‘The Bachelorette’ Alumni Katie Thurston onthult haar gevoelens via Instagram Podcast ‘12 Days Of Messy’

Inhoudsopgave:

‘The Bachelorette’ Alumni Katie Thurston onthult haar gevoelens via Instagram Podcast ‘12 Days Of Messy’
‘The Bachelorette’ Alumni Katie Thurston onthult haar gevoelens via Instagram Podcast ‘12 Days Of Messy’
Anonim

12 Days of Messy was bedoeld als een leuk evenement voor fans van The Bachelor-franchise Maar later werd het drama nadat voormalig vrijgezel Katie Thurston haar relatie met deelnemer John aankondigde Hersey kort nadat haar verloving met Blake Moynes eindigde. Nadat de twee verklaringen aan het publiek hadden afgelegd, gingen ze naar Instagram om 12 Days of Messy uit te leggen, en wat de voormalige vrijgezel echt ervan vindt.

Thurston, die de video oorspronkelijk op Instagram Live uitzond, besloot een deel van de video op te nemen waarin 12 Days of Messy wordt uitgelegd, zodat iedereen hun kant kan horen over hoe ze de relatie hebben onthuld. De video is sindsdien bijna 400.000 keer bekeken in minder dan 24 uur.

Zowel Thurston als Hersey waren zeer zelfverzekerd toen ze hun redenen achter hun relatieaankondiging gaven. Oorspronkelijk van plan om een verrassingsrelease via foto te doen, gaf Thurston toe dat hij wilde dat hun relatie significant zou worden onthuld.

Katie Thurston legt het allemaal uit

Helaas kwam de video tot stand met informatie over Moynes en hoe hij niet van tevoren op de hoogte was gebracht van hun relatie. Thurston legde echter uit dat hoewel het op de hoogte had moeten worden gesteld, ze de kijkers eraan herinnert dat het altijd moeilijk is om precies dat te doen. "We hadden het erover om Blake een seintje te geven", verklaarde ze. "We zijn gewoon normale mensen die een normaal leven proberen te leiden, en zoals wanneer heb je ooit een ex moeten vertellen dat je een nieuw iemand ziet en zoals hoe zou je ze dat vertellen?"

Thurston besprak echter wel haar geluk met haar relatie en zei hoe speciaal Hersey voor haar is."Voor mij is John mijn wereld, John is knap, John is romantisch, John is mijn alles, en ik wilde echt een groots gebaar maken om dat te laten zien." Als het op alles aankwam, tijdens de haat en controverse, verklaarde ze dat als ze terug in de tijd kon gaan en 12 Days of Messy niet zou doen, ze het niet zou doen.

Katie en John's eerste kus

Hoewel ze ervoor zorgde dat haar video waarin de gebeurtenissen werden beschreven, werd geplaatst, kon ze het niet laten om nog een video met Hersey te plaatsen met het verhaal van hun eerste kus. De ster beantwoordde de vraag voor de grap door te zeggen: "John viel me aan met zijn mond." Nadat ze gekust hadden, verklaarde ze later dat "hij naar me keek en zei dat we in de problemen zaten."

Ze hebben ook leuke weetjes over Hersey vrijgegeven, waaronder zijn dubbele nationaliteit, waardoor hij Canadees en Amerikaans is. Hij verklaarde ook dat hij dodelijk allergisch is voor katten, maar toch kan hij in de buurt van Thurston's kat Tommy zijn. "Het heeft voor mij geen enkele zin. Maar ja, ik kan normaal niet in de buurt van katten zijn, maar Tommy is een rare uitzondering."

De twee zijn sindsdien opener geworden over hun relatie met het publiek en delen wekelijks foto's en video's met elkaar. Een van Thurstons laatste date night Instagram-posts was voor de People's Choice Awards op 7 december. Vanaf deze publicatie hebben fans positief gereageerd op de Instagram-video's en Moynes heeft niet gereageerd op Thurstons laatste uitspraken.

Aanbevolen: