Hoe Jeff Bridges $1 miljoen verdiende per aflevering van The Old Man

Inhoudsopgave:

Hoe Jeff Bridges $1 miljoen verdiende per aflevering van The Old Man
Hoe Jeff Bridges $1 miljoen verdiende per aflevering van The Old Man
Anonim

Geld verdienen is de naam van het spel als acteur, en iedereen wil een stukje van de taart. Sommige sterren verdienen veel geld aan hitshows, anderen doen het op het grote scherm en sommigen sluiten enorme sponsordeals. Ongeacht het pad, het moet allemaal naar miljoenen leiden.

Jeff Bridges is een uitstekende filmacteur en dit jaar haalde hij de krantenkoppen toen hij besloot om eindelijk op televisie te gaan werken, net als zijn vader. Bridges verdient een fortuin met zijn show, en we hebben de details over hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen!

Jeff Bridges verdient $ 1 miljoen per aflevering op 'The Old Man'

Op 16 juni maakte The Old Man zijn officiële debuut op FX. Sinds de aankondiging is er veel over dit project geweest, en het was een geniaal idee om Jeff Bridges in de serie te laten schitteren door het netwerk.

Om hem aan boord te krijgen, schold FX een fortuin uit voor de ster.

"Bekend om hitfilms als 'The Big Lebowski' en 'True Grit', keert Jeff Bridges in 2022 na vijf decennia terug naar de televisie om te schitteren in de FX for Hulu-serie 'The Old Man'. De geliefde acteur zal de rol van Dan Chase spelen en $1 miljoen per aflevering verdienen voor zijn werk", schrijft Yahoo.

Tot nu toe lijkt de investering vruchten af te werpen. De show heeft lovende kritieken gekregen sinds zijn debuut, en een snelle blik op Rotten Tomatoes zal onthullen dat het universele bijval geniet bij zowel critici als publiek.

Natuurlijk zal het algehele succes van de show op tijd worden onthuld, maar zoals het er nu uitziet, moet FX tevreden zijn met wat ze krijgen in ruil voor het betalen van Jeff Bridges een premie voor zijn diensten

Tv-sterren beginnen normaal gesproken niet met het verdienen van $ 1 miljoen per aflevering, maar Bridges is erin geslaagd om dit voor elkaar te krijgen dankzij een aantal verschillende factoren.

Hij heeft succes gehad aan de kassa

Eerst en vooral kon Jeff Bridges een belachelijk hoog salaris voor The Old Man binnenhalen vanwege de naamswaarde die hij aan projecten toevoegt. Bridges heeft enorm veel succes gehad op het grote scherm en mensen weten dat hij solide projecten uitkiest.

Volgens The-Numbers hebben de films van Bridges samen wereldwijd meer dan $ 3 miljard opgebracht. Nu vind je dat misschien niet veel, vooral niet als jongens als Samuel L. Jackson meer dan $ 20 miljard hebben verdiend. Ja, hij heeft wat franchisewerk gedaan, met name in de eerste Iron Man, maar over het algemeen heeft hij zijn eigen ding gedaan.

Jeff Bridges heeft niet alleen een goede reputatie aan de kassa, maar hij heeft ook geweldige prestaties geleverd in uitstekende films. De man speelde in hits als The Big Lebowski, True Grit, Seabiscuit en Crazy Heart.

Hij heeft zijn blindgangers en mislukkingen gehad, maar Bridges weet een goed project te kiezen, een vaardigheid die hem door de jaren heen goed van pas is gekomen.

Bridges' kassucces is slechts een van de redenen waarom hij een premie kon afdwingen voor The Old Man.

Bridges blijft een zeldzaam tv-artikel

Als we kijken naar de andere reden waarom Jeff Bridges zoveel geld kon verdienen, komt dat grotendeels omdat hij een zeldzaam goed is op televisie.

Het is waar dat Hollywood van een bewezen goed houdt, maar er is ook iets te zeggen over schaarste. Als je kijkt naar het werk dat Jeff Bridges tijdens zijn carrière heeft ingeleverd, zie je een gebrek aan televisiewerk. Dit is iets dat zijn vooruitbetaalde loon verhoogde.

Toen hij sprak met de New York Times, vertelde Bridges waarom hij tv-werk achterwege liet en waarom hij eindelijk op het kleine scherm verscheen.

"Ik sleepte mijn voeten met tv bezig omdat mijn vader zes of zeven tv-series had gedaan, en ik zag het harde werk dat hij moest doen. Dus daar was ik een beetje bezorgd over. Maar ik heb het script gelezen. Ik zei: "O, dat is goed." Ik las het boek en "Oh!" En toen zei ik: “Wie is ons team? Wie is de schrijver? Ik moet die jongens ontmoeten." En toen begon de cast samen te vallen, en ik raakte opgewonden en zei: 'Oh, ik ben aan boord'", zei hij.

The Old Man is een geweldige show die tv-fans binnenkort moeten bekijken.

Aanbevolen: