Deze 8 beroemdheden zijn grote fans van de koninklijke familie

Inhoudsopgave:

Deze 8 beroemdheden zijn grote fans van de koninklijke familie
Deze 8 beroemdheden zijn grote fans van de koninklijke familie
Anonim

Na onlangs het platina jubileum van Hare Majesteit de Koningin te hebben gevierd, gaat de aandacht van over de hele wereld naar de Britse koninklijke familie. Dit is echter geen ongebruikelijke omstandigheid, aangezien het koningshuis al decennialang wereldwijd wordt geprezen en aanbeden. Zowel beroemdheden als fans zijn verzot op de Britse monarchie, aangezien velen zich op de hoogte houden van het dagelijkse leven van deze familie. Van het voedsel dat ze dagelijks voorgeschoteld krijgen, tot het in de gaten houden van de kerstcadeautjes van de koninklijke kinderen, fans van over de hele wereld kunnen er maar geen genoeg van krijgen.

Ondanks deze lof zijn de royals geen vreemden voor moeilijke situaties en controverses, zoals het debacle van prins Harry en hertogin Meghan Markle en de ernstige beschuldigingen waarmee prins Andrew te maken kreeg. Veel leden van het publiek en beroemdheden lijken het koningshuis schijnbaar af te keuren en zouden zichzelf zelfs bestempelen als 'anti-royalisten'. Het lijkt er echter op dat de overgrote meerderheid van het Britse publiek over de royals gutst en hen als een zeer belangrijk aspect van hun nationale identiteit beschouwt. En dit lijkt ook het geval te zijn bij bepaalde beroemdheden (zowel Britten als anderen!). Dus laten we eens kijken naar enkele van de grootste celebs die gewoon geen genoeg kunnen krijgen van de royals.

8 Actrice Emma Corrin

Nadat ze fantastisch werk heeft geleverd bij het uitbeelden van prinses Diana in The Crown uit 2016 op Netflix, is het misschien geen verrassing om de getalenteerde actrice Emma Corrin op deze lijst te zien. Hun aanbidding voor het koningshuis was echter niet altijd zo gevestigd als het nu lijkt te zijn. Tijdens een gesprek met Jimmy Kimmel in 2021, onthulde Corrin dat hun obsessie met de koninklijke familie zich ontwikkelde na het bijwonen van de bruiloft van prins William en hertogin Kate in 2011.

De ster verklaarde: Ik herinner me 10 jaar geleden, ik was 15, ik was met mijn vriendin Katherine, en we werden erg, erg meegesleept in de koninklijke huwelijkskoorts, ik denk waarschijnlijk omdat we ons allebei erg verveelden en erg vrijgezel.”

7 Popster Taylor Swift

Voordat ze haar sprookjesachtige romance met de Engelsman Joe Alwyn had gevonden, had het wereldwijde popicoon Taylor Swift haar moment in de schijnwerpers met een echte Engelse prins. In 2014 deelden de singer-songwriter en prins William een schattig moment toen ze een geïmproviseerd duet van "Livin' On A Prayer" uitvoerden naast de originele zanger van het nummer Bon Jovi op het Kensington Palace Charity Gala. Terwijl ze met de Daily Mail over het evenement sprak, gutste Swift over de toekomstige koning van Engeland, terwijl ze zich herinnerde dat ze zich "verrast en gevleid" voelde.

Swift verklaarde: "Ik was verrast en gevleid, en het voelde tegelijkertijd surrealistisch en volkomen natuurlijk", voordat hij later toevoegde: "We sprongen op het podium en begonnen te zingen, en toen schreeuwden we echt in de microfoon en klappende handen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik met prins William heb gezongen.”

6 Actrice en regisseur Reese Witherspoon

Een andere grote celeb die wat aansporing nodig had om in de koninklijke obsessie te komen, was de bekroonde actrice en oprichter van het productiebedrijf Hello Sunshine, Reese Witherspoon. In haar boek uit 2018, Whiskey In A Teacup, onthulde de actrice hoe haar aanbidding voor de koninklijke familie opbloeide na een ontmoeting met hertogin Kate Middleton in 2011. Zoals gemeld door Marie Claire, verklaarde Witherspoon dat ze voorafgaand aan de ontmoeting “relatief immuun voor de obsessie met het koningshuis”. De actrice vertelde later echter hoe de ontmoeting met hertogin Kate dat voor haar had veranderd.

Witherspoon verklaarde: Ze was gewoon lief en warm, elegant en beheerst. Ze vertelde ook een mop, en ik raakte meteen in haar ban. Ze is net zo magnifiek als ze lijkt te zijn. Ze is een zeer meelevend, sociaal bewust, diep zorgzaam persoon.”

5 De Obama's

Hoewel veel namen in deze lijst zelfverklaarde koninklijke fans zijn, gaat deze volgende inzending verder dan dat label om zichzelf vrienden van de koninklijke familie te kunnen noemen. Zowel grote politieke aanwezigen, het koningshuis als de familie Obama ontwikkelden een zoete vriendschap gedurende de tijd van Barack Obama als president van de Verenigde Staten. In 2016 hield Obama een hartverwarmende toespraak waarin hij koningin Elizabeth II prees en Hare Majesteit een zeer gelukkige 90ste verjaardag wenste.

4 Acteur en presentator James Corden

Een andere goede vriend van het koningshuis met een enorme publieke aanwezigheid en aanhang is de Britse acteur en tv-presentator James Corden. Corden, een goede persoonlijke vriend van prins Harry, is actief verbonden geweest met het koningshuis en werd zelfs uitgenodigd voor het koninklijke bruiloftsevenement van prins Harry en hertogin Meghan Markle in 2018. Sindsdien is de prins zelf te zien op Corden's late-night hit show The Late Late Show With James Corden waarin de tv-presentator de prins meenam op een komische tour door Los Angeles.

3 Atleet Usain Bolt

Het lijkt erop dat het koningshuis niet alleen collega-politici en acteurs in hun vriendschapslijst heeft. Een andere persoonlijke vriend van prins Harry is de iconische gouden medaillewinnende atleet Usain Bolt. Hoewel de vriendschap misschien een beetje onconventioneel lijkt, ontbreekt het zeker niet aan inhoud. Terwijl hij in 2017 met The Sun sprak, grapte Bolt zelf dat hij de prins een vrijgezellenfeest had gegeven voor het huwelijk van hem en de hertogin.

Bolt grapte: "Ik ben al bezig met het plannen van het hert - maar niet slechts één. Ik denk erover om er drie te nemen. Mijn idee is om er een te hebben in Kingston, een in Vegas en een in Londen.” Later voegde hij eraan toe: "Ik weet dat het veel gevraagd is, maar dit zijn zijn laatste nachten van vrijheid. Ik zal Meghan persoonlijk bellen en de verantwoordelijkheid nemen om hem na elke keer veilig thuis te krijgen.”

2 Actrice Emma Roberts

Een celeb die niet alleen een grote fan van het koningshuis is, maar ook veel carrière-inspiratie van de familie heeft gehaald, is Scream Queens-ster Emma Roberts. De jonge actrice heeft eerder verteld hoe geobsedeerd ze was geweest door het koningshuis tijdens haar jonge jaren en hoe dit haar carrière had beïnvloed. Tijdens een 2022-interview met Tatler benadrukte de actrice hoe haar aanbidding voor de koninklijke familie alleen maar toenam toen ze werd gecast om de hoofdpersoon te vertolken in haar film uit 2008, Wild Child, die zich voornamelijk in Engeland afspeelt.

Roberts verklaarde: "Ik was geobsedeerd door het koningshuis, geobsedeerd door het hebben van een Engels accent," voordat ik later toevoegde: "Toen ik me realiseerde dat de rol betekende dat ik een zomer in Engeland moest filmen, voelde ik dat mijn leven op het punt stond begin. Ik kocht mijn eerste leren jas in Londen en mijn eerste jas met luipaardprint. Daar wonen heeft echt invloed gehad op wat ik leuk vond."

1 Zangeres en actrice Lady Gaga

En tot slot hebben we nog een oude fan van de koninklijke familie, multi-Grammy-winnende ster en actrice Lady Gaga. Niet alleen heeft de zangeres meerdere leden van de familie ontmoet en gesocialiseerd, waaronder Hare Majesteit de Koningin zelf, maar de ster heeft ook eerder samengewerkt met Prins William voor zijn bewustzijnscampagne voor geestelijke gezondheid HeadsTogether, om haar worsteling met geestelijke gezondheid open te stellen en te delen. naast de toekomstige koning van Engeland.

Aanbevolen: