De echte reden waarom Aika en Josh van '90 Day Fiance' geen kinderen hebben gehad

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Aika en Josh van '90 Day Fiance' geen kinderen hebben gehad
De echte reden waarom Aika en Josh van '90 Day Fiance' geen kinderen hebben gehad
Anonim

Als je al een tijdje een relatie hebt, heeft iedereen één grote vraag: wanneer verloof je je? Wanneer je een bruiloft plant, hebben mensen gedachten over het eten, de gastenlijst en de locatie. En als je dan toch in het huwelijksbootje stapt, komt de volgende vraag op: wanneer krijg je een baby? Als velen van ons deze vragen hebben gehad, die soms totaal opdringerig en veel te persoonlijk kunnen aanvoelen, dan weten we dat het vooral moeilijk is voor realitysterren die deze vragen regelmatig door fans op sociale media worden gesteld.

Van alle 90 dagen verloofde stellen die nog steeds samen zijn, lijken Josh en Aika Batterson gelukkig. En aangezien deze koppels zoveel delen in de realityshow, lijkt het niet meer dan normaal om je af te vragen of ze binnenkort een baby zullen krijgen. Soms spelen deze vragen zelfs in de serie zelf, waarbij fans zich afvragen of Julia een baby verwacht. Blijf lezen om erachter te komen waarom 90 Day Fiance sterren Josh en Aika geen baby hebben gekregen.

Hebben Josh en Aika een baby?

Sinds het paar in 2017 trouwde, zijn fans benieuwd of ze binnenkort zwanger willen worden, want het is al een aantal jaar geleden. Het lijkt erop dat Josh en Aika een lange weg te gaan hebben voordat ze een baby krijgen, als dat is wat ze besluiten te doen.

Josh heeft jaren geleden een vasectomie ondergaan en volgens Republic World kwam Aika hier achter toen ze zei dat ze geïnteresseerd was om snel een gezin te stichten. De website merkte op dat het paar misschien heeft gepauzeerd om een kind te krijgen.

Josh had veel geheimen in de show, aangezien hij twee keer eerder getrouwd was, en hij heeft ook een strafblad voor huiselijk geweld.

Volgens Distractify.com zei Josh tegen Soap Dirt: "Iedereen wil weten wanneer we ouders worden."

De website vermeldde ook dat Aika naar een dokter ging om te vragen of ze vruchtbaar zou zijn. Ze kwam erachter dat ze het misschien niet gemakkelijk zou hebben om zwanger te worden. De dokter zei dat het door haar leeftijd kwam.

De reactie van fans op waarom Josh en Aika een baby krijgen of niet

90 Day Fiance-fans zijn benieuwd of Josh en Aika binnenkort een baby krijgen, en ze praten over dit onderwerp op Reddit.

Een fan begon een Reddit-thread en vroeg: "Weet iemand of Josh ooit het omgekeerde van zijn vasectomie heeft gekregen? Ik weet dat hij op de reünie zei dat hij de operatie nog niet heeft ondergaan. Ik heb hun net gestalkt Instagram en ik zie geen babyfoto's en ik weet hoe graag Aika een kind wilde."

Fans antwoordden dat ze nog geen kind hebben en een fan wees erop dat het vreemd was dat de dokter van Aika haar vertelde dat zwanger worden moeilijk zou zijn na de leeftijd van 30. Veel mensen worden zeker zwanger na hun 30e, dus dat was verwarrend. Volgens Parents.com is het percentage 35-jarige vrouwen dat binnen een maand na het proberen zwanger kan worden 15-20 procent.

Andere fans van de reality-serie zijn boos dat Josh het had over Aika's leeftijd, aangezien hij degene is die een vaginale verwijdering heeft gehad. Een fan leeft mee met Aika omdat ze moeder wilde worden en schreef: "Ik kan me niet voorstellen hoe het is om te horen dat je misschien te oud bent om kinderen te krijgen, terwijl dat al heel lang een van je dromen is. Hij echt wilde zitten en haar uitschelden over hoe zij het probleem is, en dat zijn vasectomie hier helemaal geen rol in speelt?"

Josh en Aika hebben een gezamenlijke Instagram-pagina, die zo'n 90 dagen verloofde stellen hebben, en ze zijn ook erg geïnteresseerd in reizen. Het stel plaatst ook video's op hun YouTube-kanaal genaamd 'Josh and Aika Adventures'.

In één video bezoekt het stel een spookstad in Nelson, Nevada. Fans willen zo graag weten of het stel een gezin gaat stichten dat een persoon op deze video reageerde en schreef: "Josh en Aika, houd jullie avonturen alsjeblieft erg interessant.wat is er gebeurd, stop je ineens met filmen? Wanneer gaan jullie je gezin stichten. Ik kan niet wachten om je toekomstige baby's te zien."

Fans zullen moeten afwachten of Josh en Aika van 90 Day Fiance in de toekomst een baby zullen krijgen. Het lijkt absoluut een ervaring die Aika wil hebben, aangezien fans weten dat ze heel vocaal heeft gezegd dat ze ouder wil worden.

Volgens de Mayo Clinic kunnen vasectomieën ongedaan worden gemaakt, hoewel de website aangeeft dat hoe langer iemand wacht, hoe minder succesvol het kan zijn.

Aanbevolen: