Was Rowan Atkinson eigenlijk op Peaky Blinders?

Inhoudsopgave:

Was Rowan Atkinson eigenlijk op Peaky Blinders?
Was Rowan Atkinson eigenlijk op Peaky Blinders?
Anonim

Hit Brits periodedrama Peaky Blinders komt tot een einde met seizoen 6, uitgebracht in het VK in het voorjaar van 2022 en in de VS op Netflix op 10 juni 2022. De show volgt bendes in Birmingham, Engeland, door de jaren heen na de Eerste Wereldoorlog. Tommy Shelby, gespeeld door de Ierse acteur Cillian Murphy, speelt de hoofdrol als de leider van de Peaky Blinders, de meest beruchte bende in de stad. Zijn familie van gangsters veroorzaakt drama en problemen in de stad in hun zoektocht naar macht en rijkdom.

Gedurende de afgelopen vijf seizoenen heeft Peaky Blinders een reputatie opgebouwd van het binnenhalen van opmerkelijke gaststerren. Het laatste seizoen van de show werd afgelopen winter al uitgezonden in het VK, maar er blijft gespeculeerd over wie een gastrol zou kunnen zijn in de laatste afleveringen. Wie weet? Misschien kan iemand die zo beroemd en humoristisch is als de voormalige Mr. Bean in de donkere en gewelddadige show verschijnen.

8 Adrien Brody speelde een gastrol in seizoen 4

Adrien Brody ziet er verdrietig uit in een Christian Dior-fotoshoot
Adrien Brody ziet er verdrietig uit in een Christian Dior-fotoshoot

Adrien Brody veroorzaakte opschudding in seizoen 4 en voegde zich bij de Peaky Blinders-cast als de antagonist van het seizoen, Luca Changretta, een maffialid uit New York. Brody is een Academy Award-winnaar, speelt meestal in kunstzinnige indiefilms, maar speelt toch de meest meedogenloze antagonist van de serie tegen de familie Shelby. Hij speelde alleen in seizoen 4, dus Brody zal helaas niet terugkeren in het laatste seizoen van de show.

7 Komt Anya Taylor-Joy terug in seizoen 6?

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy

The Queen's Gambit-actrice kwam in seizoen vijf naar de show als Gina Grey, een Amerikaan die plannen maakt tegen de familie Shelby. Op het moment van de release van het seizoen was Anya een van de meest spraakmakende actrices in film en televisie na haar rollen in Emma en The Queen's Gambit. Anya Taylor-Joy keert terug voor het laatste seizoen en zal haar prominente en populaire rol als de vrouw van Michael Grey opnieuw opnemen.

6 Sam Claflin keert terug in het laatste seizoen

Sam Claflin is terug in seizoen 6 om de boosaardige Oswald Mosley te spelen. De Britse acteur is een favoriet bij de fans van de show. Hij trad toe in seizoen vijf en speelde een vreselijke fascistische politicus die het opneemt tegen Tommy Shelby. Naar verwachting zal het personage van Claflin de belangrijkste antagonist worden in seizoen 6.

5 Tom Hardy keert ook terug naar Peaky Blinders

Cillian Murphy en Tom Hardy als Tommy Shelby en Alfie Solomons in Peaky Blinders
Cillian Murphy en Tom Hardy als Tommy Shelby en Alfie Solomons in Peaky Blinders

Tom Hardy is misschien wel de meest bekende acteur in de cast van de show, hoewel hij geen hoofdpersoon heeft gespeeld. Hij verschijnt voor het eerst in seizoen twee van Peaky Blinders, als leider van een Joodse bende in Londen. Zijn meesterlijke acteerwerk steelt de show terwijl zijn relatie met Tommy Shelby voortdurend verandert van vriend in vijand en weer terug. Volgens The Independent stond Hardy erop om terug te keren voor het laatste seizoen, dus hij komt terug!

4 Zou held Fiennes-Tiffin een gastrol kunnen zijn?

Na een cryptische Instagram-post deed een vergezocht gerucht de ronde dat Hero Fiennes-Tiffin zich zou voegen bij de Peaky Blinders-cast voor seizoen 6. De Britse acteur is vooral bekend door het spelen van een jonge Voldemort in Harry Potter en The Half-Blood Prins. Hardcore Peaky Blinders-fans geloofden dat de Instagram-post van regisseur Anthony Byrne over de kostuums van de show verwees naar Fiennes-Tiffin die zich bij de cast voegde. Deze theorie is nooit bevestigd.

3 Zouden de geruchten over Rowan Atkinson echt waar kunnen zijn?

Rowan Atkinson als Mr. Bean
Rowan Atkinson als Mr. Bean

Zoals vaak het geval is, kunnen geruchten een teleurstelling blijken te zijn. Het ziet er niet naar uit dat de Britse komiek Rowan Atkinson in seizoen 6 van Peaky Blinders zal verschijnen. In 2020 begon een gerucht op Twitter dat Atkinson Adolf Hitler zou portretteren in verband met de fascistische plotlijn van villan Oswald Mosley. Een woordvoerder van Peaky Blinders ontkende de geruchten snel, maar het was wishful thinking!

2 Wie is dan de echte seizoen 6 Guess Star?

Cillian Murphy als Tom Shelby uit Peaky Blinders
Cillian Murphy als Tom Shelby uit Peaky Blinders

Aangezien het seizoen in het Verenigd Koninkrijk is uitgezonden, kenden we de cast al voor de Netflix-release. Er was veel hype rond potentiële verrassingscameo's, maar het lijkt erop dat niemand een speciale verschijning maakt. Stephen Graham voegt zich dit seizoen bij de cast als Hayden Stagg, en hij zal worden vergezeld door andere nieuwkomers Paul Anderson, Ned Dennehy, Aimee-Ffion Edwards en Amber Anderson.

1 De productie van de show stond voor grote uitdagingen tijdens het filmen van seizoen 6

De regisseur van de show, Anthony Byrne, had problemen met de productie van het laatste seizoen van Peaky Blinders. Zoals de meeste shows in 2020, hebben de makers van de show de opnames van seizoen 6 uitgesteld vanwege de logistiek rond de COVID-19-pandemie. Tragisch genoeg stierf de actrice die tante Polly in de show speelt, Helen McCory, aan kanker tijdens de verplaatste opnames, waardoor de verhaallijn en logistiek helaas nog ingewikkelder werden.

Aanbevolen: