Arthur's' annulering na 25 jaar heeft zijn volwassen fans woedend gemaakt

Arthur's' annulering na 25 jaar heeft zijn volwassen fans woedend gemaakt
Arthur's' annulering na 25 jaar heeft zijn volwassen fans woedend gemaakt
Anonim

Fans waren woedend toen ze ontdekten dat de geliefde kindershow Arthur na 25 jaar in de lucht was geannuleerd. De serie ging voor het eerst in première op PBS in 1996 en is sindsdien een nietje geworden in het leven van vele millennials.

Arthur volgt zijn titelpersonage, een pittig 8-jarig aardvarken, tijdens zijn vele avonturen op school, thuis en met zijn vriendenbende. Veel scènes uit de show zijn diep geworteld in de populaire cultuur, aangezien volwassen fans ze hebben omgezet in virale memes.

De aantrekkingskracht van de show onder oudere generaties groeide uit de hand in 2018, tot het punt waarop de omroeporganisatie van Arthur, WGBH, de fans moest vragen om te stoppen met het maken van expliciete memes van de inhoud van de show.

Volgens The Independent zei een vertegenwoordiger van het station: "We waarderen de memes die met veel plezier zijn gemaakt en gedeeld. We zijn echter teleurgesteld over de weinige die buiten de goede smaak vallen."

Ze zeiden verder: "Onze hoop is dat Arthur en zijn vrienden worden afgebeeld op een manier die respectvol en geschikt is voor alle doelgroepen, inclusief jonge Arthur-fans en hun families." WGBH voegde toe: "We hebben zeker geluk dat we een schare fans hebben die zo betrokken zijn bij Arthur, vooral die millennials die met hem zijn opgegroeid."

Onlangs was de duizendjarige fanbase diepbedroefd nadat ze ontdekten dat Arthur na 25 seizoenen is geannuleerd. De laatste afleveringen worden naar verwachting volgend jaar uitgezonden, in 2022.

Een fan twitterde: "Dn ze hebben mijn kerel Arthur na 25 jaar afgezegd. Ik kwam na school meteen naar huis en keek naar die show. Had ook alle boeken. Ik denk dat ik het had moeten weten het was rond toen Arthur en D. W stiekeme linkmemes werden."

Een ander deelde dat het een volle dag is vol tragedie. Ze schreven: "Mijn 25-jarige dochter kwam er eerder achter dat Joey Jordison van slipknot is overleden. Toen kwamen we er net achter dat de kindershow Arthur na 25 jaar wordt geannuleerd. Ze stuurde me een bericht met de tekst "waarom sterft mijn jeugd vandaag?"

Een derde fan voegde toe: "Arthur wordt echt geannuleerd na 25 jaar ons waardevolle levenslessen te hebben geleerd. Weer een jeugdheld verdwenen… het is een wrede wereld waarin we leven."

Millennials zijn niet de enigen die boos zijn over de annulering van de show. De maker van de show, Kathy Waugh, heeft ook haar ongenoegen geuit over het besluit van PBS om Arthur te annuleren. Er werd gemeld dat ze zei: "Arthur is niet meer in productie. We hadden ons wrap-feest twee jaar geleden. Ik denk dat [PBS] een fout heeft gemaakt, en ik denk dat Arthur terug moet komen en ik weet dat ik niet de enige ben die denkt dat ze een fout."

Ze voegde eraan toe: "Voor mij voelde het groenblijvend, alsof het nooit zou eindigen, maar het eindigde wel, we eindigden de laatste aflevering, seizoen 25, twee jaar geleden."

Er is nog geen exacte releasedatum voor Arthur Seizoen 25.

Aanbevolen: