10 keer dat beroemdheden werden betrapt op het goedkeuren van slordige producten

Inhoudsopgave:

10 keer dat beroemdheden werden betrapt op het goedkeuren van slordige producten
10 keer dat beroemdheden werden betrapt op het goedkeuren van slordige producten
Anonim

Beschrijvingen van beroemdheden zijn niets nieuws, speciaals of belangrijks in Hollywood. Sinds de dagen van de stomme films verkopen beroemde mensen allerlei soorten producten: likeuren, frisdranken, zelfs gereedschap en schoonheidsproducten. Maar beroemdheden zijn mensen en mensen vergissen zich, wat betekent dat beroemdheden soms hun goede naam lenen aan een slecht product en het feit pas beseffen als het te laat is. Soms is het helaas veel snodeder en zal een beroemdheid hun trouwe publiek willens en wetens bedriegen met producten waarvan ze weten dat ze afval zijn.

Maar of het nu een fout was om het product te onderzoeken, een oplichterij of gewoon een slechte zakelijke beslissing, veel beroemdheden zijn op heterdaad betrapt bij het uitdelen van waardeloze producten. Je zou een boek kunnen schrijven over mislukte goedkeuring van beroemdheden, zoals de tijd dat OJ Simpson een woordvoerder was van Hertz-huurauto's voordat hij betrokken raakte bij een van 's werelds meest beruchte achtervolgingen door politieauto's. Maar laten we ons omwille van de tijd concentreren op enkele van de slechtste producten die ooit de duimen omhoog hebben gekregen van een beroemd persoon.

10 Hulk Hogan's Thunder Mixer

Hulk Hogan had op een gegeven moment een reeks bizarre producten die zijn naam droegen, opdat we het "Pastamania"-fiasco niet vergeten. (Waarom de WWE-ster een pasta goedkeurde, zullen we misschien nooit weten.) Maar een ander Hulk Hogan-misvuur was de Thunder Mixer, een soort half-blender, half foodprocessor-ding dat verondersteld werd je eiwitshakes beter te maken. Hoe? Wie weet… iets over de kracht van blenden of wat nonsens. Het product was een complete ramp, het was letterlijk gewoon een slecht ontworpen blender.

9 Montel Williams' Obama Coin

Als iemand nog steeds naar netwerktelevisie kijkt, is de kans groot dat hij een advertentie ziet waarin herdenkingsmunten worden verkocht. Meestal praten deze commercials over hoe fijn geslagen de munt was en hoe zeldzaam ze zijn, en hoe hun waarde exponentieel zal toenemen. Deze beloften zijn meestal stapelbedden en de munten zijn zelden de moeite waard om te hurken. In 2009 "herdenkt" Montel Williams de verkiezing van Barack Obama, voormalig presentator van een talkshow en pleitbezorger van medicinale marihuana, met munten ter ere van de verkiezing van de eerste zwarte president. De munten bleken gewone kwartjes te zijn met stickers erop geplakt.

8 Khloe Kardashian's haargroeigummies

Alle Kardashian-meisjes hebben misstappen gemaakt op sociale media en fans lijken ze er graag voor te straffen. Kim werd opgeroepen voor fat-shaming toen ze eetlustremmende lolly's goedkeurde (wat overigens niet werkte), maar de grootste van de Kardashian-goedkeuringsflops moet SugarBearHair Vitamin Gummies zijn. Khloe Kardashian keurde het product goed via Instagram en ondersteunde de beweringen van het product dat hun multivitaminen iemand zouden helpen dik en luxueus haar te laten groeien. Het waren in werkelijkheid gewoon vitamine-gummies. Ter info, beste lezer, geen enkel product op de markt zal je op magische wijze meer haar laten groeien, punt uit.

7 Lisa Vanderpump's dieetthee

De realityster heeft een aantal van haar volgers getikt toen ze haar gewicht achter Slender Teatox-dieetthee gooide. De meeste dieettheeën die mensen vaak zien door beroemdheden op Instagram, zijn compleet stapelbed. Ze doen niet alleen niets om de stofwisseling van mensen te versnellen, ze kunnen ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Mensen waren woedend toen rapporten opkwamen om te onthullen dat dieetthee ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt, waaronder hartaandoeningen, diarree en leverschade.

6 Ashley Tisdale's haargroeipillen

We zeggen het nog een keer: GEEN PRODUCT ZAL JE MAGISCHE MEER HAAR GROEIEN! Ja, er zijn producten die je kunt gebruiken om meer haar te nemen, en sommige artsen erkennen dat vitamines zoals biotine gezonder haar en nagels kunnen bevorderen (hoewel dit niet is bevestigd door de FDA). Dat gezegd hebbende, maakte de voormalige Disney Channel-sterretje een grote fout toen ze deze frauduleuze pillen goedkeurde.

5 Jeff Foxworthy's Beef Jerky

Hoewel het heel karaktervol is voor de man die zichzelf beroemd maakte met zijn redneck-trots, zijn naam en gezicht zou lenen aan een product als beef jerky, is het ook een beetje te "op de neus" zoals het oude gezegde gaat. Ook was de schokkerige naar verluidt smaakloos en stijf. Kom op Jeff, zelfs Slim Jims hebben een smaak.

4 Nelly's Pimp Juice

Fans van de film Tropic Thunder zullen zich herinneren dat het rapperpersonage in de film een product op de markt bracht met de naam BOOTY SWEAT, een frisdrank met een hiphop-twist. Fans van de film zullen misschien verrast zijn als ze horen dat het een parodie is op een echt product. Rapper Nelly probeerde ooit de wereld dingen te laten drinken die Pimp Juice heet, maar het publiek reageerde collectief: "Nah…"

3 Steven Seagal's energiedrank

Het is niet de bedoeling om dik te worden, maar Seagal staat niet bepaald meer bekend als een fit persoon. Het was eigenlijk het onderwerp van menig parodie dat zo'n, laten we zeggen, joviale?, man als een actiester zou worden beschouwd. Toch had Seagal een tijdje een carrière als vechtsportster en probeerde hij die te verzilveren met zijn energiedrank, die eruitzag als een arme mannenversie van Monster. De korte versie van het verhaal is als zodanig, het is jammerlijk mislukt.

2 Trump Steaks

Hoe kun je praten over slordige aantekeningen van beroemdheden zonder te praten over enkele van de vernederende debacles die zijn verbonden aan de in ongenade gevallen voormalige Amerikaanse president Donald Trump? Deze producten werden niet alleen goedgekeurd door Donald Trump, ze maakten deel uit van zijn bedrijfsportfolio. Trump Steaks duurde slechts twee maanden als productlijn, en ze faalden voordat de man de polariserende politicus werd die hij nu is, dus wees gerust, de politiek was niet betrokken bij het falen van dit bedrijf. Nee, het product faalde omdat: 1. niemand begreep hoe een vastgoedmagnaat gekwalificeerd was om vlees te verkopen, en 2. de steaks slecht verpakt, moeilijk te snijden en vet waren. Met andere woorden, hij rekende hoge prijzen voor goedkoop vlees. Trump kiest ook een bizar medium om de steaks te verkopen; het product werd geadverteerd en verkocht op QVC. Zijn mensen serieus boodschappen aan het doen op de thuiswinkelnetwerken?

1 Trump Vodka

Een van de grootste mislukte producten met het merk Trump en het keurmerk van Donald Trump was Trump Vodka. Dit product, notoir slordig en moeilijk te drinken, flopte omdat het gewoon een slechte wodka was. Waarom was het een slechte wodka? Nou, misschien had de formule een beetje kunnen worden aangepast als Trump het product had geproefd en er notities aan had gegeven. We weten voor een feit dat het nooit is gebeurd, omdat Donald Trump, zoals bekend, geen alcohol drinkt en al een aantal jaren geen alcoholische drank heeft gedronken. Beroemdheden, leen je naam niet aan een product dat je niet gebruikt of consumeert, het is beledigend voor de intelligentie van je fans.

Aanbevolen: