Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah Hyland op 'Modern Family'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah Hyland op 'Modern Family'?
Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah Hyland op 'Modern Family'?
Anonim

Achter de schermen van Modern Family worstelde Sarah Hyland met veel problemen in haar persoonlijke leven. Tijdens de 11 seizoenen van de show zagen fans hoe het uiterlijk van de actrice is veranderd. Kijkers maakten zich vooral zorgen over haar drastische gewichtsverlies en haar gezwollen gezicht. Hyland onthulde later dat het te wijten was aan een chronische ziekte die leidde tot twee niertransplantaties. Hier is het tragische verhaal over haar toestand.

Waarom is Sarah Hyland afgevallen?

In mei 2017 bracht Hyland een verklaring uit over haar plotselinge gewichtsverlies. “Ik heb niet het beste jaar gehad. Misschien zal ik er ooit over praten, maar voor nu wil ik mijn privacy. Ik zal zeggen dat dit jaar veel veranderingen heeft gebracht en daarmee ook fysieke veranderingen, "schreef ze. Op dat moment weigerde ze de details van haar gezondheidstoestand bekend te maken. Ze verzekerde fans echter dat ze niet uitgehongerd was zichzelf, zoals door velen wordt gespeculeerd. "Er is mij verteld dat ik niet kan trainen. Wat voor mij erg verontrustend is, " legde ze uit.

"Ik hou ervan om STERK te zijn. (Ik zal dat woord veel gebruiken) Kracht is alles," vervolgde ze. "Sterk zijn heeft me gebracht waar ik ben. Zowel mentaal als fysiek. Ik ben geen fan van 'mager zijn'." Ze riep ook de trollen die haar bleven beschamen. "'Eet een burger,' 'je hoofd is groter dan je lichaam en dat is walgelijk'", citeerde ze. "En je hebt gelijk! … Niemands hoofd zou groter moeten zijn dan hun lichaam, maar aangezien ik de afgelopen maanden eigenlijk op bedrust heb gelegen, heb ik veel spiermassa verloren."

"Mijn omstandigheden hebben me op een plek gebracht waar ik geen controle heb over hoe mijn lichaam eruitziet", vervolgde ze."Dus ik streef ernaar om zo gezond mogelijk te zijn, zoals iedereen zou moeten doen." Ze voegde eraan toe dat ze "zoveel mogelijk eiwitten at", maar bekende dat het een moeilijk proces was geweest. "Het is nooit leuk om in de spiegel te kijken en je harde werk in de sportschool te zien verdwijnen of je benen zo groot te zien als je armen", schreef de actrice. "Maar ik weet dat wanneer ik toestemming krijg, ik in staat zal zijn om terug te keren naar het STERKE, slanke en fantastische zelf waarvan ik weet dat ik het kan zijn."

Wat is er met het gezicht van Sarah Hyland gebeurd in seizoen 8 van 'Modern Family'?

Hyland's gezicht was zichtbaar opgezwollen in Modern Family seizoen 8. Sommigen dachten dat ze werk aan haar gezicht had laten doen, maar later onthulde ze dat het werd veroorzaakt door haar gezondheidscomplicaties. "Soms is een selfie meer dan alleen een goede hoek of een schattig gevoel. Deze keer voor NationalSelfieDay heb ik besloten mijn waarheid te delen. Hoe pijnlijk het ook is", schreef ze op haar Instagram-verhaal en toonde haar gezwollen gezicht. "Dus hier is mijn gezicht dat tegen mijn wil van het werk is gescheurd. Maar ik ben erg dankbaar dat het zo was. Gezondheid moet altijd op de eerste plaats komen… stayhe althymyfriends."

In die tijd was de actrice nog steeds terughoudend om over haar ziekte te praten. Ze ging echter in op de negatieve opmerkingen over haar gezwollen gezicht. "Ik vind het niet erg als je zegt dat ik er zwanger uitzie. Of dik. Omdat ik weet dat mijn gezicht gezwollen is van mijn medicijnen die mijn leven redden," zei ze. "Voor degenen die prednison gebruiken, ik weet wat je doormaakt en ik raad je aan om het vol te houden zoals ik heb gedaan."

Ze voegde eraan toe dat ze zich op haar gezondheid concentreert, aangezien haters toch nooit tevreden zullen zijn met haar uiterlijk. "Mijn zelfvertrouwen blijkt niet uit uw opmerkingen", vervolgde ze. "Omdat ik altijd te dik zal zijn. Ik zal altijd te mager zijn. Ik zal nooit genoeg rondingen hebben om een vrouw te worden genoemd. En ik zal altijd een s--t zijn voor het dragen van een push-up bh. Ik hou van jou jij wil zijn. Wees de beste versie van jezelf. Wees gezond."

De tragische waarheid over de gezondheidsproblemen van Sarah Hyland

In december 2018 opende Hyland eindelijk haar strijd tegen nierdysplasie. Op dat moment was ze aan haar tweede niertransplantatie. De eerste werd geschonken door haar vader. Haar lichaam begon het echter in 2016 af te wijzen. Het jaar daarop ontdekte ze dat haar jongere broer Ian geschikt was voor een tweede transplantatie. Maar dat maakte het er niet makkelijker op. "Ik was erg depressief. Als een familielid je een tweede kans in het leven geeft, en het mislukt, voelt het bijna alsof het jouw schuld is. Dat is het niet. Maar dat doet het wel," zei Hyland over de mislukte eerste transplantatie.

"Lange tijd overwoog ik zelfmoord, omdat ik mijn kleine broertje niet wilde teleurstellen zoals ik mijn vader in de steek had gelaten", vervolgde ze. "Ik had [mijn hele leven] meegemaakt dat ik altijd een last was, dat ik altijd verzorgd moest worden, verzorgd moest worden." Dat jaar herstelde ze vrij goed van de tweede transplantatie. Ze had echter ook te maken met andere gezondheidsproblemen, zoals endometriose. Het zorgde ervoor dat ze een laparoscopische operatie moest ondergaan. Ze zei dat het "een van de meest pijnlijke dingen" was die ze ooit in haar leven had meegemaakt.

In 2021 werkte ze samen met Sourse als creatief directeur en mede-oprichter. Het is een merk van vitamine-geïnfuseerde chocolaatjes waarvan ze zei dat het "echt goed is voor mensen om zich niet alleen op hun fysieke gezondheid te concentreren, maar ook op hun mentale gezondheid."

Aanbevolen: