Fans zijn geschokt door de ware gevoelens van Lo Bosworth over de hoofdrol in 'The Hills'?

Inhoudsopgave:

Fans zijn geschokt door de ware gevoelens van Lo Bosworth over de hoofdrol in 'The Hills'?
Fans zijn geschokt door de ware gevoelens van Lo Bosworth over de hoofdrol in 'The Hills'?
Anonim

Of het nu spijt is dat Heidi Montag en Spencer Pratt hebben of vragen heeft over waarom Mischa Barton de hoofdrol speelde in de reboot, MTV's franchise The Hills is een groot deel van het popcultuuruniversum geweest.

Nu er vele jaren zijn verstreken sinds The Hills op tv was, en nu er een hernieuwde interesse is dankzij de reboot The Hills: New Beginnings, delen castleden hun ware gedachten over de reality-franchise.

Lo Bosworth heeft veel interviews gegeven en fans horen graag wat ze te zeggen heeft. Ze heeft een aantal verrassende gedachten over The Hills, dus laten we eens kijken.

How Lo Vilt

Lo Bosworth heeft verteld dat ze het niet leuk vond om op Laguna Beach te zijn, en ze is ook eerlijk geweest over haar deelname aan de spin-off The Hills.

Lo Bosworth had het over de hoofdrol in The Hills en vertelde dat het niet de beste ervaring was. Volgens Just Jared Jr. werd Lo geïnterviewd op een podcast genaamd Unzipped en zei ze dat ze het niet leuk vond om beroemd te zijn omdat ze in een reality-tv-show speelde, en ze lijkt niet super geïnteresseerd in bekendheid of het hebben van mensen volg elke beweging die ze maakt.

Lo zei: "Het komt terug op gewoon jong zijn, voor het eerst op tv zijn, op de universiteit zitten [en] kinderen die je uitlachen… Ik denk dat het eerste trauma nooit echt is weggegaan. Ik realiseerde me snel toen ik op televisie was, ik dacht: Oh, ik hou er eigenlijk niet van om op tv te zijn. Ik ben liever gewoon een anoniem persoon, maar ik opende de doos van Pandora. Ik kan het nooit meer sluiten.”

Lo legde ook uit: "Ik was gewoon niet geïnteresseerd in andere mensen in een bewerkingszaak die besliste: 'Oké voor Lauren, de persoon, wie gaan we haar presenteren en wat ze gaat doen.'"

Lo was zo jong toen ze in beide shows was, en iedereen in dezelfde situatie zou waarschijnlijk terugkijken en het gevoel hebben dat het moeilijk was om met scènes om te gaan die werden bewerkt en geproduceerd.

In een interview met The Cut zei Lo dat er een aantal goede kanten waren aan het feit dat ze in een realityshow zat, maar dat ze uiteindelijk haar leven daarbuiten wil leiden. Ze zei: "Een bepaalde tijd was het leuk om jong te zijn, toegang te hebben tot bepaalde dingen en van tijd tot tijd een mooi salaris te krijgen. Maar mensen die naar me staren - ik vind het niet leuk. En ik vond het niet leuk om niet de leiding te hebben over mijn verhaal."

Het is ook interessant om Lo de waarheid te horen vertellen over de hoofdrol in The Hills. Toen de cast werd geïnterviewd door Us Weekly en in de details kwam van wat er echt was gebeurd, zei Lo dat Audrina niet haar vriend was buiten het scherm.

Lo legde uit: "Audrina was in het echte leven nooit bevriend met ons. Ze had gewoon nooit veel interesse in het vormen van een echte relatie. Dus er was een onhandigheid die duidelijk was, en daar speelden ze op in. Maar ik zou niet zeggen dat er ooit een echte vete of vijandigheid is geweest."

Lo's moeilijke ervaring

Lo Bosworth heeft weer een levensveranderende ervaring gehad: volgens E! News, was ze in een restaurant in New York City om de verjaardag van een vriend te vieren, en een deur sloeg haar in het hoofd. Ze had een hersenletsel en het duurde lang voordat ze hersteld was.

Lo deelde dat haar team bij haar bedrijf, Love Wellness, er helemaal voor haar was omdat ze ervoor moest zorgen dat ze de tijd nam die ze nodig had om beter te worden. Ze legde uit: "Ik had moeite om hem het verschil in geldwaarde tussen een kwart en een dubbeltje te vertellen. Het kostte me 30 seconden om erachter te komen. Het was tijdens zulke afspraken dat ik me realiseerde: 'Wauw, ik moet echt om het rustig aan te doen.'"

Lo heeft een geweldig, inspirerend Instagram-account en ze deelt een groot deel van haar leven, inclusief de gezonde levensstijl die ze leeft. In een recent bericht deelde ze haar "3 grootste gezondheids- en welzijnszorgen" en zei dat ze haar gewicht wilde behouden en ook te maken had met chronische vermoeidheid. In een luchtige post deelde ze een foto van zichzelf met een gezichtsmasker en schreef ze in het bijschrift: "het heet wellness oké?" Ze voelt zich zo herkenbaar en als een gewoon persoon die gewoon haar leven leidt.

Hoewel reality-tv voor sommige mensen geweldig is, is het volkomen eerlijk dat het niet voor iedereen is. Fans van het genre vinden het leuk als iemand heel realistisch kan worden over hoe het was om hun leven voor camera's te leiden, en Lo Bosworth kan er altijd op rekenen dat hij het vertelt zoals het is.

Aanbevolen: