Hadden fans gelijk over het "gevaarlijke" jetskiavontuur van Britney Spears?

Inhoudsopgave:

Hadden fans gelijk over het "gevaarlijke" jetskiavontuur van Britney Spears?
Hadden fans gelijk over het "gevaarlijke" jetskiavontuur van Britney Spears?
Anonim

Toen Britney Spears aankondigde dat ze zwanger was kort nadat ze was vrijgelaten uit haar 13-jarige conservatorium, waren fans opgetogen. Slechts een paar weken later kondigde Spears echter aan dat ze een miskraam had gehad. Dit is een tragische gebeurtenis die veel vrouwen meemaken, en ze kreeg een stortvloed van liefde en steun over wat er gebeurde.

Spears zwoer om opnieuw te proberen voor een andere baby en vroeg om privacy terwijl ze rouwde met haar nu-echtgenoot Sam Asghari. De zangeres deelde het trieste nieuws op haar Instagram, waar ze ook haar vreugde had gedeeld toen ze voor het eerst hoorde van haar zwangerschap.

De iconische popster is erg actief op sociale media sinds ze de vrijheid heeft gekregen om over alles te praten wat ze denkt. Ze houdt niet alleen fans op de hoogte van haar leven, maar ze geeft ook uiting aan hoe ze zich voelt nadat ze zo lang gezwegen heeft.

Ze is echter niet de enige die sociale media gebruikt om te zeggen wat ze denkt. Veel van haar volgers en fans hebben meningen gehad over Spears' leven sinds haar conservatorium eindigde en hoe ze dingen deed, zoals haar vervreemde familieleden roepen.

Maar sommige volgers op sociale media hebben enkele keuzes genoemd die Spears maakte tijdens haar eerste weken van de zwangerschap, namelijk jetskiën terwijl ze op vakantie was.

Britney ging jetskiën in Mexico

In mei 2022 ging Spears jetskiën met Asghari in Cabo San Lucas, Mexico. Het paar werd gespot en gefotografeerd terwijl ze reddingsvesten aantrok en op een paar jetski's sprong. Jetskiën is een fysieke activiteit en het is eigenlijk geen aanbevolen activiteit voor zwangere vrouwen.

De motor van de jetski trilt het onderbekken van de ruiter en te veel trillingen in het bekken van zwangere vrouwen kan de kans op een miskraam vergroten. Slechts een paar dagen nadat het gelukkige paar op vakantie was, kondigden ze hun zwangerschapsverlies aan.

Kort daarna begonnen fans te speculeren over wat er had kunnen gebeuren en waarom ze een miskraam had gehad.

Dit is natuurlijk precies het tegenovergestelde van wat een vrouw nodig heeft die net een miskraam heeft gehad. Niemand kan zeggen of Spears' zwangerschapsverlies te maken heeft met haar jetskiën. Het is heel goed mogelijk dat ze niet erg snel op de jetski heeft gereden, wat de trillingen in het bekken aanzienlijk zou verminderen.

Het is ook oneerlijk om aan te nemen dat ze wist dat er een risico was of daarvan op de hoogte was, en toch reed. Het is heel goed mogelijk dat Spears zich niet bewust was van enig verband met jetskiën en miskramen, en ze werd niet verteld of gewaarschuwd.

Britney kijkt uit naar gelukkigere dagen in het verschiet

Spears, 40, is net getrouwd met haar oude vriend Sam Asghari. Lang voor hun verbintenis had Spears gesproken over hoe ze gedwongen werd een spira altje te hebben en niet mocht trouwen, zelfs als ze dat wilde.

Asghari stelde kort nadat haar voogdijschap was weggegooid ten huwelijk, en ze begonnen hun bruiloft te plannen. Ze trouwden negen maanden na hun verloving.

Dit is een nieuwe start voor Britney en het begin van een nieuw leven voor haar. Fans hebben ook hun bezorgdheid geuit over haar om ervoor te zorgen dat ze de juiste beslissing heeft genomen en stappen heeft ondernomen om zichzelf te beschermen.

Het lijkt erop dat Britney zeker is van Asghari en vertrouwen lijkt te hebben in haar leven met hem. Ze had de bruiloft van haar dromen in het huis dat ze deelden, en het pasgetrouwde stel heeft net een nieuw huis gekocht dat dichter bij Britneys twee tienerzonen staat.

Een gezin lijkt de volgende te zijn voor hen twee en ze zijn klaar om te beginnen.

Britney is niet de enige in haar ervaring

Het ervaren van een miskraam komt veel voor en Spears is niet de enige met een vroeg zwangerschapsverlies. Naar schatting eindigt 1 op de 4 zwangerschappen in een miskraam. Hoewel ze veel sympathie kreeg, in de publieke belangstelling zoals ze is, werd er zeker gespeculeerd over wat er is gebeurd en of het voorkomen had kunnen worden.

Op 40-jarige leeftijd werd de leeftijd van Spears ook in de vergelijking betrokken. In werkelijkheid is er waarschijnlijk geen antwoord op haar miskraam en dat hoeft er ook niet te zijn. De heer Britney Spears heeft verklaard dat ze hoopvol zullen blijven en hopen in de nabije toekomst samen kinderen te krijgen.

Britney verloor vele jaren van vrijheid en haar eigen lichamelijke autonomie. Het krijgen van een baby met haar nieuwe echtgenoot is misschien de volgende en haar fans die het beste voor haar willen, kunnen niet wachten tot het gebeurt en hopen dat het eerder dan later gebeurt.

Aanbevolen: