Deze Backstreet Boys-ster maakte zijn buren boos door te veel feestjes te geven

Inhoudsopgave:

Deze Backstreet Boys-ster maakte zijn buren boos door te veel feestjes te geven
Deze Backstreet Boys-ster maakte zijn buren boos door te veel feestjes te geven
Anonim

The Backstreet Boys zijn de best verkopende boyband aller tijden, en ze hebben een echte erfenis in de muziekindustrie. De groep maakt nog steeds muziek, en hoewel ze nu allemaal familiemannen zijn, kunnen ze nog steeds een vermakelijke show neerzetten voor hun fans.

Brian Littrell is een van de belangrijkste zangers van de groep, en voor het grootste deel is Littrell weggebleven van controversiële momenten. In de afgelopen jaren is dit echter een beetje veranderd. Littrell en zijn familie maakten hun buren zelfs boos, en het verhaal kreeg behoorlijk wat pers.

Laten we terugkijken op wat er is gebeurd.

Brian Littrell is een popster

Tijdens de jaren negentig explodeerden boybands op het toneel nadat ze een tijdje waren uitgestorven. Een van de boybands die in die tijd explodeerde en populair werd, was de Backstreet Boys, die tot op de dag van vandaag de bestverkochte boyband aller tijden bleef.

De groep bestond uit Brian Littrell, AJ McLean, Kevin Richardson, Howie D. en Nick Carter, en deze vlotte crooners waren in staat om de Billboard-hitlijsten op hun hoogtepunt te domineren. De jongens hadden de ene enorme hit na de andere, en dit was wat hen in een mum van tijd tot wereldwijde supersterren maakte.

Hoewel ze geen hitnummers meer uitbrengen, blijft de groep touren en spelen ze arena's over de hele wereld. Het is echt opmerkelijk om hun aanhoudende succes te zien.

Voor het grootste deel hadden de jongens schone beelden, maar ze hadden allemaal wat controverses, en dat geldt ook voor Brian Littrell.

Brian Littrell had controverses

In de afgelopen jaren is Littrell erin geslaagd om meer dan een paar veren in de war te brengen met zijn politieke kijk op sociale media.

Volgens ETalk sprak de zanger vóór Biden uit over zijn steun aan de president.

"Hollywood moet chillen, oké? Je hebt het over de opperbevelhebber, toch? We hebben het over respect. Naar mijn mening gaat hij zoveel geweldige dingen doen voor deze natie, en zelfs voor de mensen die hem afkeuren. Geef vrede een kans! Ik heb vertrouwen in het systeem. Ik heb vertrouwen in zijn karakter, zijn overtuigingen en zijn ballen. Laten we het zo zeggen, "zei Littrell.

Het werd een stuk interessanter toen de zanger aankondigde dat hij zich had aangemeld voor Parler, een controversiële app voor sociale media gericht op supporters van de voormalige opperbevelhebber.

Deze twee connecties zorgden voor veel discussie, net als een bericht van mede-Backstreet Boy, Kevin Richardson, waarin hij artikelen plaatste tegen QAnon. Veel mensen zagen dit als een kans op Littrell, hoewel Richardson nooit zoveel zei.

Littrell is duidelijk bereid om als het ware bij zijn wapens te blijven, en dit geldt ook op een meer lokaal niveau.

Hoe Brian Littrell zijn buren boos maakte

Volgens WSB-TV: "Buurten in een gemeenschap in North Fulton zijn niet blij met de manier waarop een lid van de Backstreet Boys een herenhuis gebruikt om feesten te geven. Als lid van de boyband uit de jaren 90 heeft Brian Littrell genoten van roem, bekendheid en de liefde van fans over de hele wereld. Maar voor mensen langs Freemanville Road in Milton heeft Littrell niets dan minachting verdiend."

Buren waren luidruchtig over hun klachten tegen de Littrell-clan, en ze zorgden ervoor dat hun punt duidelijk werd bij de nieuwszender.

Een bewoner zei: "Het is een verplichting voor mij omdat ik paarden heb. Ik heb kinderen. Kinderen spelen de hele tijd op dit terrein. Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat ik het mijn kinderen zou moeten vertellen," Pas op voor helikopters.'"

Het paar geeft op zijn beurt een lange verklaring af.

"Brian en Leighanne Littrell zijn al meer dan twee decennia lid van de stad Milton en zetten zich volledig in voor het behoud van de rijke geschiedenis. Het Freemanville Estate wordt hun tweede thuis in het gebied, en ze zijn niet van plan om de bestaande kwaliteit van leven van de bewoners in de gemeenschap in gevaar brengen. Het onlangs geplaveide gebied op het Freemanville Estate moest beschikbare parkeerplaatsen toevoegen voor de gasten van de Littrells."

De verklaring ging verder en gaf de verzekering dat er geen vliegtuigen gebruikt zouden worden.

"Ze hebben geen plannen om dit oppervlak te gebruiken als landingsplaats voor welk type vliegtuig dan ook. Alle activiteiten die op het Freemanville Estate hebben plaatsgevonden, waren privébijeenkomsten bestaande uit de vrienden en familie van Littrell. familie in de stad Milton, weten de Littrells uit de eerste hand hoe geweldig deze gemeenschap is voor gezinnen, en zullen hun deel blijven doen om de stad Milton vooruit te helpen", concludeerde de verklaring.

Dit was een wild verhaal van weleer, en we hopen dat het uiteindelijk tussen Littrell en zijn buren is gaan sudderen.

Aanbevolen: