De echte reden waarom Miley Cyrus geen kinderen wil

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Miley Cyrus geen kinderen wil
De echte reden waarom Miley Cyrus geen kinderen wil
Anonim

Gezien het feit dat ze al beroemd is sinds ze een kind was, weten de meeste mensen veel over Miley Cyrus. De zangeres/actrice versloeg anderen voor de hoofdrol, en toen ze eenmaal loskwam van Disney, bereikte ze nieuwe hoogten door een groot aantal hits in de Billboard-hitlijsten te krijgen.

Cyrus blijft open over haar persoonlijke leven en ze is meestal niet iemand die vragen schuwt. In het verleden heeft ze opengesteld over het krijgen van kinderen op een dag. De ster is niet verkocht op het idee, en we hebben hieronder haar redenen waarom.

Waarom wil Miley Cyrus geen kinderen?

Miley Cyrus is op dit moment een van de meest populaire mensen op aarde, en dit is het geval sinds ze een beroemd gezicht werd op Disney Channel.

Hannah Montana veranderde Cyrus in een ster, en ze speelde de rol jarenlang goed. Uiteindelijk was het tijd om los te komen van Disney, en toen ze dat eenmaal deed, kon Cyrus een nieuw niveau van roem en populariteit bereiken. Dat risico loont niet altijd, maar dat deed het zeker voor Cyrus, jaren geleden.

Tot op heden heeft ze enorm veel succes gehad in de muziekindustrie en ze blijft even populair als altijd. Natuurlijk zijn andere sterren haar voorbij gevlogen in de Billboard-hitlijsten, maar het v alt niet te ontkennen hoe populair Miley nog steeds is.

Er zijn veel dingen die komen kijken bij het zijn van een ster, sommige goed en andere slecht. Hoewel het fortuin een enorm pluspunt is, wordt elk aspect van je persoonlijke leven dagelijks ontleed.

Haar persoonlijke leven krijgt veel aandacht

Miley Cyrus is al een ster sinds ze jong was en is eraan gewend dat haar leven altijd in het openbaar wordt getoond. Ze kan niet eens niezen zonder dat iemand er iets over te zeggen heeft, maar ze heeft alles zo goed mogelijk aangepakt.

Voor Cyrus is haar liefdesleven van constant belang voor mensen, en ze heeft veel krantenkoppen gehaald met haar eerdere relaties. Haar vorige huwelijk met Liam Hemsworth, bijvoorbeeld, was eeuwenlang hoofdvoer, net als hun latere splitsing.

Op een gegeven moment, toen ze samen waren, verklaarde Hemsworth publiekelijk dat hij veel kinderen met Cyrus wilde.

"Je kunt nu geen baby in ons huis brengen. Maar op een dag zullen we weten wanneer het goed is. Maar nu, voorlopig niet," zei hij.

Cyrus heeft echter bekendgemaakt dat ze niet zo geïnteresseerd is in het krijgen van kinderen.

Haar standpunt over het hebben van kinderen

Toen ze in 2019 met Elle sprak, raakte Cyrus veel onderwerpen aan, waaronder de toestand van de planeet zelf, iets dat haar een pauze heeft gegeven als het gaat om het krijgen van kinderen.

"We krijgen een stuk-of-s-t-planeet overhandigd, en ik weiger dat aan mijn kind door te geven. Totdat ik het gevoel heb dat mijn kind op een aarde zou leven met vissen in het water, breng ik geen andere persoon binnen om daarmee om te gaan. [Wij millennials] willen ons niet voortplanten omdat we weten dat de aarde het niet aankan", zei ze.

Ze zou ook parallellen trekken tussen de behandeling van de planeet en de behandeling die vrouwen krijgen.

"En het vrouwtje van de natuur. Als ze boos is, f--- niet met haar. Dat is de manier waarop ik voel dat vrouwen nu zijn. De aarde is boos. We hebben hetzelfde gedaan om de aarde die we vrouwen aandoen. We nemen en nemen en verwachten dat het blijft produceren. En het is uitgeput. Het kan niet produceren, "zei ze.

Er zijn veel mensen die een soortgelijke denkwijze delen met Cyrus, omdat ze misschien niet het grote platform hebben om het uit te drukken en het door miljoenen te laten horen. Het is duidelijk dat de ster de huidige stand van zaken kan zien en het als een probleem beschouwt.

De actrice sluit adoptie in de toekomst echter niet uit.

"Ik denk eigenlijk op een bepaalde manier, alleen al kijkend naar onze klimaatverandering en ons water en voedsel, voelt het als iets voor mij als iets dat ik zou willen meenemen naar iemand die op aarde is. Ik hou van adoptie en ik vind dat echt geweldig. Ik denk absoluut niet, ik schaam me niemand die kinderen wil hebben. Persoonlijk geloof ik niet dat dat een prioriteit voor mij is in mijn leven…. Voor mij heb ik niet alleen denk echt niet meer na over het huwelijk en dit soort dingen, "zei ze.

Veel sterren hebben ervoor gekozen geen kinderen te krijgen, dus ik hoop dat mensen de beslissing van Cyrus respecteren. Het is tenslotte haar leven en haar lichaam.

Aanbevolen: