Dit is wat er met de cast van 'Our Little Family' is gebeurd

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met de cast van 'Our Little Family' is gebeurd
Dit is wat er met de cast van 'Our Little Family' is gebeurd
Anonim

Op 17 februari 2015 introduceerde het populaire entertainmentnetwerk TLC de familie Hamill uit Maryland aan de wereld via de show Our Little Family. Deze Amerikaanse realityserie was gebaseerd op de levens van vijf Hamill-leden - het echtpaar Michelle en Dan en hun kinderen Jack, Cece en Cate.

Alle Hamills hebben achondroplasie, een zeldzame vorm van dwerggroei die slechts 1 op de 25.000 mensen in de wereld treft. Maar TLC was erop gericht om het gezin herkenbaar te maken en te laten zien hoe deze 'kleine' mensen samen proberen de obstakels van het leven te overwinnen, net als elk ander gezin. De cast van deze serie, met hun eenvoud en positieve instelling, maakte onmiddellijk een significante en langdurige indruk op het publiek zodra de afleveringen werden uitgezonden.

Het verhaal van het verschijnen in de show

De twee seizoenen van de serie Our Little Family hadden in totaal 17 afleveringen. Aanvankelijk had TLC het plan om een show te geven over het professionele leven van een 'kleine bouwkundige houtbewerker', maar later veranderde het in een realityserie voor het hele gezin. In eerste instantie ontdekten de producenten van de serie Our Little Family Dan Hamill op Facebook en namen contact met hem op. Na verschillende telefoontjes, plannen en een vier minuten durende demo-opname van het dagelijkse leven van de familie Hamill, kwam TLC terug met het aanbod om het hele gezin in de serie te laten zien in plaats van alleen Dan te benadrukken. Cindy Kain, de uitvoerend producent van TLC, zei dat het hart en de humor die alle vijf Hamills in hun dagelijks leven en strijd brengen, hen hebben doen besluiten om ze allemaal in de show te hebben.

Michelle en Dan's grootste zorgen

Een aanbieding voor een show ontvangen van een toonaangevend kabelnetwerk als TLC is niet minder dan een droom, maar Dan en Michelle sprongen er niet meteen op in. Ze hadden onderling diepgaande discussies over het accepteren van het aanbod. In het begin was Michelle een beetje huiverig, vooral om haar kinderen in de schijnwerpers te zetten. Ze wist dat de show niet zou werken als ze niet de echte kanten van hun personages en hun dagelijks leven zouden laten zien. Michelle zei dat haar tweelingdochters te jong waren om te beseffen dat ze werden gefilmd, maar ze had grote zorgen over haar zoon Jack, wat hij zou kunnen tegenkomen of wat mensen over hem zouden zeggen. Maar toen verzamelde Michelle moed en wilde ze de wereld laten zien hoe een 'kleine' jongen van 6 jaar kan groeien en een deel van de wereld kan zijn, net als elk ander kind.

Het leven van de Hamills is veranderd

De levens van de Hamills zijn erg veranderd na de twee seizoenen van Our Little Family. De familie wordt herkend elke keer dat ze hun huis uitlopen. Hoewel Jack Hamill beseft dat mensen hem op tv hebben gezien, realiseren beide tweelingmeisjes het niet en stellen ze zich voor hoe mensen hun namen kennen. Michelle heeft hierover een grappig incident gedeeld. Toen ze op een dag uit een restaurant kwam, vertelde een willekeurige man haar dat ze overal waren, inclusief de televisie en de parkeerplaats. Op openbare plaatsen vragen mensen hen vaak om foto's of selfies.

Dan en Michelle krijgen ook verzoeken van mensen voor hun handtekeningen. De familie lijkt te genieten van de roem. Afgezien van deze veranderingen zeggen zowel Michelle als Dan dat sommige delen van hun leven nog steeds hetzelfde zijn. Terwijl Dan en Michelle, samen met hun kinderen Jack, Cece en Cate, miljoenen harten wonnen met hun show, lijken ze niet veel actief te zijn op sociale media. Onze Little Family-sterren houden ervan absolute privacy te behouden en zichzelf productiever te houden.

Aanbevolen: