in en zei dat Steve Martin in plaats van naar Instagram te gaan, naar Instacart ging.

Aanbevolen: