Hoe Ryan Tedder van OneRepublic zijn nettowaarde van $ 150 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe Ryan Tedder van OneRepublic zijn nettowaarde van $ 150 miljoen verdiende
Hoe Ryan Tedder van OneRepublic zijn nettowaarde van $ 150 miljoen verdiende
Anonim

OneRepublic-frontman Ryan Tedder heeft behoorlijk naam gemaakt in de muziekindustrie. Hij heeft niet alleen verschillende hitsingles en albums op zijn naam voor zijn eigen band, maar de muzikant heeft in de loop der jaren ook vele, vele hitnummers geproduceerd voor een overvloed aan verschillende artiesten, van Beyonce tot John Legend tot de Jonas Brothers.

Hoewel hij zoveel hitnummers heeft geschreven en geproduceerd, zullen fans misschien verbaasd zijn te weten dat Tedder een nettowaarde van $ 150 miljoen heeft verzameld. Hij begon zijn carrière door mee te doen aan een wedstrijd bij MTV in NYC die hij won, maar de platendeal die hem werd aangeboden, werd helaas niets. Zijn carrière kende een stroeve start, maar hij floreert nu al bijna twee decennia in de muziekindustrie. Dus, hoe verdiende Tedder precies zoveel geld? Laten we het uitzoeken.

8 Ryan Tedder is de frontman van OneRepublic

Tedder is de frontman van muziekgroep OneRepublic, die vele hitalbums op zijn naam heeft staan, evenals vele megahitsingles zoals 'Apologize' en 'Counting Stars'. Ze hebben ook een hit op de Top Gun: Maverick-soundtrack, die Tedder in een zeer korte tijd schreef. De band werd opgericht in 2002 en bestaat na twintig jaar nog steeds.

7 Ryan Tedder produceert muziek voor andere artiesten

Ryan Tedder is een deskundige songwriter en producer. Als hij niet toert met OneRepublic of muziek schrijft voor de band, werkt hij aan het schrijven en produceren van nummers voor andere artiesten. De muzikant heeft onder andere gewerkt met artiesten als Beyoncé, de Jonas Brothers, Taylor Swift en John Legend. Hij won zelfs een Grammy voor het produceren van "Rumor Has It" op Adele's album 21. Hij is in de loop der jaren ook genomineerd voor verschillende andere Grammy's.

6 Ryan Tedder geeft online een les songwriting

Tedder heeft in zijn carrière zoveel hits geschreven dat hij besloot zijn kennis in een online les aan te bieden aan beginnende songwriters. Hij heeft een cursus van 30 dagen waar huidige of aspirant-songwriters zich voor kunnen inschrijven. De huidige prijs van de klasse is $ 279. Tijdens de les zullen schrijvers meerdere nummers schrijven die klaar zijn om te worden uitgebracht. Het is geweldig dat Tedder bereid is om songwriters te helpen door hen zijn kennis van het vak te lenen. De man weet absoluut hoe hij een hit moet schrijven.

5 Ryan Tedder richtte Mad Tasty op

Ryan Tedder heeft de met hennep doordrenkte sprankelende waterdrank Mad Tasty opgericht, die zowel online als in verschillende winkels in de Verenigde Staten kan worden gekocht, zoals Alfred Coffee-winkels in Los Angeles en Erewhon. Tedder heeft gezegd dat hij in de loop der jaren heeft gevochten tegen angst- en paniekaanvallen en hennepextract begon te gebruiken om hem te helpen ermee om te gaan en een manier wilde creëren voor mensen om gehydrateerd te blijven en tegelijkertijd stress te bestrijden.

4 Ryan Tedder investeerde in Emu handdesinfecterend middel

Tijdens de COVID-19-pandemie hielp Tedder bij de lancering van een product genaamd Emu-handdesinfecterend middel dat niet stinkt en niet plakkerig is. Hij heeft gezegd dat hij niet de eigenaar van het bedrijf is en niet het gezicht is van de manier waarop hij is met Mad Tasty, maar hij heeft zeker geholpen om het product op de markt te brengen. Wat nog beter is aan het product, is dat het 100% recyclebaar is. Tedder heeft geklaagd over andere handontsmettingsmiddelen op zijn Instagram-verhalen vanwege de geur ervan die hij haat en houdt vol dat Emu anders is dan elk ander merk en het beste ontsmettingsmiddel op de markt is.

3 Ryan Tedder investeert in onroerend goed

Tedder werkt samen aan vastgoedontwikkelingen in Colorado en bouwt luxe huizen. Hij heeft geïnvesteerd in een duplex-project dat luxe is en iets heel anders is dan het gebied van Cherry Creek, waar het project is gebouwd. Mensen kunnen daar voor meer dan $ 3 miljoen reserveren om daar te wonen. De duplexgebouwen heten North Pointe Ten en bieden zelfs conciërgediensten in drie verschillende pakketten.

2 Ryan Tedder heeft een huis omgedraaid

Ryan Tedder verkocht in 2017 een huis in Beverly Hills aan Cindy Crawford. Hij verkocht het aan Cindy Crawford voor $ 11,6 miljoen. Tedder breidde het huis uit met een nieuwe slaapkamer, een familiekamer en een garage voor drie auto's en verbeterde vele andere functies voordat het aan het supermodel en haar man werd verkocht. Het huis heeft een zwembad en spa, een vuurplaats en een overdekte barbecueplek.

1 Ryan Tedder verkocht zijn muziekcatalogus

Tedder heeft volgens Rolling Stone "een meerderheidsbelang van zijn opgenomen muziek- en publicatierechten verkocht aan investeringsmaatschappij KKR". Tedder heeft meer dan 500 nummers in zijn catalogus en volgens Reuters is het ongeveer $ 200 miljoen waard. Tedder zei in een door Rolling Stone gerapporteerde verklaring dat "KKR ons echt opviel op alle punten die ertoe deden, en het heeft echt indruk gemaakt op mij en mijn team van hun toewijding aan muziek als een echte focus en passie voor de toekomst."

Aanbevolen: