Jimmy Kimmel's Idol wees een optreden in zijn show af en de gastheer deelde de afwijzingsbrief in de lucht

Inhoudsopgave:

Jimmy Kimmel's Idol wees een optreden in zijn show af en de gastheer deelde de afwijzingsbrief in de lucht
Jimmy Kimmel's Idol wees een optreden in zijn show af en de gastheer deelde de afwijzingsbrief in de lucht
Anonim

Natuurlijk, Jimmy Kimmel had een aantal twijfelachtige momenten in de lucht, maar onder zijn collega's wordt de gastheer zeer gerespecteerd. Hij heeft een ongelooflijke arbeidsethos en dat is te zien aan zijn lange levensduur in de nachtelijke wereld.

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk om een gast te krijgen, maar op een gegeven moment weigerde een bepaald idool van hem de show te doen toen hij net begon. We zullen de afwijzingsbrief bekijken en kijken of de gast ooit in het programma van Kimmel is verschenen.

David Letterman was op jonge leeftijd een enorme inspiratie voor Jimmy Kimmel

We hebben allemaal inspiraties toen we opgroeiden en voor Jimmy Kimmel was die persoon die hij aanbad David Letterman. Kimmel zou naast Insider toegeven dat hij op 11-jarige leeftijd naar David keek. Zelfs toen hij zich vestigde in de wereld van late night talkshows, vroeg hij zich nog steeds af waarom fans naar zijn show keken in plaats van naar die van Letterman.

Grappen terzijde, niet alleen is Kimmel zeer geliefd bij zijn collega's, maar hij blijft een van de meest geliefde en gerespecteerde gastheren die er zijn. Een belangrijke reden daarvoor is zijn intense arbeidsethos.

Als ik het erg druk heb, kijk ik uit naar zoiets. Ik zet het in mijn agenda en probeer me erop te concentreren als het echt stressvol wordt.“

Het is geweldig om downtimes te hebben. Ik heb ze bijna nooit. Er is altijd wel een liefdadigheidsevenement om te organiseren of om de show voor te bereiden. Als deze baan alleen de show was, zou ik het vrij gemakkelijk kunnen doen, maar alle extra's dingen kloppen.”

Begin als een succesvolle gastheer, wilde Kimmel zijn droom waarmaken en David Letterman in 2002 weer in de mix brengen. De gastheer van de late avond leerde echter al snel dat dat niet gemakkelijk zou zijn.

Jimmy Kimmel deelde de hilarische afwijzingsbrief van David Letterman

Het antwoord werd eind september 2002 geschreven. Letterman's afwijzingsbrief zou luiden, Beste Jimmy, Bedankt dat je me hebt gevraagd om op je première te verschijnen. Helaas ben ik voor zaken in het buitenland. Ik weet zeker dat het programma hoe dan ook een succes zal worden.

Met vriendelijke groet, Dave."

Hoewel het een oprechte reactie leek, kreeg Kimmel er een kick van en beweerde dat Letterman er met opzet over loog.

"Zijn reactie is hilarisch", riep Kimmel uit tegen New York Magazine. "Hij is niet het land uit voor zaken. Hij weet dat je weet dat hij niet het land uit is voor zaken en alleen de woorden 'voor zaken'- het maakt het echt een perfecte brief voor mij.”

Ondanks de afwijzing, moeten fans begrijpen dat David destijds een behoorlijk schema had en dat zo'n optreden niet bepaald gemakkelijk was. Echter, tot grote vreugde van de fans, zou David zowel tijdens als na zijn carrière als late night host in Kimmel's show verschijnen. Zie je kinderen, dromen komen uit voor degenen die geloven.

David Letterman verscheen uiteindelijk meerdere keren naast Kimmel als gast

Jaren na de afwijzing zou Letterman eindelijk de uitnodiging van Kimmel accepteren. David was buitengewoon nederig door Kimmels lof en hij gooide zelfs een compliment terug.

"Ik zal eerlijk tegen je zijn, het was verontrustend. Ik bleef tegen mensen zeggen: 'Waarom zuigt hij aan mij?'… Toen ik ervan overtuigd was dat hier enige mate van stabiliteit was, toen ik realiseerde me echt dat het echt was en ik kon het niet meer waarderen."

"In de showbusiness is een van de leefregels dat je niet echt aardig tegen mensen mag zijn, vooral niet als je hetzelfde beroep hebt als iemand anders. Jimmy heeft dat voorschrift overtreden en is niets anders dan genereus en beleefd en aardig voor mij."

Tijdens zijn pensionering zou Letterman naast Kimmel weer verschijnen, wat aantoont dat de twee zelfs na zijn hoogtijdagen dicht bij elkaar bleven. Tijdens het gedenkwaardige interview nam Letterman een hilarische foto op Jimmy Fallon, "zelfs waardering" voor zijn werk.

Letterman werd door Kimmel gevraagd of hij de late night scene had gemist, waarop hij antwoordde: Ik mis het dragen van make-up. Ik ben een beetje een ander mens, en dat is goed. Ik bedoel, godzijdank, want de grote strijd in het leven is om elke dag beter te worden. En als je rond de horizon van de mensheid kijkt, mijn god, is er dan iets dat we kunnen doen, groot of klein, om het leven van slechts één persoon een beetje beter te maken? En dat is geen geringe prestatie.”

Aanbevolen: