The Boys Cast onthult ware gevoelens over de show

Inhoudsopgave:

The Boys Cast onthult ware gevoelens over de show
The Boys Cast onthult ware gevoelens over de show
Anonim

Er zijn nog maar afleveringen over in het derde en huidige seizoen van de superheldendramaserie van Amazon Prime Video, The Boys. De show is ongelooflijk goed ontvangen sinds het voor het eerst begon te streamen in juli 2019. Seizoen 3 keerde terug met een gevoel van chaos, maar de overweldigende reactie van fans suggereert dat het nog steeds zeer de moeite waard is om te kijken.

De hoofdcast van The Boys bestaat onder andere uit Karl Urban, Jack Quaid, Anthony Starr en Erin Moriarty. Elisabeth Shue was een vaste klant in seizoen 1 en keerde terug als gastster in seizoen 2, terwijl mensen als Colby Minifie, Aya Cash en Jensen Ackles erbij kwamen nadat het eerste seizoen was afgelopen.

De meeste sterren – net als de fans – zijn dol op het werk dat ze tot nu toe hebben gedaan. We hebben enkele van de meest opvallende dingen geproefd die ze over The Boys hebben gezegd.

8 Karl Urban vindt zijn personage leuk om te spelen

Karl Urban speelde in de MCU en in twee van de drie The Lord of the Rings-films voordat hij werd gecast om William "Billy" Butcher te spelen in The Boys. Het is een rol waarvan hij zegt dat hij er enorm van geniet, omdat hij zo onconventioneel is.

"Billy is een van die personages die langs de rand van een klif loopt en niet knippert", vertelde Urban onlangs aan Men's Journal. "Ik vind die rollen erg leuk om te spelen… de personages die dingen durven te doen en zeggen die we persoonlijk nooit zouden doen en zeggen in het echte leven."

7 Jack Quaid denkt dat elk seizoen van de jongens de lat steeds hoger legt

The Hunger Games-ster Jack Quaid speelt de rol van Hugh "Hughie" Campbell Jr., door sommigen beschouwd als het slechtste personage in de show. Niet dat het de acteur iets kan schelen, want hij vindt dat seizoen 3 beter is geweest dan seizoen 2, dat op zijn beurt een tandje hoger was dan seizoen 1.

"We hebben zeker meer toestemming om gek te worden [dit seizoen]", zei Quaid in een interview met Entertainment Weekly in mei."Ik heb het gevoel dat we elk seizoen opnieuw instellen wat het plafond is, en op de een of andere manier duwen we er doorheen. Ik weet niet hoe we de lat voor verprutste dingen kunnen blijven verhogen, maar [maker] Eric [Kripke] blijft een manier vinden.

6 Antony Starr voelt ook dat de jongens een manier hebben gevonden om fris te blijven

Net als Jack Quaid is Antony Starr onder de indruk van het vermogen van de schrijvers om de show seizoen in, seizoen uit fris te houden. Starr portretteert hoofdantagonist John - gepopulariseerd als "Homelander".

"Een van de geweldige dingen van deze show is dat we deze personages van aflevering tot aflevering, van seizoen tot seizoen blijven ontwikkelen, terwijl mensen in het echte leven evolueren", zei Starr in een interview met Slash Film, samen met co-ster Erin Moriarty. "Ik voel me heel gelukkig om aan een show te werken waar de frisheid zo behouden blijft."

5 'Herogasm' was Erin Moriarty's favoriete onderdeel van het fotograferen van de jongens

Een van de meest verwachte afleveringen van The Boys is getiteld Herogasm en zal – zoals de naam al doet vermoeden – de meest ranzige van de show tot nu toe worden. Tijdens het filmen was de genoemde seksscène het hoogtepunt voor Erin Moriarty, die Annie January / Starlight portretteert.

"Ik denk dat mijn favoriete onderdeel was het observeren van de regisseur van die aflevering die de mensen op de achtergrond regisseerde die seks simuleren", zei ze in het Slash Film-interview. "Gewoon hem observeren, en dan schreeuwde hij, 'Snijd', en schudde zijn hoofd als: 'Wat ben ik aan het doen?'"

4 Dominique McElligott ziet koningin Maeve niet als een ‘homo-superheld’

In een tijd waarin representatie centraal staat in de meeste producties, heeft de Ierse actrice Dominique McElligott de speciale kans gehad om een queer superheld te spelen in The Boys. Maar in haar ogen is haar karakter zoveel meer dan dat.

“Ik heb het nooit echt vanuit dat perspectief bekeken, van Maeve als homo-superheld. Voor mij was ze [gewoon] een superheld.” zei ze, terwijl ze een voorproefje van seizoen 3 van The Boys with EW. "Ze onderdrukt haar seksualiteit, [maar ook] het feit dat ze de sterkste vrouw ter wereld is."

3 Jessie T. Usher is blij om te zien hoe de jongens sociale problemen aanpakken

Terwijl Dominique McElligott ervoor kiest om zich te concentreren op het geheel van haar personage, is haar co-ster Jessie T. Usher er niet vies van om een licht te werpen op maatschappelijke kwesties op The Boys.

"Het is leuk om een andere kijk op de sociale kwesties te hebben", zei de acteur - die Reggie Franklin / A-Train speelt - onlangs. "Ik denk niet dat ik veel van dergelijke inhoud heb gezien, dus het is erg leuk om een project te hebben waar ze die dingen kunnen opblazen, en we kunnen ze op een creatieve manier exploiteren."

2 Laz Alonso denkt dat COVID de show heeft geholpen

Ster van Avatar Laz Alonso beeldt het personage Marvin T. "Mother's" Milk af in The Boys. In een recent interview waarin hij de speciale band met de show uitlegde, onthulde hij de positieve impact die COVID volgens hem op hun werk had.

"Ik ga niet liegen: COVID heeft, denk ik, de schrijvers creatief geholpen om met een heleboel nieuwe dingen te komen", vertelde hij eerder deze maand aan LA Confidential. “En ik denk dat mensen die een heel jaar niet kunnen werken ons ook naar een heel ander niveau hebben getild.”

1 Jensen Ackles was een enorme fan van de jongens voordat hij werd gecast

Jensen Ackles' personage in The Boys is gemaakt als een parodie op Marvel's Captain America. Hij kreeg de rol aangeboden van Eric Kripke, met wie hij veel samenwerkte aan The CW's Supernatural.

“Ik was al zo'n fan van The Boys. Ik heb tegen Kripke gezegd dat ik langs zal komen en een stukje zal doen: 'Zet me maar in de coach!' , zei Ackles begin juni tegen NME. Zodra het script naar hem werd gestuurd, wist hij dat hij het binnen de eerste paar regels wilde doen.

Aanbevolen: