Als Kate Middleton weer zwanger is, kan dat heel slecht zijn voor de koninklijke familie

Inhoudsopgave:

Als Kate Middleton weer zwanger is, kan dat heel slecht zijn voor de koninklijke familie
Als Kate Middleton weer zwanger is, kan dat heel slecht zijn voor de koninklijke familie
Anonim

Als we het leuk vinden als een beroemdheid zwanger is, zijn we nog meer betrokken als een lid van de koninklijke familie een kind krijgt. Vooral Kate Middleton heeft ons gefascineerd omdat ze beroemd is omdat ze bevallen is en er even later fantastisch en perfect uitziet. Terwijl Meghan Markle twee kinderen heeft en Kate een moeder van drie is, is er de laatste tijd veel gepraat over de vraag of Kate haar vierde baby verwacht.

Kate Middleton en prins William zijn zeker bezig met hun drie schattige kleintjes Louis, Charlotte en George, maar mensen hebben een uitgesproken mening over wat er zou gebeuren als ze zouden besluiten tot een vierde toevoeging. Als Kate Middleton weer zwanger zou zijn, zou dat niet goed zijn voor de koninklijke familie. Laten we eens kijken…

Is Kate Middleton voor de vierde keer zwanger?

Telkens wanneer er een nieuwe toevoeging is aan de familie van William en Kate, zijn er enkele hilarische koninklijke baby-memes, samen met veel gepraat over wat dit zal betekenen voor het koningshuis als geheel.

Toen Kate Middleton en prins William twee kinderen kregen, kregen ze te horen dat het een vreselijk idee zou zijn om meer kinderen te krijgen.

Volgens Marie Claire UK schreef Anne Green Carter Dillard, de uitvoerend president van Having Kids, een brief aan het paar. Ze zei: 'Het voorbeeld dat de Britse koninklijke familie stelt, is buitengewoon invloedrijk. Uw discussie over het hebben van een groter gezin roept dwingende vragen op over duurzaamheid en rechtvaardigheid. Grote gezinnen zijn niet duurzaam."

Anne schreef dat hun twee kinderen "zeker een geweldig leven zullen hebben… hetzelfde kan niet gezegd worden van elk toekomstig kind."

Deze brief was een reactie op Kate en William die in 2017 op tournee waren door Duitsland en Polen. Toen iemand Kate een babyspeelgoed overhandigde, zei ze dat ze nog twee kinderen zou krijgen.

Deze brief is absoluut verrassend nieuws, omdat veel mensen het erover eens zijn dat Kate en William's beslissing om hun gezin te laten groeien niet iets is dat andere mensen voor hen zouden moeten beslissen. Natuurlijk weten fans dat ze hun leven moeten leiden volgens veel koninklijke regels, en hun keuzes worden vaak kritisch bekeken.

In januari 2020 sprak Kate Middleton over het uitbreiden van haar gezin. Volgens Us Weekly zei Kate: "Ik denk niet dat William meer wil."

Nick Bullen, een expert op het gebied van de koninklijke families, legde aan Us Weekly uit dat het waarschijnlijk lijkt dat Kate en Will geen vierde baby zouden krijgen. Hij zei dat Kate "een gezin van vijf" wilde omdat haar eigen gezin bestond uit Kate, haar twee broers en zussen en haar ouders. Hij zei: "Ik denk dat ze het gevoel hebben dat ze een redelijk perfecte familie hebben."

Hoe Kate Middleton over het moederschap denkt

Hoewel Kate Middleton niet over haar leven praat zoals andere celebs doen, dankzij de regels en privacy rond de koninklijke familie, heeft ze het er soms over dat ze een moeder is.

Kate verscheen op de Happy Mum, Happy Baby-podcast en zei dat ze zich bezighoudt met 'moederschuld', wat de afgelopen jaren een super populair onderwerp is geworden. Kate zei: "Ik denk dat iedereen die dat niet doet, als moeder, eigenlijk liegt." Kate lijkt vaak een perfect imago te hebben in de popcultuur, dus het is vooral leuk om haar te horen praten over de moeilijke tijden die ze heeft doorgemaakt.

Volgens Hello Magazine zei Kate dat het "angstaanjagend" was om te bevallen en vervolgens naar buiten te gaan voor een openbare verschijning buiten St. Mary's Lindo-vleugel. Kate legde uit dat hoewel ze wist dat het een koninklijke traditie was en deel uitmaakte van de hele ervaring, het toch moeilijk was: "Iedereen was zo behulpzaam geweest en zowel William als ik waren ons er echt van bewust dat dit iets was waar iedereen enthousiast over was en je weet we zijn enorm dankbaar voor de steun die het publiek ons heeft gegeven, en eigenlijk vond ik het heel belangrijk dat we die vreugde en waardering met het publiek konden delen." Kate zei dat ze "gemengde emoties" had omdat ze net een baby had gekregen.

Kate Middleton sprak ook over ochtendmisselijkheid en dat bevalling een betere tijd leek dan de eigenlijke zwangerschap. Kate legde uit: "Ik vond arbeid eigenlijk best leuk… Omdat het eigenlijk een gebeurtenis was waarvan ik wist dat er een einde aan zou komen!" Dit is waarschijnlijk iets waar veel ouders zich mee kunnen identificeren en het is leuk om Kate over het onderwerp te horen praten.

Fans zullen moeten afwachten of Kate Middleton een vierde baby krijgt, en als ze besluit haar familie uit te breiden, zal het interessant zijn om te zien wat de koninklijke familie erover te zeggen heeft.

Aanbevolen: