Amber Heard bestempeld als 'misbruiker' terwijl ze wordt uitgejouwd tijdens Fashion Week

Amber Heard bestempeld als 'misbruiker' terwijl ze wordt uitgejouwd tijdens Fashion Week
Amber Heard bestempeld als 'misbruiker' terwijl ze wordt uitgejouwd tijdens Fashion Week
Anonim

Twitter-gebruikers zijn niet blij met Amber Heard toen ze uitstapte voor Paris Fashion Week.

De jaarlijkse Paris Fashion Week is terug en beter dan ooit nu de designerpresentaties de straten van Parijs bevolken. Het evenement begon op 28 september en wordt op 6 oktober afgesloten.

Zoals altijd bleef het iconische mode-evenement gastheer van een reeks beroemde gezichten die gekleed waren om indruk te maken in hun beste kleding. Van Oscar-winnende actrice Helen Mirren tot de meest recente Assepoester, Camilla Cabello, het evenement had plaats voor iedereen aan tafel.

Echter, één specifieke verschijning heeft fans woedend gemaakt. Aquaman-actrice Amber Heard verscheen op 3 oktober samen met Mirren op de catwalk voor 'Le Defile L'Oreal Paris Womenswear Spring/Summer 2022. Heard droeg een babyroze jumpsuit met gevederde mouwen met splitjes en een diepe halslijn, compleet met zwevende drapeerdetails vanuit de taille.

Terwijl de actrice op de catwalk schommelde, bleven velen zich afvragen hoe ze überhaupt aanwezig was geweest.

Tijdens de zaak van huiselijk geweld tussen Heard en ex-man Johnny Depp, had Depp de gevolgen van het vermeende misbruik geleden omdat hij zowel huidige als toekomstige rollen verloor. Echter, na Heard's bekentenis om Depp fysiek aan te vallen, kon hetzelfde niet voor haar worden gezegd. Heard wordt nog steeds gebruikt en gecontracteerd voor films, zoals haar rol in de DC-serie, Aquaman.

Ondertussen blijven fans van Depp werken aan het "annuleren" van Heard. Velen die bij het mode-evenement waren geweest, hadden ervoor gezorgd dat Heard zich bewust was van het gebrek aan steun dat ze had in haar vete met Depp.

In een onlangs opgedoken video van Heard tijdens het mode-evenement, wordt getoond dat de actrice wordt uitgejouwd en een "misbruiker" wordt genoemd door mensen in de menigte. De video werd gefilmd door een lid van de menigte en toont Heard die voorbijloopt. Terwijl ze dat doet, worden kreten en boegeroep gehoord voordat de zinnen "we geloven je niet" en "misbruiker" naar de actrice worden gesmeten.

Hierna gingen velen naar Twitter om hun minachting voor zowel de actrice als haar verschijning op het mode-evenement te delen. Sommigen riepen op tot de boycot van de bedrijven die 'bewezen misbruikers' zoals Heard in dienst hebben.

Ze verklaarden: "Wij als consumenten hebben de macht over bedrijven zoals Warner Bros & L'Oréal, die bewezen misbruikers/valse aanklagers zoals Amber Heard in dienst hebben. Als je tegen misbruik bent, boycot deze bedrijven dan, koop geen bioscoopkaartjes of producten. Laat ze weten dat dit onaanvaardbaar is en niet getolereerd zal worden.”

Anderen prezen de menigte die haar had uitgejouwd en beweerden dat het zien van de video 'hun dag goed had gemaakt'.

Aanbevolen: