Jim Carrey en Jeff Daniels hebben bewezen dat ze het nog steeds voor elkaar hebben met deze hilarische improvisatieschets

Inhoudsopgave:

Jim Carrey en Jeff Daniels hebben bewezen dat ze het nog steeds voor elkaar hebben met deze hilarische improvisatieschets
Jim Carrey en Jeff Daniels hebben bewezen dat ze het nog steeds voor elkaar hebben met deze hilarische improvisatieschets
Anonim

De comedywereld is een moeilijk te kraken koekje voor mensen. Sommige mensen zijn geweldig solo, sommige zijn geweldig in een duo, terwijl anderen geweldige dingen doen in groepen. Ongeacht de manier waarop ze daar komen, mensen die komedie overwinnen, zijn een zeldzaam ras dat kan genieten van de buit van succes.

Jim Carrey en Jeff Daniels bleken een komische kracht van de natuur te zijn met hun werk samen op het grote scherm. Een verrassende reünie maakte plaats voor de jongens die hun vaardigheden in een live segment demonstreerden, en ze scheurden het dak van de plek.

Laten we eens kijken hoe deze twee het voor elkaar hebben gekregen!

Jim Carrey en Jeff Daniels creëerden een cultklassieker met Dumb and Dumber

In 1994 kwamen Jeff Daniels en Jim Carrey samen voor een kleine film genaamd Dumb and Dumber. Hoewel mensen niet zeker wisten hoe goed deze twee zouden samenwerken, slaagden ze erin om mensen omver te blazen met hun chemie, terwijl ze een fortuin verdienden aan de kassa.

Jeff Daniels stond bekend als een meer serieuze acteur, maar Jim Carrey stond erop hem bij de film te betrekken.

"Hij wilde niet dat een andere komiek hem probeerde te overtreffen, hij wilde een acteur die hem scherp zou houden, net zoals hij op zijn beurt zou doen met de acteur. Eerlijk gezegd is Jeff Daniels geen komiek. Hij kan grappig zijn, hij kan een ster zijn in een komische film, maar hij is geen komiek", schreef TV Overmind.

Gelukkig bracht de studio Daniels aan boord, en het duo dropte een klassieker met Dumb and Dumber.

Enige tijd later werd er een prequel-film gemaakt, maar daarin speelde het duo niet in hun iconische rollen. Het maakte voorspelbaar geen deuk toen het werd uitgebracht, en de meeste mensen zijn het volledig vergeten.

Vele jaren later schokte het duo de wereld door te herenigen voor een vervolg op hun geliefde komische film.

Ze herenigd voor een vervolg

In 2014 kwam Dumb and Dumber To in de bioscoop, en mensen waren benieuwd hoe de verfilming van de film zou verlopen.

Voorafgaand aan de release, had Carrey het erover om opnieuw met Jeff Daniels samen te werken.

"Ik vind het heerlijk om in de buurt van [Jeff] te zijn. Ik kijk naar alles wat hij doet. Hij is de meest veelzijdige acteur die vandaag werkt. Het is ongelooflijk wat hij doet. Ik geniet er vooral van om hem interviews te zien doen, omdat ik weet dat jij ze bent, vooral de delen waarin hij vertelt hoe het werken met mij de loop van zijn leven heeft veranderd. Dat ik meer dan wat dan ook geniet, "zei Carrey.

Helaas, hoewel ze samen een show gaven, was het vervolg geen succes. Het oogstte een slechte kritieke ontvangst, hoewel het wereldwijd een schaduw van minder dan $ 170 miljoen wist te verdienen.

Carrey en Daniels hebben een onmiskenbare komische chemie met elkaar, en terwijl ze de film promootten, herinnerden ze de wereld eraan hoe geweldig ze samen zijn.

Carrey en Daniels hebben bewezen dat ze het nog steeds hebben tijdens Jimmy Fallon's late show

In 2014 verschenen Carrey en Daniels in de show van Jimmy Fallon en ze waren hilarisch samen. De hilariteit escaleerde toen Carrey en Daniels deelnamen aan een spel met nepwapens.

"Ze hebben het stuk opgezet als een Canadese soapserie waar ze met zijn drieën lang geleden samen in speelden. Destijds stonden noch Carrey noch Daniels toe dat hun echte armen werden gebruikt, en dus werd iedereen gedwongen nep te gebruiken En zo was het toneel klaar voor een flashback van absurde porties, "schrijft The Wrap.

Toen de zaken eenmaal op hun plaats waren, verspilde het duo geen tijd met het demonstreren van hun komische chemie.

Als onderdeel van het segment was Jimmy Fallon een klant in een restaurant, en "Carrey en Daniels zaten achter de toonbank toen Fallon een cheeseburger en friet bestelde. Het enige dat overbleef, was voor de mede-sterren om erachter te komen hoe hij zijn bestelling samenstelt terwijl hij de armen van de mannequin vasthoudt."

Deze twee slaagden erin om een eenvoudig uitgangspunt te nemen en er in een mum van tijd een hysterisch segment van te maken. Het lijkt me heel leuk om mee te maken, maar het was net zo leuk om te zien hoe deze twee het publiek vermaken.

"En toch was het eindproduct echt iets moois. Wat zou het over de top hebben gestuurd, zou zijn geweest als Fallon had moeten uitzoeken hoe hij de ma altijd met zijn eigen neparmen moest eten, " The Wrap vervolg.

Als je de kans hebt, ga dan zitten en kijk naar dit hilarische stukje komedie. Het is een verder bewijs dat Jim Carrey en Jeff Daniels een geweldig komisch duo zijn.

Aanbevolen: