Paris Hilton onthult haar ware gevoelens over Lindsay Lohan

Paris Hilton onthult haar ware gevoelens over Lindsay Lohan
Paris Hilton onthult haar ware gevoelens over Lindsay Lohan
Anonim

Paris Hilton heeft in de loop der jaren veel beroemde gezichten gehad, maar tegenwoordig is ze niet langer geïnteresseerd in onnodig drama, zelfs niet met Lindsay Lohan.

De realityster gaf onlangs een update over haar langdurige vete met Lindsay, en het lijkt allemaal water onder de brug te zijn. "We hebben een paar keer een DM gestuurd en ze doet het geweldig", zei Paris tegen E! Nieuws wanneer gevraagd naar haar relatie met de Mean Girls-actrice tijdens de Hilton Family Art Show in Case Del Sol Tequila.

Dit is een echo van een soortgelijke opmerking die Paris afgelopen november maakte over haar moeilijke relatie met Lindsay. "Ik heb gewoon het gevoel dat we nu volwassen zijn, ik ben net getrouwd, ze is net verloofd", zei Paris.

Parijs trouwde vorig jaar met Carter Reum tijdens een uitgebreide ceremonie, terwijl Lindsay in november haar verloving met financier Bader Shammas onthulde.

Het was echter pas enkele jaren geleden dat Parijs de woorden had voor Lindsay. Tijdens een optreden op Watch What Happens Live With Andy Cohen werd de Simple Life-aluin gevraagd om drie aardige dingen over Lindsay te zeggen, waarop ze maar moeilijk kon reageren.

"Ze is voorbij", zei Paris voordat ze Lindsay "lame" en "beschamend" noemde.

Parijs en Lindsay's relatie gaat bijna twee decennia terug toen ze voor het eerst bij verschillende gelegenheden samen werden gespot in Hollywood. Als 'it-girls' in de vroege jaren 2000 werden de beroemdheden vaak gezien op dezelfde evenementen en in dezelfde sociale kringen.

Bij een gelegenheid in 2006 beschuldigde Paris Lindsay ervan haar met een drankje op haar arm te slaan, wat de Herbie Fully Loaded aluin later ontkende.

Een aparte video toonde Lindsay later haar eerdere verklaring te ontkennen en Parijs een "c" te noemen.

Toen de beelden van de interacties later weer opdoken op een fanaccount in 2018, liet Paris snel een opmerking achter die schijnbaar gericht was op Lindsay. "PathologicalLiar", schreef de realityster op de post.

Op basis van de meest recente opmerkingen van Parijs lijkt het er echter op dat de oude vrienden hun vete in het verleden verlaten en zich richten op de toekomst.

Aanbevolen: