Wat is er gebeurd met 'Banshee'-ster Lili Simmons?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Banshee'-ster Lili Simmons?
Wat is er gebeurd met 'Banshee'-ster Lili Simmons?
Anonim

Er zijn talloze beroemdheden geweest die begonnen met een sterke carrière en vervolgens schijnbaar in de vergetelheid verdwenen. Dit geldt vooral voor Disney-sterren. Jarenlang vroegen fans zich af wat er met Cory In The House's Madison Pettis was gebeurd. Maar het zijn ook meer mainstream acteurs, zoals X-Men's Famke Jensen, die ooit een grote beroemdheid was en toen schijnbaar verdween. Natuurlijk is Julia Stiles misschien wel de beroemdheid waar fans zich het meest over afvragen. Ze is tenslotte in talloze films te zien geweest, zoals de Bourne-films, en tv-shows zoals Dexter en toch hoort niemand meer van haar. Maar dat kun je niet precies zeggen van Lili Simmons. Haar carrière heeft zojuist een iets andere wending genomen.

Natuurlijk weten FX-fans heel goed wie Lili Simmons is. Ze stal vaak hele afleveringen van Banshee met slechts een knuppel van haar doe-achtige ogen. De onmiskenbaar mooie ster was ook in staat om te pronken met een breed scala aan acteerkarbonades door Rebecca Bowman te spelen, een niet zo onschuldig Amish-meisje dat moordenaar-zakenvrouw werd. Hoewel Lili alle vier de seizoenen veel te zien was in de actievolle show in een kleine stad, vragen fans zich af waarom ze sindsdien niet meer in het openbaar is verschenen. De waarheid is dat ze dat wel heeft gedaan, alleen in kleinere rollen.

Lili's carrière is eigenlijk buitengewoon indrukwekkend

Hoewel Lili nog niet zo'n grote rol heeft verdiend als die in Banshee, is ze wel gecast in enkele van de meest spraakmakende projecten op televisie. De in Californië geboren acteur heeft een lange weg afgelegd sinds het begin van haar carrière. Het is niet verrassend dat Lili haar carrière als model begon bij The Ford Modeling Agency. Maar tegen 2010 werd ze al gecast in webseries en bereikte ze zelfs de Disney Channel-film Geek Charming. Van daaruit werd ze gestaag gegoten in zeer kleine rollen tot ze haar grote doorbraak kreeg in 2013… Dat was natuurlijk Banshee.

Na haar indrukwekkende boog als Rebecca Bowman, werd Lili ingehuurd om een prostituee te spelen die cruciaal was voor het onderzoek in het veelgeprezen eerste seizoen van True Detective. Haar personage ging ook een affaire aan met Marty van Woody Harrelson en blies uiteindelijk zijn huwelijk op.

Na True Detective kreeg Lili een terugkerende rol in de remake van de populaire politieprocedure Hawaii Five-O. Ze werd ook ingehuurd in drie kleinere films; een met Kurt Russell genaamd Bone Tomahawk, een mysteriethriller genaamd Bad Match, en Dirty Lies met AJ Michalka en Scout Taylor-Compton.

Na deze films werd ze gecast in twee van de meest geliefde tv-shows, Westworld en Ray Donovan. In het geval van de HBO-sci-fi-thriller, zou het personage van Lili eigenlijk in meerdere afleveringen van de show voorkomen, maar verscheen het slechts in één aflevering in het eerste seizoen en één aflevering in het tweede. Er is geen woord of haar personage 'New Clementine' ooit weer in de show zal verschijnen als het zijn vierde seizoen ingaat. Hoewel het, gezien de verandering van omgeving van de show, hoogst onwaarschijnlijk lijkt dat dit ooit zal gebeuren.

Wat Ray Donovan betreft, Lili had een veel grotere rol als Natalie James, een filmster die betrokken raakt bij de hoofdpersoon voor acht afleveringen van het seizoen dat in 2017 werd uitgezonden. In 2018 kreeg ze nog eens acht- episode boog op de tv-versie van The Purge en werd zelfs gecast als de oudere versie van Selina Kyle (AKA Catwoman) in de serie finale van Gotham. Maar daarna leek Lili van de aardbodem te vallen.

Voor iemand met zulke ongelooflijke rollen onder haar riem, is het triest dat ze alleen een aankomende kleine indiefilm en een Starz-tv-show op haar IMDb heeft. Gezien Lili's immense talent is het echter waarschijnlijk dat ze net zo zal terugveren als na Banshee.

Wat doet Lili nog meer met haar tijd

Lili is niet bepaald in de mainstream, dus we weten heel weinig over haar privéleven. Ze post echter veel op haar Instagram en daar hebben we wat informatie uit gehaald. Ten eerste is Lili ongelooflijk dichtbij met haar Banshee-tegenspeler Ivana Milicevic. De twee hebben veel tijd samen doorgebracht en zijn afgelopen zomer zelfs op vakantie geweest in Portugal.

Vakantie lijkt iets heel belangrijks te zijn voor Lili, aangezien ze over de hele wereld heeft gereisd en nogal wat tijd in Parijs, Frankrijk heeft doorgebracht. Misschien doet ze daar een beetje modellenwerk?

Lili houdt ook haar liefdesleven geheim, maar een tijdje had ze een relatie met een van haar andere Banshee-co-sterren, Tom Pelphrey. Lili had niet alleen PDA-gevulde foto's van haar en Tom op haar Instagram, maar ze flirtten ook publiekelijk op Twitter. Hun relatie eindigde echter op een gegeven moment omdat Tom romantisch in verband werd gebracht met een andere vrouw.

Hoewel er heel weinig bekend is over Lili's privéleven, zijn we er zeker van dat we nog veel meer zullen leren terwijl ze haar carrière blijft uitbouwen en de enorme ster wordt die ze verdient te worden.

Aanbevolen: