De echte reden waarom Jennifer Aniston geen kinderen kreeg met Brad Pitt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jennifer Aniston geen kinderen kreeg met Brad Pitt
De echte reden waarom Jennifer Aniston geen kinderen kreeg met Brad Pitt
Anonim

Jennifer Aniston is de best betaalde televisieactrice aller tijden en verdiende $ 1 miljoen per aflevering in het laatste seizoen van de hitserie Friends. Sinds de sitcom in 2004 na 10 seizoenen werd afgesloten, speelde de actrice ook in verschillende hitfilms. Tegenwoordig is ze terug op tv met Reese Witherspoon in The Morning Show.

De ster van We're the Millers heeft in bijna 4 decennia zeker een succesvolle carrière behouden. Toch voelen sommige mensen de behoefte haar lastig te vallen met vragen over haar gezinsplanning. Een tijdlang waren er zelfs geruchten dat zij en haar eerste ex-man Brad Pitt uit elkaar gingen omdat ze carrière belangrijker vond dan het krijgen van een baby. Dit is wat Aniston heeft gezegd over de "vervelende" speculaties.

Inside Jennifer Aniston's Two Marriages

In 2000 trouwde Aniston met Pitt na twee jaar daten. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1994, vier jaar voordat ze begonnen te daten. Het was via hun managers die toevallig vrienden waren. Het paar begon in 1998 uit te gaan, dankzij de bemoeienis van hun managers na hun breuk met hun exen, Gwyneth P altrow en Tate Donovan. De Fight Club-ster stelde het volgende jaar de Friends-ster ten huwelijk. De acteur zou naar verluidt $ 500.000 hebben uitgegeven aan een unieke diamanten ring. In 2003 zei Aniston dat Pitt "een grote liefde in mijn leven" was en aarzelde om hem de goedkope "liefde van mijn leven" te noemen.

De twee gingen in 2005 uit elkaar, bijna 5 jaar getrouwd. Ze maakten de aankondiging een jaar na geruchten over Pitt's affaire met de heer en mevrouw Smith co-ster Angelina Jolie. "We willen aankondigen dat we na zeven jaar samen hebben besloten om formeel uit elkaar te gaan", zei het ex-koppel in een verklaring."Voor degenen die dit soort dingen volgen, willen we uitleggen dat onze scheiding niet het resultaat is van een van de speculaties die door de roddelmedia worden gemeld. Deze beslissing is het resultaat van veel weloverwogen overweging. We blijven graag toegewijde en zorgzame vrienden met veel liefde en bewondering voor elkaar. We vragen bij voorbaat om jullie vriendelijkheid en gevoeligheid voor de komende maanden."

In 2007 ontmoette Aniston Justin Theroux op de set van Tropic Thunder. De acteur schreef mee aan het scenario voor de film met in de hoofdrollen Jack Black, Robert Downey Jr. en Ben Stiller met wie de actrice bevriend is. Vier jaar later ging het stel naar verluidt samenwonen. Niemand weet echt wanneer ze begonnen met daten. Maar het jaar daarop, op zijn verjaardag, ging Theroux op één knie en zei ze ja. Het stel stapte in 2015 in het huwelijksbootje. "Het is zoveel specialer als het alleen je beste vrienden en familie zijn en het is prachtig", zei de bruidegom over de kleine ceremonie."[We] wilden dat het een vredige omgeving was, jij wilt niet dat het hectisch zou zijn."

De twee kondigden aan dat ze in 2018 gingen scheiden. "Normaal zouden we dit privé doen, maar aangezien de roddelindustrie een kans om te speculeren en uit te vinden niet kan weerstaan, wilden we de waarheid direct overbrengen", hun verklaring gelezen. "Al het andere dat over ons wordt gedrukt dat niet rechtstreeks van ons afkomstig is, is het fictieve verhaal van iemand anders. Bovenal zijn we vastbesloten om het diepe respect en de liefde die we voor elkaar hebben te behouden."

Waarom Jennifer Aniston geen kinderen kreeg met Brad Pitt

Aniston zei in 2004 dat ze "er naar uitkeek om het rustiger aan te doen" toen ze haar plannen onthulde om kinderen te krijgen met hun toenmalige echtgenoot Pitt. "Het is tijd. Het is tijd", zei ze tegen The Guardian. "Weet je, ik denk dat je met een baby kunt werken, ik denk dat je zwanger kunt werken, ik denk dat je alles kunt doen. Dus ik kijk er echt naar uit om het rustiger aan te doen." Het is dus niet waar dat ze haar carrière verkoos boven babyplannen. Als er iets was, deed ze de juiste beslissing om niet door te gaan met het plan, aangezien de Once Upon a Time in Hollywood-acteur dat jaar al snel gevoelens voor Jolie ontwikkelde.

"Vanwege de film zijn we uiteindelijk samengebracht om al deze gekke dingen te doen", vertelde de Maleficent-ster aan Vogue dat ze voor Pitt was gevallen. "En ik denk dat we deze vreemde vriendschap en partnerschap ontdekten, dat soort van plotseling gebeurde. Ik denk dat ik een paar maanden later besefte: 'God, ik kan niet wachten om aan het werk te gaan.' … Het duurde tot, echt, het einde van de shoot voor ons, denk ik, om te beseffen dat het misschien iets meer betekent dan we onszelf eerder hadden toegestaan te geloven. overweging."

Wat Jennifer Aniston heeft gezegd over het krijgen van kinderen

Aniston heeft genoeg van mensen die commentaar gaven op haar keuze om geen kinderen te krijgen."Ik denk dat mensen het vandaag de dag nog steeds doen", vertelde de Cake-ster aan Hollywood Reporter over het mediaonderzoek. "Wat de roddelbladen en de media destijds met het persoonlijke leven van mensen deden, doen gewone mensen nu [op sociale media]" De actrice voegde eraan toe dat ze in de loop der jaren heeft geleerd hoe ze het van zich af kan schudden.

"Hoewel ik al zo lang geen roddelblad heb gezien. Heb ik nog steeds een tweeling? Word ik de wondermoeder op mijn 52e?" zei ze over de obsessie voor haar gezinsplanning. "Vroeger vatte ik het allemaal heel persoonlijk op - de zwangerschapsgeruchten en de hele 'Oh, ze koos carrière boven kinderen' veronderstelling. Het is als: 'Je hebt geen idee wat er persoonlijk met mij aan de hand is, medisch gezien, waarom ik niet… kan Ik heb kinderen?' Ze weten van niets, en het was echt kwetsend en gewoon gemeen."

Aanbevolen: