De echte reden waarom Holly Madison en Hugh Hefner nooit kinderen hadden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Holly Madison en Hugh Hefner nooit kinderen hadden
De echte reden waarom Holly Madison en Hugh Hefner nooit kinderen hadden
Anonim

In 2005 tekenden Holly Madison samen met Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt om te schitteren in de E! realityshow, The Girls Next Door, die zes seizoenen liep, maar een geheel nieuwe cast zag voor de laatste run nadat de oorspronkelijke drie hadden besloten het Playboy-huis aan het einde van seizoen 5 te verlaten.

Madison werd altijd beschouwd als de persoon die de nauwste band met Hefner deelde, vooral omdat ze altijd benadrukte dat ze wilde trouwen en de kinderen van de overleden mogul wilde krijgen - ondanks hun forse leeftijdsverschil. Wilkinson en Marquardt daarentegen vonden het prima dat ze niets meer waren dan Hefners vriendin, terwijl Madison aandrong op iets serieuzers.

Nou, in 2009 besloten alle drie de dames echter om verder te gaan met hun leven toen ze het Playboy-herenhuis verlieten en afscheid namen van hun realityshow. Een paar jaar nadat de show was afgelopen, kwam Madison naar voren en onthulde waarom ze uiteindelijk geen kinderen kreeg met Hefner en wat haar deed besluiten om tegelijk met haar voormalige castleden te vertrekken.

Wilkinson was al begonnen met haar nu ex-man Hank Baskett te daten, dus het was alleen maar goed voor haar om het Playboy-huis te verlaten, en Bridget had gezegd dat ze andere carrièrepaden wilde proberen - dus wat was Madison's reden om te vertrekken en krijg je geen baby van Hefner?

Waarom Holly Madison geen kinderen van Hugh Hefner had

Sinds het begin van de show was Madison onvermurwbaar over het feit dat ze zich wilde settelen met Hefner. Ze was zich er volledig van bewust dat ze samen met de twee andere vriendinnen van Hef het landhuis zou betreden, maar dat vond ze goed, zolang ze er maar zeker van was dat ze de 'hoofdvrouw' in het leven van de Playboy-oprichter was - en voor het grootste deel, ze was.

Interessant genoeg begon Madisons relatie met Hefner echter niet toen The Girls Next Door in 2005 begon met filmen: de twee waren al samen sinds 2001, volgens Us Weekly, dus toen E! hen benaderde met een idee voor een realityshow, aarzelde het Playmate-model niet om mensen inzicht te geven in het fantastische leven van een Playboy-model en vriendin van Hefner.

Hoewel ze dit in de loop der jaren verschillende keren heeft benadrukt, geeft de blonde schoonheid in haar meest recente interview op de Call Her Daddy-podcast toe dat ze uiteindelijk blij was dat Hefner haar nooit zwanger had gemaakt, zich realiserend dat het leeftijdsverschil zou een enorm probleem voor haar zijn geweest als ze een baby van haar ex had verwekt.

Tijdens haar chat op de podcast, gaf ze toe dat ze het zeker hadden geprobeerd, maar het werkte gewoon niet, en legde uit: "Ik wist dat het door hem kwam. Ik was gezond. Hij was gewoon te oud. “Ja, godzijdank, oh mijn god! Toen ik voor het eerst in die situatie was beland en er gebeurde iets in mijn gedachten die eerste nacht dat ik seks had, waarbij ik dacht: "Oké, dat heb ik gedaan."

“Ik vind het leuk om mijn eigen grenzen te overschrijden en ik voelde me er niet prettig bij. Nu moet ik van deze situatie iets maken. Ik sloot mezelf bijna op in deze doos.” Bovendien voegde het model eraan toe dat toen ze voor het eerst met Hefner begon te daten, haar werd verteld dat ze niet naar het landhuis kon gaan totdat ze gemeenschap had met de toen 75-jarige.

Blijkbaar wisten medewerkers en iedereen die op dat moment voor hem werkte, dat als iemand permanent mocht intrekken, dit was omdat ze met Hefner naar bed waren geweest - niets meer en niets minder. Madison beweerde dat intiem zijn met Hefner allesbehalve leuk was, noemde de ervaring 'saai', 'basic' en eentonig en dat het een paar jaar duurde voordat ze het landhuis had verlaten om te beseffen dat ze echt niet verliefd was op haar ex zoals ze ooit dacht.

En alsof dat nog niet genoeg was, zou Hefner naar verluidt twee keer per week groepssessies houden, waaraan Madison moest deelnemen, ook al zei ze dat ze zich er niet helemaal comfortabel bij voelde.

"Stel je voor dat je seks hebt met iemand in een kamer vol vrouwen die je allemaal haten. En je weet dat ze allemaal onzin over je praten. Zoals, hoe vreselijk!" Madison zei dat de eerste drie jaar van het daten met Hefner misschien wel de slechtste waren, en zei dat alle zes de vrouwen destijds $ 1.000 aan kledingtoelagen hadden en een avondklok van 21.00 uur hadden. Sommige regels werden genegeerd toen de realityshow tot stand kwam, maar Hefner was blijkbaar erg streng om zijn meisjes uiterlijk om 22.00 uur bij hem thuis te hebben, en weigeren te gehoorzamen had ertoe kunnen leiden dat hij de koffer uit het landhuis kreeg en niet langer een van zijn vriendinnen was.

Aanbevolen: