10 keer dat beroemdheden bijna gewelddadig werden met de Paparazzi

Inhoudsopgave:

10 keer dat beroemdheden bijna gewelddadig werden met de Paparazzi
10 keer dat beroemdheden bijna gewelddadig werden met de Paparazzi
Anonim

Beroemd zijn in Hollywood heeft zijn voordelen, maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Natuurlijk komt de roem met geld en aandacht, maar soms geven mensen hen te veel aandacht dat ze hun persoonlijke ruimte verliezen en niet gerespecteerd worden. Er zijn talloze beroemdheden die hun haat tegen het gedrag van de paparazzi uitten, maar sommige beroemdheden tillen het naar een hoger niveau en gaan fysieke woordenwisselingen met hen aan. Kijk eens naar deze beroemdheden die ooit ruzie hadden met een paar paparazzi.

10 Justin Bieber

Justin Bieber staat algemeen bekend als een rebel in Hollywood, maar de laatste jaren heeft hij zijn houding afgezwakt. Met vijftien jaar activiteit in de industrie staat hij erom bekend dat hij behoorlijk wat beruchte dingen heeft. Een van deze beruchte dingen is het verliezen van zijn kalmte tegenover de fotografen, wat een paar keer is gebeurd. Hij heeft in het verleden geprobeerd om enkele vervelende paparazzi af te weren en was daarin succesvol. Er werd gemeld dat hij zelfs met Mike Tyson moet trainen om te leren vechten.

9 Britney Spears

Tijdens de jaren van de ineenstorting van Britney Spears, is ze een van de meest besproken sterren van die tijd, vooral met haar openbare woordenwisselingen met paparazzi. Ze is gezien terwijl ze het met de paparazzi bestrijdt en een van deze incidenten is het beruchte paraplu-incident waarbij ze paparazzi aanviel met een groene paraplu.

8 Kanye West

Net als alle beroemdheden op deze lijst, staat de ex-echtgenoot van reality-tv-ster Kim Kardashian erom bekend dat hij altijd zijn kalmte verliest tegenover de paparazzi. Er is gezien dat hij wat paps afsloeg en onder deze incidenten was Kanye West die agressief probeerde de camera uit de handen van de paparazzi te halen nadat de paparazzi enkele foto's van hem hadden gemaakt.

7 Alec Baldwin

Door de jaren heen heeft de Rock of Ages-acteur zich uitgesproken over zijn haat en afkeer van de paparazzi. Hij is van mening dat ze veel te invasief zijn en de persoonlijke ruimte van de beroemdheden niet respecteren. Bij talloze gelegenheden is Alec Baldwin zien schreeuwen en zelfs in de gezichten van de paparazzi zien komen. Er is zelfs een incident waarbij hij de paparazzi bij de arm greep.

6 Shia LeBeouf

Amerikaanse acteur, performancekunstenaar en filmmaker Shia LeBeouf staat in Hollywood bekend als iemand met een humeur, vooral met de recente krantenkoppen waarin zijn vorige vriendinnen naar voren komen met de beschuldigingen dat Shia LeBeouf hen fysiek zou misbruiken. Met zijn humeur zijn de paps niet vrijgesteld om het humeur van Shia LeBeouf te ervaren. Een van zijn algemeen bekende woordenwisselingen met de paparazzi is dat hij naar de paparazzi rende en koffie over hen gooide.

5 Miley Cyrus

Net als Justin Bieber begon Miley Cyrus jong in de industrie en Hollywood heeft haar zien rebelleren tegen de wereld. Het is bekend dat Miley Cyrus zegt wat ze wil zeggen en doet wat ze wil. De dochter van Billy Ray Cyrus is meer dan eens opgekomen tegen de paparazzi en zal ze zeker bestrijden als dat nodig is. Een incident hiervan was toen ze bij haar moeder was en Miley dacht dat de paparazzi haar moeder aanraakten, waarop ze reageerde door de paparazzi af te weren. Miley besloot de lens van de camera van de paparazzi te pakken en ging op hem af.

4 Russell Brand

Engelse komiek, acteur, radiopresentator en nu YouTuber Russell Brand staat er ook om bekend dat hij doet wat hij wil en niet terughoudt. Toen de auteur van Recovery: Freedom From Our Addictions een date had met haar ex-vrouw Katy Perry, verloor Russell Brand zijn kalmte toen de paparazzi het toenmalige paar naar hun auto volgden en hun tijd alleen binnendrongen. De komiek was zo boos dat hij besloot uit de auto te stappen en de paparazzi begon te duwen die op dat moment foto's van hen aan het maken waren.

3 Hugh Grant

Hugh Grant is een van de geliefde acteurs in Hollywood, maar paps voelen niet hetzelfde. Terwijl de getalenteerde Engelse acteur 's avonds laat met een vriend in New York wandelde, zijn er tonnen paparazzi die hen bleven volgen. De Bridget Jones' Diary-acteur probeerde aardig en beleefd te zijn tegenover de invasieve paps, maar natuurlijk heeft iedereen grenzen en toen hij de invasiviteit van de paparazzi niet langer kon verdragen, besloot hij ze gewoon in hun ballen te schoppen.

2 Woody Harrelson

Woody Harrelson is een van de beroemdheden die zijn kalmte verloor met de paparazzi en ruzie met hen kreeg. Bij aankomst op het vliegveld stroomden paparazzi de War for the Planet of the Apes-acteur samen die hij niet op prijs stelde. Het volstaat te zeggen dat er een gevecht ontstond tussen hen, omdat hij zich gewoon niet kon inhouden met alle vermoeidheid van de vlucht. Harrelson legde later uit dat hij net klaar was met filmen voor Zombieland toen dat gebeurde, en hij werd constant aangevallen door zombies op de set. Hij voegde eraan toe dat hij zijn personage in de film naar voren had gebracht en dacht dat hij werd aangevallen.

1 Liam Hemsworth

instagram.com/p/CN52nSKHpBY/

Liam Hemsworth had ook zijn deel van het verliezen van zijn kalmte met de paparazzi. Een incident vond plaats toen hij met zijn ex-vrouw Miley Cyrus naar hun hotel liep toen de acteur een vuistgevecht kreeg met een paar paparazzi. Hij zag dat hij een enorme ruzie kreeg met de paps en probeerde achter hen aan te gaan. Dankzij de beveiliging werd het gevecht meteen afgebroken.

Aanbevolen: