Was Robert De Niro uitgejouwd van het podium op America's Got Talent?

Inhoudsopgave:

Was Robert De Niro uitgejouwd van het podium op America's Got Talent?
Was Robert De Niro uitgejouwd van het podium op America's Got Talent?
Anonim

Robert De Niro heeft een gezicht dat in elke uithoek van de wereld herkend zou worden. De doorgewinterde acteur heeft tenslotte het grootste deel van de laatste zes decennia hitfilms gemaakt.

Nadat hij begon te acteren in films als Encounter, Three Rooms in Manhattan en Les Jeunes Loups, waren het zijn frequente samenwerkingen met regisseur Martin Scorsese die hem echt op de kaart begonnen te zetten als een echte A-lister in Hollywood.

In 1974 speelde De Niro Vito Corleone in The Godfather II van Francis Ford Coppola, als een jongere versie van het personage dat werd gespeeld door Marlon Brando in de eerste Godfather-film. De film werd beschouwd als een van de meest succesvolle ooit gemaakt, wat een patroon zou worden in De Niro's carrière.

Zijn andere grote namen zijn onder meer Taxi Driver, The Deer Hunter en Raging Bull. In meer recente jaren speelde hij in Silver Linings Playbook, The Wizard of Lies en The Irishman.

Met zo'n portfolio zou je verwachten dat De Niro wereldwijd herkenbaar en geliefd is. Dus, werd hij echt uitgejouwd buiten het podium op America's Got Talent ?

'AGT'-juryleden waren geschokt door een Robert De Niro-look-alike

Als je al zo lang in de buurt bent als Robert De Niro, zul je zeker een look-alike of twee opduiken. Fans hebben zelfs gesuggereerd dat naarmate hij ouder wordt, de Engelse toneel- en schermacteur Henry Goodman langzaam verandert in een Robert De Niro dubbelganger.

Met het America's Got Talent-incident was het inderdaad alleen een look-alike die opdook om auditie te doen voor een plek in seizoen 12 van de show in 2017. De deelnemer deelde eigenlijk een voornaam met De Niro, voorbijgaand de naam Robert Nash.

Vanaf het allereerste begin bleef Nash gezichten draaien onder zijn medekandidaten voor de show, met zijn griezelige gelijkenis met de Goodfellas-acteur die voor iedereen zichtbaar was.

Zodra hij op het podium kwam - zelfs voordat hij zichzelf voorstelde, waren juryleden Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B en Howie Mendel verbluft door hoeveel hij op De Niro leek.

Hij stelde zich alleen voor als Robert. Toen hij vroeg of hij ook een achternaam deelde met de beroemde acteur, bracht hij zijn allerbeste De Niro-indruk naar voren: "Het is Robert, wat wil je?"

Waarom werd Robert Nash uitgejouwd van het podium op 'AGT'?

De act van Robert Nash begon veelbelovend goed, met zijn ad libbed antwoorden op de vragen van de juryleden aan het begin die erg goed vielen bij het publiek. De juryleden zelf waren behoorlijk onder de indruk van de artist's impression van Robert De Niro, evenals zijn algemene gevoel voor humor.

Het was toen hij begon aan het ingestudeerde deel van zijn optreden dat het naar het zuiden begon te lopen. Eerst maakte hij afstand van zijn De Niro en begon hij impressies van andere acteurs te maken. Hij veranderde in versies van Christopher Walken, John Travolta en Jack Nicholson.

Hoewel geen van zijn andere indrukken bijzonder slecht waren, raakten ze niet dezelfde snaar bij het publiek en begonnen ze zich tegen hem te keren. Hij hield vol, keerde terug naar De Niro en zei tegen de menigte: "Hé, stop ermee!"

Wederom reageerden de mensen positief op dat specifieke niet-gescripte stukje, wat suggereert dat het probleem de act was, niet de artiest.

Nash las wat kinderliedjes voor als De Niro. Hoewel het boegeroep oorverdovend werd, slaagde hij erin door te dringen tot het einde van zijn optreden.

Is 'America's Got Talent' meestal opgevoerd?

Als het op stemmen aankwam, waren de resultaten allerminst verrassend. Alle juryleden stemden nee, behalve Howie Mendel, die toegaf dat zijn 'ja' meer een sympathie-stem was. Er was echter nog een ander licht moment toen Simon Cowell nee zei en Robert Nash antwoordde: "Bedankt Simon, ya rat!"

Ondanks dat hij eerder werd uitgejouwd, bedankte Nash de juryleden en mocht hij het podium verlaten onder een fatsoenlijk applaus. Op sociale media suggereerden enkele fans die beweerden aanwezig te zijn geweest bij het optreden dat de negatieve reactie in feite in scène was gezet.

'Ik zat in het publiek en dit was een opzet die we moesten doen. Je zou verbaasd zijn hoe nep veel van deze show is. We kregen te horen wanneer we moesten klappen - wanneer we moesten lachen - wanneer we uit hun dak moesten gaan en wanneer we moesten gaan joelen. De 'act' was dat hij uitgejouwd en uitgejouwd zou worden', luidt een opmerking op YouTube.

De fan had niet helemaal ongelijk, in die zin dat elementen van de show zijn opgezet voor een dramatisch effect. De uitvoeringen zijn echter meestal echt, net als de reacties van de juryleden.

Aanbevolen: