Wat is er gebeurd met Nick Simmons van Gene Simmons Family Jewels?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Nick Simmons van Gene Simmons Family Jewels?
Wat is er gebeurd met Nick Simmons van Gene Simmons Family Jewels?
Anonim

Gene Simmons is ongetwijfeld een van de meest populaire en invloedrijke muzikanten in de moderne geschiedenis. Zijn bescheiden opvoeding en muzikaal talent hebben hem van het verkopen van wilde vruchten op straat in Israël gebracht tot een wereldtournee met zijn band (hoewel zijn laatste tour werd uitgesteld vanwege een positieve covid-test), Kiss.

Deze kansen hebben hem en zijn familie een groot fortuin in hun leven opgeleverd, zoals werd afgebeeld in de A&E reality-tv-show Gene Simmons Family Jewels. Maar wat heeft zijn zoon Nick Simmons sinds het einde van de show in 2012 uitgespookt?

Wie is Nick Simmons?

Nick Simmons, geboren op 22 januari 1989 als zoon van Gene Simmons en zijn oude partner Shannon Tweed, leefde een leven van voorrecht en luxe. Zijn kleine zusje, Sophie, herinnert zich hoe de twee opgroeiden als onderdeel van de glamoureuze rock-'n-roll-levensstijl van hun vader.

In een interview met People citeerde ze: Ik zal zeggen: 'Ik hou van Christian Aguilera' en hij zal zeggen: 'Oh ja, je hebt haar ontmoet. Je was 10.' Zoals, wat? Ik herinner het me niet! Niemand vertelde me hoe belangrijk deze mensen waren toen ik jonger was. Ze zeiden gewoon: 'Dit is onze vriend.'”

Vanaf de jaren 2006-2012 waren Nick en zijn familie sterren in het reality-tv-programma Gene Simmons Family Jewels, waarin hun dagelijks leven werd weergegeven. In een interview met Q Magazine vertelde Gene Simmons dat zijn show vergelijkbaar zou zijn met een andere show die destijds erg populair was.

"Het lijkt veel op The Osbournes, maar ik geloof dat mensen ons op televisie zullen zien en zien hoe ik de dingen regel en de regels die ik maak, en ze zullen denken: 'Geef die man de leiding!' "De show heeft een 5,7/10 ontvangen op zijn IMDB-pagina en zag Gene Simmons in 2012 een nominatie ontvangen voor een People's Choice Award voor Favorite TV Celebreality Star. Gedurende de 6-jarige run werden de levens van Nick Simmons en zijn familie uitgezonden voor de hele wereld om te zien. Dit is een heel andere wereld dan het relatief privéleven dat hij nu leidt.

Nick Simmons' carrière als schrijver

Nick-Simmons-glimlachend
Nick-Simmons-glimlachend

Tijdens de productie ging hij naar het Pitzer College in Claremont, Californië. In 2011 studeerde hij af met een graad in Engelse literatuur. Hij is lid van de Screen Actors Guild en heeft voice-over gedaan voor Cartoon Network's late night sketch comedy stop-motion animatieshow Robot Chicken. Hij heeft ook enig succes gehad met het schrijven en maken van stripboeken.

In augustus 2009 bracht hij het eerste nummer uit van zijn originele strip genaamd Incarnate. De strip vertelt over een personage genaamd Mot, een mensachtig wezen dat bijna onsterfelijk is en een manier wil vinden om eervol te sterven. De strip werd uitgegeven door Radical Comics en bracht slechts 3 nummers uit voordat een controverse de productie stopte.

In februari 2010 werd Simmons door critici beschuldigd van plagiaat. Volgens Wikipedia van Incarnate zou Simmons' strip naar verluidt verschillende aspecten van eerder gepubliceerde manga hebben gekopieerd, met als meest opvallende manga de veelgeprezen Bleach. Hij werd ook beschuldigd van het kopiëren van amateurkunstenaars uit de online kunstgemeenschap DeviantArt. Hij werd betrapt op plagiaat van personageontwerpen, vechtscènes, plotsegmenten, dialogen, poses en uitdrukkingen.

In maart 2010, nadat hij werd uitgeroepen, bracht hij een verklaring uit op de stripblog Comics Worth Reading. Hij citeerde: "Zoals de meeste kunstenaars ben ik geïnspireerd door werk dat ik bewonder. Er zijn bepaalde overeenkomsten tussen sommige van mijn werk en het werk van anderen. Dit was gewoon bedoeld als een eerbetoon aan kunstenaars die ik respecteer, en ik wil me absoluut verontschuldigen aan alle Manga-fans of mede-Manga-artiesten die vinden dat ik te ver ben gegaan. Mijn inspiratie weerspiegelt het feit dat bepaalde fundamentele beelden gemeenschappelijk zijn voor alle Manga. Dit is de aard van het medium. Ik ben een grote fan van Bleach, evenals andere Manga titels. En het spijt me zeker als iemand beledigd of van streek was door wat zij zien als de overeenkomst tussen mijn werk en het werk van kunstenaars die ik bewonder en die mij inspireren."

Het jaar daarop meldde de New York Times dat Radical Comics "gedwongen de productie moest stoppen" na de beschuldigingen. Sinds de controverse over zijn stripreeks heeft Simmons werk gevonden om te schrijven voor de Huffington Post en een relatief rustig leven te leiden in Los Angeles. Op het moment van schrijven is het niet duidelijk of hij van plan is om nog een stripserie te maken. Wat hij ook besluit te doen in de toekomst, zijn fans zullen hem zeker opvolgen.

Aanbevolen: