18 foto's van Julianne Hough waarvan de producers van America's Got Talent niet willen dat we ze zien

Inhoudsopgave:

18 foto's van Julianne Hough waarvan de producers van America's Got Talent niet willen dat we ze zien
18 foto's van Julianne Hough waarvan de producers van America's Got Talent niet willen dat we ze zien
Anonim

Julianne Hough, hoewel niet een van Hollywood's meest succesvolle actrices (om niet te zeggen dat ze niet succesvol is, natuurlijk, aangezien ze een Primetime Emmy-winnaar is), heeft een sterke carrière voor zichzelf opgebouwd in meerdere facetten met een van de schoonste, meest positieve beelden in Tinseltown. We kunnen Hough een zangeres, danseres, actrice en tot voor kort een rechter noemen.

Ja, Julianne Hough's meest recente onderneming in de entertainmentwereld zag haar toetreden tot het juryteam voor het 14e seizoen van America's Got Talent. Haar optredens daar werden goed ontvangen door fans, maar ondanks het handhaven en behouden van haar brandschoon imago, werd ze vorige maand in november door de show laten gaan. Het is op dit moment onduidelijk waarom, hoewel geruchten hebben gesuggereerd dat ze werd vrijgelaten vanwege klachten over haar garderobe, wat Hough sindsdien heeft ontkend in een verklaring die is vrijgegeven aan Variety. Of dit waar is of niet, we vragen ons af welke beelden van Hough AGT niet blij waren als fans haar zagen.

18 Kledingvoorschrift overtreden?

In het licht van de beschuldigingen dat Julianne Hough de dresscode met haar garderobe zou hebben geschonden, dwingt het ons om een aantal van haar outfits op America's Got Talent met een kritische blik te bekijken. Als we deze ene afbeelding zien, bijvoorbeeld van Hough die er hip uitziet naast Gabrielle Union (die ook na dit seizoen werd losgelaten), hebben we moeite om te zien wat het probleem is.

17 Gevangen zonder make-up … en er niet blij mee

Het komt zelden voor dat we celebs in het openbaar zien zonder make-up op, zelfs als ze niet op tijd aan het werk zijn. Beroemdheden hebben de neiging om dat perfecte celeb-imago (borstelige wenkbrauwen, roze wangen, het hele werk) te behouden wanneer ze op pad zijn, maar Julianne Hough besluit een zeldzame verschijning te maken zonder enige make-up. Ze had waarschijnlijk niet verwacht opgemerkt te worden, want ze ziet er ongelukkig uit om gezien te worden zonder haar gebruikelijke oorlogsverf.

16Zelf boodschappen doen

Hier is nog een foto van Julianne Hough die haar natuurlijke look rockt, maar deze keer merkt ze niet dat een paparazzo haar foto knipt terwijl ze uit een winkel komt. Wat, voor wat het waard is, eruitziet als een routinebezoek voor niets meer dan een slok Gatorade.

15 Een nekbrace, met dank aan Paula Abdul?

Voor degenen die de Billboard Music Awards zes maanden geleden hebben gemist: Paula Abdul trad op het podium op en gooide per ongeluk haar hoed naar de nek van Julianne Hough alsof het een frisbee was. Hough was in orde (zo niet, natuurlijk een beetje zichtbaar gealarmeerd en verrast), maar voor de grap deed ze een nekbrace om en zei dat de hoed haar verwondde in een tweet. Hoewel sommige fans de woorden van Hough serieus namen.

14 Pesten Simon Cowell

Een van de hoogtepunten van Hough's run op America's Got Talent was haar chemie en snelle grappen met de altijd geestige Simon Cowell. Het meest opvallend was dat ze deed alsof ze vocht en naar hem schopte tijdens de eerste aflevering van de audities van seizoen 14. Gemaakt voor een leuk moment voor fans, maar misschien zien AGT-medewerkers het als een van de redenen om haar te ontslaan, als ze het aanzagen voor pesten door mede-organisatoren.

13 Gevangen door de paps … Opnieuw

De paparazzi moeten daarbuiten zijn en kijken naar alle bewegingen van Julianne Hough, wachtend op het moment om toe te slaan met een foto. Maar nogmaals, ze is tenslotte een beroemdheid, en dat is waarschijnlijk precies wat de paps in haar omgeving doen. Daarom zijn er zoveel foto's zoals deze van Hough die gewoon aan het joggen is en een nietsvermoedend schot van een camera krijgt.

12 De blik op haar gezicht toen … er iets … uitgleed

Net zoals paparazzi elke beweging van Julianne Hough lijkt te bekijken, lijkt Radar Online daar te zijn, nou ja, elke beweging die elke beroemdheid maakt en toevallig de eersten ter plaatse was die Hough's betrapte zeldzame garderobe storing. We denken niet dat dit het soort kledingkaststoringen was waar het AGT-personeel zich zorgen over maakte, maar het is niettemin een schokkende.

11 De Juicy Fruit Endorsement hielp haar haar man te ontmoeten

In plaats van een cliché romantisch verhaal rechtstreeks uit een Disney-film, ontmoette Julianne Hough haar man onder vreemde omstandigheden, allemaal dankzij haar Juicy Fruit-goedkeuringsdeal. Zoals Hough zich namens haar man herinnerde in een interview met Cosmopolitan, waren Brooks Laich en zijn vriend Teddy Sears tv aan het kijken toen een oude Juicy Fruit-commercial met Hough opdook.

"Waar ontmoet ik zo'n meisje?" vroeg Laich aan zijn maat. Jaren later, terwijl genoemde buddy de film Curve met Hough aan het filmen is, herinnert Sears zich het gesprek en stelt hij Hough voor aan zijn vriend. De rest is geschiedenis.

10 De controversiële gezondheidsdekking voor vrouwen

Als het personeel van America's Got Talent naar verluidt boos was over vermeende kleerkasten die Julianne Hough droeg, dan zouden ze zeker niet al te blij kunnen zijn om te horen dat Hough eerder dit jaar naakt poseerde voor Women's He alth Magazine. Tenzij ze om de een of andere reden een gebrek aan kleding passender vinden dan het onthullen van kleding.

9 Zichtbaar geïrriteerd door de paps (en proberen het te verbergen)

Natuurlijk, omdat de dag zo jong is als water nat is, werd Julianne Hough opnieuw betrapt door de paparazzi. Ze moet de geïmproviseerde camerabeelden van vreemden inmiddels beu zijn. Aan de blik op haar gezicht hier te zien, moet ze zich er nu wel door geërgerd hebben.

8 Knippert met haar ID op LAX Airport

Een van de laatste gevallen waarin iemand gefotografeerd zou willen worden, is wanneer ze op de luchthaven een privé-stukje informatie en identificatie laten zien. Ergo, Julianne Hough hier met haar ID. Gelukkig ziet haar identiteitsbewijs er zo wazig en buiten beeld uit dat niemand haar identiteit vanuit deze hoek zou kunnen stelen.

7 Te hard proberen om er "perfect" uit te zien met ex

Voordat ze uit elkaar gingen, zagen Ryan Seacrest en Julianne Hough er altijd uit als een schattig stel, maar het is moeilijk om de schattigheid in oude foto's te zien als we haar recentere opmerkingen in overweging nemen. In een interview met Redbook Magazine vertelde Hough hoe ze zich voelde onder druk dat ze altijd "perfect moest zijn" in de buurt van Seacrest.

6 Enge tijden met Nina Dobrev

Ongeveer een maand geleden belandde Nina Dobrev in het ziekenhuis vanwege een ernstige allergische reactie, en haar bestie Julianne Hough stond naast haar om haar op te vrolijken met genezende kristallen. Laat je niet misleiden door de onoprechte zonnebril-emoji die Hough op Dobrevs gezicht plaatste voor sociale media. Ze geeft echt om en houdt van haar vriend.

5 Gelukkigere tijden met ex-danser, Mark Ballas, Before Beef

Mark Ballas is niet alleen een collega-danseres, maar ook een vriend uit de kindertijd van Julianne Hough. Nou, "was" is misschien een meer geschikte tijd. Ze lijken niet zo dichtbij, terwijl gast die een 2013 aflevering van Dancing with the Stars beoordeelde, Hough suggereerde dat Ballas de schijnwerpers probeerde te krijgen van zijn toenmalige partner, Christina Milian. Beschaamd door de on-air opmerkingen van iemand waarvan hij dacht dat het een vriend was, vertelde hij ons Magazine dat Hough "hypocriet" was in haar opmerkingen.

4 Haar grootste kassa-flop

Julianne Hough heeft behoorlijk wat succes gehad als actrice, vooral in haar hoofdrollen in films als Footloose en Burlesque, maar een van de niet zo leuke runs aan de kassa kwam met haar gedoemde Nicholas Sparks-aanpassing, Safe Haven. Vergeleken met andere Sparks-romans-naar-films zoals The Notebook, presteerde Safe Haven financieel echt ondermaats.

3 Veel te dicht bij haar DWTS-partner, Apolo, na schokkende beschuldigingen

Hough kwam het dichtst bij een schandaal toen ze haar verloving met danser Zach Wilson verbrak. Ze heeft nooit publiekelijk onthuld waarom, maar geruchten deden de ronde dat ze Wilson bedroog met haar voormalige Dancing with the Stars-danspartner, Apolo Ohno. Zowel Hough als Ohno ontkenden dit, waarbij Hough zelfs zo ver ging om Extra duidelijk te zeggen: "Ik ben geen huizenbreker, dames en heren."

2 Drama met Amber Rose

Toen ze jureerde voor Dancing with the Stars, kwam ze in een drama terecht met een van de deelnemers, Amber Rose. Terwijl ze nadacht over haar tijd daar, herinnerde Rose zich op haar Loveline-podcast (h / t People) dat de manier waarop Hough haar beoordeelde, haar het gevoel gaf dat ze zich schaamde voor haar lichaam. Rose onthulde later in een tweet dat Hough zich privé bij haar verontschuldigde na het horen van haar podcast.

1 Een twijfelachtig Halloween-kostuum

We zeiden eerder dat Julianne Hough een brandschoon imago heeft, en dat is waar. Voor het grootste gedeelte. De enige vlek die dat beeld beschadigt, is toen ze op Halloween Day in 2013 verscheen en blackface aantrok om "Crazy Eyes" van Orange is the New Black te portretteren (wat plotseling de titel een beetje te ironisch leest). Hough verontschuldigde zich later op Twitter, maar het kwaad was toen al geschied.

Aanbevolen: