Kelly Ripa onthult haar slechtste moment in de lucht als presentator van een talkshow

Inhoudsopgave:

Kelly Ripa onthult haar slechtste moment in de lucht als presentator van een talkshow
Kelly Ripa onthult haar slechtste moment in de lucht als presentator van een talkshow
Anonim

Kelly Ripa is een soort bovenmenselijk. Ze kreeg haar start op de nationale tv, lang geleden in 1986. Ze heeft tegenwoordig drie kinderen en op 51-jarige leeftijd blijft ze er tijdloos uitzien, samen met haar man Mark Consuelos.

De twee zijn sinds 1996 samen, wat meer dan schokkend is gezien de manier waarop Hollywood-huwelijken meestal werken.

Haar oeuvre is echt meedogenloos. Ze begon haar carrièreboom op 'All My Children' en werkte enorme dagen van maximaal 14 uur. Het weerhield haar er niet van en ze kon tegelijkertijd een gezin stichten.

We nemen een kijkje in haar leven voor de talkshow, samen met wat ze haar meest gênante moment noemt samen met Glenn Close.

Gezien haar constante blootstelling op live-tv, is het niet meer dan normaal dat er een misstap heeft plaatsgevonden.

Het leven vóór 'Live' was niet gemakkelijk

Op 28-jarige leeftijd, voorafgaand aan haar leven als presentatrice van een talkshow overdag, was het leven niet gemakkelijk voor Kelly Ripa. Volgens haar interview met Bustle was het een zware aanpassingsperiode, omdat ze niet alleen voor haar zoon zorgde, maar ook de lange slopende uren als soapster had. De balans was niet gemakkelijk en zoals ze onthult zou dit leiden tot een geïsoleerde levensstijl.

"Ik denk niet dat mensen de uren begrijpen die nodig zijn om elke dag een drama van een uur op te nemen. Vroeger werkten we routinematig 12 tot 14 uur per dag. Dat was geen lange dag. je basisdag."

"Mark en ik zijn twee jaar eerder getrouwd in mei '96 en we kregen ons eerste kind in juni '97. Tegen de tijd dat ik 28 was, had ik een 1-jarige zoon en ik was Ik zou hem meenemen naar mijn werk. Ik was de enige van mijn vrienden die getrouwd was, en ik was de enige van mijn vrienden met een kind."

Het was een moeilijke tijd, vooral omdat haar man Mark Consuelos niet veel was veranderd in zijn schema, ondanks de veranderingen in hun leven. Terugkijkend geeft Ripa toe dat de dingen anders zouden zijn, vooral gezien hoe de tijden zijn veranderd.

Haar omstandigheden veranderden toen ze de talkshowwereld betrad, te beginnen met 'Live'. Ze blijft op de show met groot succes. In het verleden zijn er echter enkele misstappen geweest.

Een gênant interview waardoor ze een bril kreeg

Ze is een werkpaard, maar soms vallen zelfs de beste in het vak ten val. Dat is precies wat er gebeurde toen Ripa een cue-kaart probeerde te lezen tijdens een interview met Glenn Close. Nu was de vraag niet ongepast, maar in plaats daarvan sloeg het gewoon nergens op.

"De reden dat ik een bril heb is omdat, en dat gaat al een tijdje terug, Glenn Close op de show was, en ik vroeg haar hoe lang ze de burgemeester van Connecticut was", vertelde Ripa aan Andy Cohen. "Ik heb een cue-kaart verkeerd gelezen, omdat ik hem niet kon zien."

Natuurlijk was Close meer dan in de war, "En ze keek me aan en zei: 'Waar heb je het in godsnaam over?'" ging Ripa verder. "En ik zei: 'Ik weet het niet, ik weet dat u niet de burgemeester van Connecticut bent, maar ik kan niet zien wat de kaart zegt.'"

Het moment zorgde ervoor dat Kelly in een bril investeerde, gelukkig was de misstap niet zo erg, gewoon hilarisch willekeurig.

Volgens Nicki Swift had Ripa een aantal andere moeilijke momenten in de show, zoals proberen informatie uit Selena Gomez te krijgen, maar het interview viel helemaal plat. Na al die jaren zal ze vast wel wat misstappen hebben.

Still Going Strong met Ryan Seacrest

Kelly Ripa doet het tegenwoordig nog steeds goed, het is moeilijk te geloven dat haar reis op de show begon in de vroege jaren 2000 en de rol op zich nam naast Regis in 2001. Sindsdien heeft ze een paar hosts bezocht, waaronder Michael Strahan en haar huidige partner, Ryan Seacrest.

Ondanks haar lange levensduur in de show, heeft Ripa haar kijk op het optreden niet veranderd. Voor de gastheer wordt het nog steeds beschouwd als een baan en een prestatie.

"De reden dat ik met acteren begon, was dat het de baan was die me zou betalen. Ik heb nooit echt zin gehad om voor de camera te staan. Ik doe het nog steeds niet. Maar dat is de manier waarop ik heb ontdekt dat het de gemakkelijkste manier is voor mij om de kost te verdienen, wat andere dingen mogelijk maakt die ik graag doe. Ik vind het leuk om projecten in entertainment te maken, maar ik wil er niet per se in spelen, als dat logisch is."

Ze gaf toe hetzelfde gevoel te hebben als het gaat om 'Live', ze trok een kostuum aan voorafgaand aan de show en gaf een optreden.

Aanbevolen: