10 van de favoriete tv-programma's van de koninklijke familie

Inhoudsopgave:

10 van de favoriete tv-programma's van de koninklijke familie
10 van de favoriete tv-programma's van de koninklijke familie
Anonim

De Britse koninklijke familie Wat weten we over hen? We weten wie ze zijn, waar ze wonen, met wie ze getrouwd zijn, de namen van hun kinderen. We lezen erover en bekijken ze op tv. We vragen ons misschien af wat we misschien gemeen hebben met een familie die de wereld rondreist, onmetelijk rijk is en in paleizen en kastelen in heel Groot-Brittannië woont, die dure juwelen en merkkleding en maatpakken draagt.

Maar er zijn enkele dingen die we delen met de Royals: een van die dingen is de tv-programma's waar we van houden, ze houden ook van. Terwijl wij voor onze tv of laptop neerstrijken om onze favoriete series bij te praten, doen de royals dat ook. Sommige van hun favorieten zullen je misschien verrassen, hoewel sommigen dat misschien niet zijn! Waar kijken ze graag naar en waarom? Laten we kijken.

10 De Kroon

Nou, het is geen verrassing dat de Royals graag naar The Crown kijken, vooral naar koningin Elizabeth II! En waarom zou ze niet? De historische dramaserie van Netflix portretteert immers het leven van Hare Majesteit in al zijn glorie en is een hit aan beide kanten van de vijver. Haar kleindochter, Eugenie, is ook een fan. Tot nu toe hebben drie actrices de koningin in verschillende stadia van haar leven gespeeld, namelijk Clare Foy, Olivia Colman en meest recentelijk Imelda Staunton.

9 Downton Abbey

Nog een historisch drama, deze met een Golden Globe en Emmy bekroonde serie speelt zich af in het begin van de 20e eeuw in Noord-Engeland op een fictief landgoed in Yorkshire, hoewel de serie eigenlijk voornamelijk in het zuiden van Engeland is gefilmd bij Highclere Castle en is een andere favoriet van de koningin, die lijkt te genieten van haar historische sagen!

8 Game Of Thrones

'In het spel der tronen win je of sterf je.' Zo sprak Cersei Lannister in de populaire HBO-serie, met een van de vele iconische lijnen. Gelukkig is de dynamiek in de Britse familie niet zo extreem! Zowel prins William als zijn vrouw, Catherine, ook bekend als Kate Middleton, zijn fans van de show en waren, net als velen van ons, teleurgesteld toen het tot een einde kwam.

7 gekke mannen

Nog een historisch drama, dit keer dat zich afspeelt in de jaren 1960-70, dit is een favoriet van eenmalig koninklijk Meghan Markle. Mad Men draait om een reclamebureau in New York en ontving 16 Emmy's en vijf Golden Globes. En waarom zou Meghan geen fan zijn van een bekroond Amerikaans drama? Ze speelde tenslotte in één, namelijk Suits.

6 Pakken

Nou, dit is een goed idee: prins Harry is een fan van het voormalige tv-programma van zijn vrouw, Suits, waarin ze Rachel Zane speelde. Leuk weetje Meghan's echte voornaam is Rachel, haar middelste naam is Meghan. De vraag is echter of Harry een fan van de show was voor of nadat hij zijn toekomstige vrouw ontmoette, aangezien de rapporten lijken te verschillen.

5 Poldark

Nog een Brits historisch drama, dit keer een roekeloos drama met Aidan Turner in de hoofdrol en een favoriet van William en Harry's vader, de zoon van de koningin, prins Charles. De serie is een remake van de gelijknamige show uit de jaren 70 en speelt zich af aan het einde van de 18e eeuw, na het einde van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

4 Eva vermoorden

De hertog van Cambridge, prins William is een grote fan van dit Britse spionagedrama, met Jodie Comer uit Liverpool als de charismatische, zo niet een beetje gekke Villanelle en Sandra Oh als het titulaire personage van Eve. De show zat vol dramatische wendingen en dat is waarschijnlijk hoe het leven van William de laatste tijd voelde toen zijn broer de koninklijke familie verliet, naar de VS verhuisde en zich uitsprak over Oprah.

3 Dokter die

Blijkbaar is koningin Elizabeth een fan van deze cult-sci-fi-serie sinds de eerste uitzending in 1963. Ze heeft zelfs gevraagd om de dvd-boxsets naar haar Schotse huis Balmoral te sturen voor de tijd dat ze daar verbleef. Haar favoriete tijdheer tot nu toe is Christopher Eccleston, die later werd vervangen door David Tennant, en die later dit jaar kort terugkeert voor een aantal Doctor Who-audio-avonturen.

2 Thuisland

William en Kate zien er respectievelijk zo gereserveerd en ingetogen uit, maar ze hebben duidelijk een dorst naar opwinding, want ze zijn niet alleen fans van Game of Thrones en Killing Eve, maar ze houden ook van Homeland. Deze spionagethriller op het puntje van je stoel, met Clare Danes in de hoofdrol, is een hit in zowel de VS als het VK en heeft veel fans die hopen op een nieuwe serie, die zou leiden tot serie 9.

1 Strictly Come Dancing

Informeel bekend als 'Strictly', is deze danswedstrijd de Britse versie van Dancing With The Stars (eigenlijk het showformaat waarop DWTS is gebaseerd) en deelt in feite enkele van dezelfde dansers en zelfs enkele van dezelfde juryleden, namelijk de Brit Len Goodman en de Italiaan Bruno Tonioli. De hertogin van Cambridge, Kate, is een grote fan van de Britse show die voor het eerst werd uitgezonden in 2004.

Aanbevolen: