Heeft de annulering van Life In Pieces de carrières van zijn getalenteerde cast verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft de annulering van Life In Pieces de carrières van zijn getalenteerde cast verpest?
Heeft de annulering van Life In Pieces de carrières van zijn getalenteerde cast verpest?
Anonim

In de afgelopen jaren is het voor tv-kijkers steeds gebruikelijker geworden om te zoeken naar één ding boven al het andere, grappige programma's om te bingewatchen. Gelukkig kan iedereen die op zoek is naar zo'n show om van te genieten nu stoppen met zoeken, want Life in Pieces is de moeite waard, of je hem nu voor het eerst of voor de zevende keer bekijkt.

Sinds Life if Pieces zo vermakelijk was, kunnen we gerust stellen dat heel veel mensen teleurgesteld waren toen de show werd geannuleerd. Fans hoefden zich echter niet op dezelfde manier zorgen te maken als de sterren van de show, omdat die acteurs plotseling zonder werk zaten. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: heeft de annulering van Life in Pieces de carrière van de sterren van de show verpest?

9 Wat heeft Hunter King gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Net als haar beroemde jongere zus Joey, lijkt het alsof Hunter King is geboren om acteur te worden. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat ze het druk heeft gehad sinds Life in Pieces werd geannuleerd. Het meest opvallend was dat King zich bij de cast van de geliefde soapserie The Young and the Restless voegde en nadat ze die serie kort had verlaten tot ongenoegen van fans, keerde ze terug in 2021. Naast die rol werd King ook ingehuurd om te schitteren in de 2022 Keurmerk film Hidden Gems.

8 Wat heeft Angelique Cabral gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Nadat ze Life in Pieces' Colleen vier seizoenen lang tot leven had gebracht, zat Angelique Cabral net als haar andere co-sterren zonder baan. Zonder een beat te missen, ging Cabral door met een drietal rollen. Ten eerste speelde Cabral een kleine rol in How It Ends, een film waarin ook andere Life In Pieces-sterren een rol speelden. Ten tweede speelt ze een bijrol in de animatieshow DreamWorks Dragons: The Nine Realms. Het meest opvallend is dat Cabral schittert in de ongelooflijk geprezen Amazon Prime-geanimeerde psychologische comedy-dramashow Undone voor volwassenen.

7 Wat heeft Dan Bakkedahl gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Dan Bakkedahl, een van die zeldzame acteurs die het beste uit een bijrol kan halen, was fantastisch in shows als Life in Pieces en Veep. Gezien hoeveel waarde hij uit elke dialoog kan halen, is het logisch dat Bakkedahl het ongelooflijk druk heeft gehad sinds Life in Pieces eindigde. Bakkedahl maakte sinds 2019 zelfs deel uit van zeven tv-shows en zes films en hij heeft nog verschillende projecten in de maak.

6 Wat heeft Zoe Lister-Jones gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Zoe Lister-Jones is niet alleen een succesvolle acteur, maar ook schrijver, producent en regisseur. Sinds Life In Pieces eindigde, heeft Lister-Jones twee films geschreven en geregisseerd, The Craft: Legacy en How It Ends, in de laatste waarvan ze samen met verschillende andere mensen op deze lijst speelde. Bovenop die credits heeft Lister-Jones een aankomende show genaamd Slip waar ze in schittert en aan werkt als schrijver en regisseur.

5 Wat heeft Thomas Sadoski gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Sinds Life in Pieces eindigde, speelde Thomas Sadoski in verschillende projecten die kwamen en gingen zonder veel ophef, waaronder de hoofdrol in de show Tommy en in zes films. Vanaf dat punt kan Sadoski teleurgesteld zijn. Aan de andere kant lijkt Sadoski het leuk te hebben gevonden om op te treden in de enscenering van twee toneelstukken, 2019's Grand Horizons en 2022's Wedding Band.

4 Wat heeft James Brolin gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Op dit punt in het leven van James Brolin is het niet duidelijk dat hij blijft werken omdat hij dat wil, niet omdat hij moet. Met dat in gedachten is het niet zo verwonderlijk dat Brolin slechts twee rollen heeft aangenomen sinds Life in Pieces eindigde. Allereerst vertelde Brolin de show Sweet Tooth en hij heeft zijn stem geleend aan de Pixar-film Lightyear waarin hij de schurk Emperor Zurg speelt. Hoewel Brolin slechts twee rollen op zich heeft genomen, lijkt het zeer waarschijnlijk dat hij andere heeft afgewezen en de annulering van Life in Pieces heeft zijn carrière niet verpest.

3 Wat heeft Dianne Wiest gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Een van de beste acteurs van haar generatie, Dianne Wiest is het soort ster waar elke acteur graag mee zou willen werken. Als gevolg hiervan moet haar co-ster Jeremy Renner opgewonden zijn geweest toen Wiest werd ingehuurd om samen met hem te schitteren in de misdaadthriller-show Burgemeester van Kingstown. Wiest was ook geweldig in de film I Care a Lot waarin ze aan de slag ging met Rosamund Pike en ze speelde rollen in de films Let Them All Talk en My Father's Dragon.

2 Wat heeft Betsy Brandt gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Aangezien Betsy Brandt speelde in een van de beste tv-shows aller tijden, zal ze waarschijnlijk altijd herinnerd worden voor haar Breaking Bad-rol. Ze slaagde er echter in om die show met gemak voorbij te gaan en ze deed hetzelfde toen Life in Pieces werd geannuleerd. Brandt voegde zich tenslotte bij de cast van shows als Soulmates, The Unicorn en Love, Victor en speelde de hoofdrol in een pilot genaamd Jeffries die op het moment van schrijven nog niet is opgehaald of geannuleerd.

1 Wat heeft Colin Hanks gedaan sinds Life In Pieces werd geannuleerd?

Als zoon van Hollywood-roy alty's, lijdt het geen twijfel dat Colin Hanks weet dat rollen komen en gaan. Als gevolg hiervan leek hij volledig onaangedaan te zijn toen Life in Pieces eindigde, aangezien hij is gaan schitteren in miniseries zoals Impeachment: American Crime Story waarin hij een echt persoon en een vriend in de familie portretteerde. Hanks is ook verschenen in Zoe Lister-Jones' How It Ends en verschillende tv-shows sinds Life in Pieces eindigde.

Aanbevolen: