8 keer dat Charlie Sheen volledig onprofessioneel was

Inhoudsopgave:

8 keer dat Charlie Sheen volledig onprofessioneel was
8 keer dat Charlie Sheen volledig onprofessioneel was
Anonim

Beroemde zoon van Frankie en Grace-ster Martin Sheen, Hollywood-bad boy Charlie Sheen heeft niet alleen een succesvolle carrière in televisie en films achter de rug, maar hij heeft ook een groot deel van zijn publieke kritiek ondergaan aangezien hij het grootste deel van zijn professionele leven heeft geleefd in de schijnwerpers. Met meer dan twintig jaar slecht gedrag onder zijn riem, heeft de ooit enorm succesvolle televisiester zeker zijn deel van de problemen gezien. Van aanvaringen met de wet tot een openbare echtscheiding en belastingontduiking, de acteur heeft zeker een tumultueuze tijd gehad in de entertainmentindustrie, ondanks dat hij een van de best betaalde acteurs van de televisie is.

8 Charlie's kreeg een speciale behandeling op de set van twee en een halve man

Twee en een halve man cast
Twee en een halve man cast

Sheen keerde terug naar een donkere weg van drugs en alcohol tijdens het seizoen 2010/2011 van zijn sitcom, Two and A Half Men. Verschillende bemanningsleden die aan de enorm succesvolle show hebben gewerkt, beweren dat Sheen op de set een voorkeursbehandeling heeft gekregen, zoals toestemming om te roken of vrijstelling te krijgen van de voorleessessies op maandag. Volgens collega-acteur John Cryer was zijn onprofessionele gedrag mogelijk ook te wijten aan Sheens zeer openbare scheiding van collega-actrice Denise Richards.

Zoals gemeld door TMZ, vertelden de advocaten van Warner Bros. Charlie's advocaat dat de acteur op een pad van zelfvernietiging was en "… erg ziek lijkt te zijn." Helaas stopte de productie van de best beoordeelde komedie van het jaar al vroeg in seizoen 8, zodat Sheen naar een afkickkliniek kon gaan na een zwaar jaar van drugs- en alcoholgerelateerde incidenten.

In een van Sheens vele tirades tegen Chuck Lorre, de maker van Two and A Half Men, noemde Sheen hem een 'drol' en een 'clown'. Toen hij verder sprak over Lorre, werd Sheen ook beschuldigd van antisemitisme na nadrukkelijk te verwijzen naar Lorre's geboortenaam, Chaim Levine.

Charlie's uitbarstingen zorgden er uiteindelijk voor dat zijn televisiecarrière instortte.

7 Zijn beruchte NBC Rant uit 2011

Charlie Sheen
Charlie Sheen

In een interview op NBC's Today Show beweerde Sheen niet alleen dat je hem niet kunt verwerken met een normaal brein, maar ook dat hij een 'tovenaar' was met 'Adonis DNA' en 'tijgerbloed'. doel van de ochtendshow was om zichzelf te verdedigen tegen alle onrust en schandalen die niet alleen in zijn professionele leven, maar ook in zijn persoonlijke leven broeiden.

Tijdens het interview zei Sheen ook dat hij in oorlog was met het televisienetwerk CBS omdat hij voelde dat ze al zijn geld probeerden af te nemen. Het gerucht gaat dat de acteur eerder bijna twee miljoen per aflevering verdiende hij is ontslagen.

Hij zei ook dat hij het gevoel had dat het netwerk niet alleen zijn carrière probeerde te vernietigen, maar ook zijn familie door ruzie met hem te maken, ook bekend als de 'tovenaar'. In verwijzing naar zijn geschil met CBS zei Sheen dat hij gepland op "…de oorlog winnen met ijver en gewelddadige haat."

Tijdens datzelfde interview, toen hem werd gevraagd of hij vrij was van drugs en alcohol, antwoordde Sheen door te zeggen:

“Kijk naar mij. Duh."

6 Sheen sloeg en prees ex-vrouwen op sociale media

Denise Richards Charlie Sheen
Denise Richards Charlie Sheen

Totaal ongecensureerd ging Charlie naar zijn sociale mediakanalen om zijn ex-vrouw Denise Richards uit te schelden. In een Vaderdag-tweet in 2015 verwees Sheen naar Richards, moeder van zijn twee kinderen, als een "… ketter aangespoeld biggetje."

De acteur twitterde ook over zijn voormalige ex-vrouw Brooke M door te zeggen:

"Brooke M is een sexy rok-ster waar ik dol op ben."

Charlie plaatste ook een open brief over Richards, die nog steeds online circuleert, waarin hij naar haar verwijst als de "slechtste moeder ter wereld"

5 Charlie ging van de rails op ABC's 20/20

Charlie Sheen-interview
Charlie Sheen-interview

In 2011 nodigde Sheen Andrea Canning van ABC uit in zijn landhuis in Los Angeles, waar hij de controverse die hem het afgelopen jaar omringde, aan de orde stelde. Van zijn publieke vete met sitcom-maker Chuck Lorre tot zijn knipperlichtrelatie met illegale middelen. Cannings interview vertelde het publiek een verontrustend verhaal over een van Hollywoods meest beruchte slechteriken.

In een bizar citaat, ook over drugsgebruik, zei Charlie ook dat hij een medicijn gebruikt dat 'Charlie Sheen' heet. De acteur legde vervolgens uit dat als je dit medicijn eenmaal hebt geprobeerd, je gezicht zal smelten en je lichaam zal exploderen.

4 Charlie werd van het podium uitgejouwd door een vijandig publiek in Detroit

Charlie aan het woord
Charlie aan het woord

In een wanhopige poging om zijn gekte te verzilveren, opende Sheen in 2011 een eenmansshow met de titel My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not an Option. Na zijn tumultueuze jaar verzamelden fans zich in het Fox Theatre in Detroit en werd hen een avond beloofd waarin Sheen enkele diepe geheimen onthulde. Volgens The Hollywood Reporter was de nacht gevuld met boegeroep van het publiek terwijl ze werden onderworpen aan "… een slecht geplande show vol nep-Bijbelse prediking en uitgebreide videoclips."

3 Glans werd weggelaten uit een ondergoedcampagne

Afbeelding
Afbeelding

Samen met NBA-superster Michael Jordan te schitteren, werd Sheen in 2010 na een arrestatie uit de reclamecampagne van de kledinglijn geschrapt. Volgens BBC News werd Sheen gearresteerd voor "… naar verluidt een mes op de keel van zijn vrouw zetten." Toen hem werd gevraagd om commentaar te geven op de situatie, zei het kledingbedrijf dat hun beslissing gemakkelijk was gezien de ernst van zijn misdaad.

2 Verwijderd uit het Plaza Hotel in New York City

Charlie Sheen drinkt
Charlie Sheen drinkt

Vers uit de afkickkliniek werd een naakte en hoge Charlie Sheen naar verluidt verwijderd uit het Plaza Hotel in New York City nadat hij een kamer had vernield. Zevenduizend dollar aan schade later vergezelde ex-vrouw Denise Richards, die ook in het hotel verbleef, de verontruste acteur naar het ziekenhuis.

1 Charlie viel een tandtechnicus aan

Charlie Sheen drinkt als Charlie Harper op 'Two and a Half Men&39
Charlie Sheen drinkt als Charlie Harper op 'Two and a Half Men&39

Aangeklaagd wegens seksuele mishandeling door een tandtechnicus, greep de 49-jarige televisiester naar verluidt haar borst en beweerde dat hij haar zou vermoorden. Sheen trok ook haar bh-bandje naar beneden en viel een tandarts aan met een mes.

Aanbevolen: