Pride 2022: 10 manieren waarop A-Listers de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen

Inhoudsopgave:

Pride 2022: 10 manieren waarop A-Listers de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen
Pride 2022: 10 manieren waarop A-Listers de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen
Anonim

Het was het jaar 1969 toen de eerste Pride Parade werd gehouden in Lower Manhattan, New York City, toen een reeks leden een spontane mars begon die uitmondde in de Stonewall-rellen. Het is meer dan 50 jaar geleden sinds de eerste parade in juni, en gemeenschappen hebben een pad geplaveid om elk jaar in juni Pride Month te vieren om LGBTQ+-gemeenschappen over de hele wereld te vieren. Hoewel berichten en posts op sociale media impact hebben, gaan A-listers een stap verder om hun steun te betuigen.

Van het marcheren op Pride-parades tot het ondersteunen van nieuwe LGBTQ+-gemeenschappen door fondsen te werven en donaties te matchen, beroemdheden lopen langs de bondgenoten om te vechten voor wat juist is en om mensen te laten weten dat ze kunnen houden van wie ze zijn. Van het lanceren van shows en films om de homocultuur te promoten tot het casten van merchandise en collecties, laten we eens kijken hoe beroemdheden de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen.

10 Kristen Stewart lanceert haar eerste Queer Reality-serie

Terwijl haar filmcarrière bijna twee decennia omspant, is Kristen Stewart onlangs in de schoenen gestapt van een filmmaker. Volgens Variety houdt Stewart deze Pride-maand audities voor een realityshow op het gebied van queer-spoken, waar ze de uitvoerend producent zal zijn en homo-spookjagers heeft aangespoord om naar voren te komen om hun verhalen te delen.

9 Elton John viert en wordt geëerd bij Can't Cancel Pride

iHeartMedia heeft een evenement georganiseerd met de naam Can't Cancel Pride: Proud AND Together, een inzamelingsactie om geld in te zamelen voor de LGBTQ+-gemeenschap. Elton John, Sam Smith, Katy Perry en Lizzo staan gepland om op te treden. Elton John zal ook de eerste ontvanger zijn van de Impact Award voor zijn bijdrage aan de Pride-gemeenschap via de Elton John AIDS Foundation.

8 Selena Gomez brengt LGBTQ+ bewustzijn met zeldzame schoonheid

Selena Gomez heeft het Rare Beauty Fund geïntroduceerd om mensen met psychische problemen te ondersteunen en is van plan om de komende tien jaar $ 100 miljoen in te zamelen. Deze Pride Month heeft ze via haar cosmeticabedrijf samengewerkt met Trevor Project om de bevindingen van de National Survey 2022 over LGBTQ Youth Mental He alth vrij te geven om praktijken en beleid en gedeelde hulplijnen voor zelfmoordpreventie te helpen bevorderen.

7 Halsey viert Pride Month met haar muziektour en hilarische video

Terwijl Halsey momenteel op haar Love and Power Tour is, nam ze even de tijd om een video te kopiëren die de trend volgt van biseksuele en lesbische mensen die een vrouw smeken om hen fysiek pijn te doen, zoals opgemerkt door iHeart. De zangeres heeft de gemeenschap ook ondersteund met haar cosmeticamerk About Face, waardoor mensen hun ware zelf kunnen laten zien met gedurfde kleuren en make-up.

6 Miley Cyrus’ Happy Hippie Foundation lanceert Capsule Edition

Miley Cyrus richtte in 2014 de Happy Hippie Foundation op om zich te concentreren op LGBTQ+-gemeenschappen, dakloosheid onder jongeren en kwetsbare bevolkingsgroepen. Om Pride Month en de verjaardag van de Stonewall-rellen te vieren, werkt ze samen met Uninterrupted om de LoveUninterrupted Capsule Collection te lanceren, die op 28 juni 2022 live gaat.

5 Billy Eichner brengt de allereerste homo-rom-com ooit op het scherm

Billy Eichner is hier om iedereen te vertellen dat niet alle homoseksuele personages geacht worden beste vrienden te zijn, maar om hun verhaal met de wereld te delen met zijn aankomende rom-com Bros, die in september 2022 uitkomt. In de aanloop naar Pride Month, hij bracht de trailer uit en schreef geschiedenis als de allereerste homo-romcom-film met een complete LGBTQ+-cast. Hij stond ook op de cover van Entertainment Weekly voor de Pride Month-uitgave.

4 Billy Porter wordt de Grand Marshal in Pittsburg March

Billy Porter is al tientallen jaren een icoon omdat hij overal elegantie en gratie brengt. Voor Pride Month bezocht Porter zijn geboorteplaats Pittsburgh, Pennsylvania, om deel te nemen aan de Pittsburgh Pride Revolution March. Zoals vermeld door CBS News, werd hij aangesteld als de Grand Marshal terwijl duizenden de straten overspoelden met regenboogvlaggen, en Jessie J was de headliner die het publiek vermaakte met muziek.

3 Lady Gaga's Born This Way Foundation zamelt geld in voor LGBT CenterLink

Kunstenaar en activist Lady Gaga richtte in 2012 samen met haar moeder de Born This Way Foundation op en heeft de jeugd geholpen en overal liefde verspreid. Voor Pride Month werkt haar stichting samen met LGBT CenterLink om opkomende LGBTQ+-gemeenschapscentra in de Verenigde Staten te ondersteunen en zal ze elke gedane donatie aanvullen.

2 Cardi B geeft whipshots tijdens Pride Parade

De West Hollywood Pride Parade was een met sterren bezaaide aangelegenheid toen beroemdheden als Janelle Monae en Cardi B de straat op gingen om hun steun voor liefde te tonen. Cardi B verraste fans toen ze aankwam in een blonde pruik met paarse strepen en een glinsterende regenboogbody. Dansend op een vlotter spoot ze met wodka doordrenkte slagroom naar de aanwezigen.

1 Jojo Siwa gleed op een paradevlotter in West Hollywood

Een eer die Jojo Siwa zeker zal onthouden voor het leven, ze heeft de positie gekregen om het Next Gen Pride Icon in West Hollywood te worden genoemd. Ze reed samen met haar vriendin Kylie Prew op een paradewagen die was ingelegd met glitters, regenbogen en sterren, zoals vermeld door Seventeen. Haar praalwagen was trots versierd met regenboogvlaggen en de woorden 'Be What You Be.'

Jessica Alba en haar man hebben ook deelgenomen aan de festiviteiten van Pride Month door het Rise With Pride-evenement bij te wonen om queer-artiesten in Hollywood te steunen. Juni is altijd een belangrijke tijd geweest voor de LGBTQ+-gemeenschap, omdat het mensen viert, hen aanmoedigt om vrij te zijn en zich realiseert dat liefde liefde is.