Heeft Matt Roloff die de familieboerderij verkoopt zijn relatie met zijn kinderen verpest?

Inhoudsopgave:

Heeft Matt Roloff die de familieboerderij verkoopt zijn relatie met zijn kinderen verpest?
Heeft Matt Roloff die de familieboerderij verkoopt zijn relatie met zijn kinderen verpest?
Anonim

Hoewel de reality-tv-serie Little People, Big World in de loop der jaren veel toegewijde kijkers heeft gekregen, is de erfenis van de show niet meer wat het was. Met de scheiding van de matriarch en patriarch, die ook samen eigenaar waren van Roloff Farms, begonnen er details naar buiten te komen over de familierelaties en hun drama achter de schermen.

Matt Roloff kocht Amy Roloff van haar deel van de boerderij, maar besloot toen een deel van het areaal te koop te zetten. Dat leidde tot nog meer drama en verhoogde emoties, aangezien sommige Roloff-kinderen niet enthousiast waren over de richting die hun vader insloeg.

Heeft Matt, na zoveel goede herinneringen aan Roloff Farms, alles verpest door het huis waarin zijn kinderen zijn opgegroeid te verkopen en hen schijnbaar te weerhouden om het te kopen?

Hoe zijn de relaties van Matt Roloff met zijn kinderen?

Vanwege het recente drama waarbij Matt Roloff zijn ouderlijk huis te koop aanbood, terwijl hij van plan was ergens anders een apart huis te bouwen op het oorspronkelijke terrein van Roloff Farms, zijn zijn relaties met zijn kinderen meer dan ooit openbaar geworden.

Hoewel de serie Little People, Big World enkele scheuren in de façade van de familie aan het licht bracht en uiteindelijk de ondergang van het huwelijk van Matt en Amy liet zien, lijkt het erop dat de kijkers enkele details misten.

Tegenwoordig lijken er op alle fronten gespannen relaties te zijn; Amy en Matt zijn nu exen en hebben nieuwe relaties, Jeremy en Zach zijn niet zo hecht als ze vroeger samen opgroeiden, Jacob verdween eeuwenlang uit het zicht en dochter Molly is zo goed als uitgewist uit het leven van de familie.

Zach en Jeremy waren al op ijzige voorwaarden

Fans vermoedden al dat Zach en Jeremy het niet goed met elkaar konden vinden, maar het lijkt erop dat er iets aan de hand is tussen de twee en hun respectievelijke echtgenotes. Toen het nieuws naar buiten kwam dat hun vader de familieboerderij verkocht, leek dat de zaken nog erger te maken.

Jeremy had het op een dag vaak gehad over het bezit van de familieboerderij, terwijl zijn vrouw Audrey erover sprak en opmerkte dat haar man al vanaf zijn kinderjaren een deel van de boerderij wilde hebben. Maar toen Matt onthulde dat hij een deel van het land op de lijst had staan - waaronder het voormalige huis van de familie (nu verbouwd) - kochten Jeremy en zijn vrouw hun eigen boerderij.

Zach en zijn vrouw Tori kochten ook hun eigen huis, maar ze waren er niet blij mee.

Zach sprak over de pijnlijke beslissing van zijn vader

Zach Roloff was erg ongelukkig met zijn vader na de beslissing om de familieboerderij te verkopen. Hij sprak zelfs op de realityshow en zei dat zijn vader zijn familie niet waardeerde en een 'slechte grootouder' was. In de biechtstoel van Zach beweerde hij dat zijn vader weigerde hem en zijn vrouw Tori de boerderij te laten runnen, en beweerde dat Matt suggereerde dat ze niet "goed genoeg" waren.

Hij legde ook uit dat hij en zijn vrouw de vraagprijs die Matt voor het onroerend goed had gesteld niet konden betalen, en daarom een ander huis moesten zoeken om te kopen. Zach wees erop dat hij verwachtte te betalen wat zijn vader voor het onroerend goed had betaald, toen zijn ex-vrouw het aan hem verkocht. Maar Matt was verder gegaan dan "normale waardering", volgens de opmerkingen van zijn zoon.

In 2021 verhuisden Zach en Tori met hun kinderen naar Washington.

Jacob lijkt zijn relatie met zijn vader te herstellen

Hoewel zijn twee broers erg ongelukkig leken te zijn over het besluit van hun vader om een deel van Roloff Farms te verkopen, lijkt Jacob vastbesloten zich op de positieve punten te concentreren. Toen een fan aannam dat hij en zijn vrouw, Isabel, op het terrein woonden (omdat ze daar zo vaak worden gezien), meldde InTouch dat Jacob de lucht opruimde door uit te leggen dat ze 'in de buurt' wonen.

Hoewel zijn broers en zussen worstelen met het verlies van de familieboerderij, heeft Jacob misschien niet dezelfde gehechtheid aan het eigendom als zij.

Per slot van rekening leek hij zich lange tijd van zijn familie te distantiëren vanwege een moeilijke jeugd en trauma terwijl de familie Little People, Big World aan het filmen was. Fans vroegen zich enige tijd af wat er met Jacob was gebeurd voordat hij weer opdook - met een vrouw en baby!

Wat is er met Molly Roloff gebeurd?

Terwijl drie van de vier Rolloff-kinderen goed zichtbaar waren tijdens het familiedrama, is het vierde kind - en enige dochter - dat niet. In feite laat de Roloff Family-website Molly duidelijk van de lijst, hoewel de echtgenoten van de andere drie kinderen wel als ere-Rooffs worden vermeld.

Molly, volgens Distractify, trouwde en verhuisde een staat weg van haar directe familie. Haar Instagram-account is privé en hoewel ze soms op de sociale-media-accounts van haar familie verschijnt, zijn er maar weinig snapshots.

Omdat er echter geen commentaar is geweest van Molly of haar man over de verkoop van de familieboerderij en het feit dat ze uit de staat is verhuisd, kunnen fans alleen maar aannemen dat ze in orde is met de beslissing die haar vader heeft genomen gemaakt.

Aanbevolen: