Hoe verdiende de ex Jordan Bratman van Christina Aguilera zijn nettowaarde van $ 15 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe verdiende de ex Jordan Bratman van Christina Aguilera zijn nettowaarde van $ 15 miljoen?
Hoe verdiende de ex Jordan Bratman van Christina Aguilera zijn nettowaarde van $ 15 miljoen?
Anonim

Als het gaat om rijkdom in de popwereld, heeft Christina Aguilera een indrukwekkend beeld. Ze is maar liefst $ 100 miljoen meer waard dan popprinses Britney Spears (uiteraard deels als gevolg van de controverses waarmee Britney te maken heeft gehad) en lijkt haar rijkdom bijna moeiteloos te hebben vergaard.

Maar niet alles in de wereld van Christina Aguilera is zo beeldschoon als haar bankrekening.

In 2011 werd haar scheiding van haar ex-man Jordan Bratman afgerond, hoewel Aguilera verder leek te gaan voordat de inkt droog was. Hoe dan ook, het vermogen van Christina Aguilera kreeg geen hit toen het paar uit elkaar ging, waardoor fans zich afvroegen hoe welgesteld haar ex was.

Wat is het vermogen van Christina Aguilera's ex, en heeft hij wat kleingeld van de zanger overgeheveld voordat ze uit elkaar gingen?

Wat doet Jordan Bratman voor de kost?

Jordan Bratman is een enigszins bekende muziekmanager die de eer verdiende om supergetalenteerde mensen voor zijn platenlabel te werven. Hij zit al sinds de jaren '90 in de industrie en heeft blijkbaar een verleden met artiesten als TLC, Boyz II Men, Madonna, Michael Jackson en zelfs P!nk (hoewel Christina ooit ruzie had met de ster).

Het is echter moeilijk om zijn exacte taken vast te stellen; Jordan lijkt nooit te zijn gaan zitten voor een interview dat niet direct gerelateerd was aan de carrière van zijn toenmalige vrouw. Toch bouwde hij blijkbaar zijn eigen rijkdom op los van waar Christina aan werkte terwijl ze samen waren.

Wat is het vermogen van de ex van Christina Aguilera?

Helaas voor de muziekdirecteur is Jordan Bratman's grootste claim op roem de ex-man van Christina Aguilera. Hoewel hij een behoorlijke reputatie heeft in de industrie, is het begrijpelijk dat het professionele leven (en de inkomsten) van Bratman over het hoofd werden gezien ten gunste van de bekendheid van zijn popster-diva-vrouw.

Maar nadat de twee uit elkaar waren gegaan en publicaties hun gerapporteerde vermogen van elkaar hadden gescheiden, hadden sommige mensen een wat hogere waardering voor Jordanië. Zijn nettowaarde is naar verluidt $ 15 miljoen, en gezien de kloof tussen wat hij waard is en wat zijn ex is, lijkt het vrij duidelijk dat Jordan niet achter Christina aan zat voor haar geld.

Het vermogen van Christina Aguilera is maar liefst tien keer meer dan dat van Bratman, wat suggereert dat ze hun financiën redelijk gescheiden hielden terwijl ze getrouwd waren. Maar zou er meer aan de hand kunnen zijn met het verhaal over de nettowaarde, inclusief een grote schikking na de scheiding van het voormalige stel?

Heeft Jordan Bratman geld gekregen van Christina?

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Christina Aguilera en Jordan Bratman behoorlijk in der minne uit elkaar zijn gegaan. Christina zei zelfs in interviews dat ze "verscheurd was over het opsplitsen van [hun] familie", maar dat de dingen "ongezond en ongelukkig" waren voor zowel haar als Bratman vóór hun scheiding.

Het klonk wederzijds, ook al is Christina technisch gezien degene die de echtscheiding heeft aangevraagd. Maar toen het tijd was om hun scheiding te regelen, juridisch gezien, wat gebeurde er met de bezittingen van het paar?

Bijna niemand lijkt het echt te weten. Destijds meldde TMZ dat "bronnen die verband houden met Jordanië" verklaarden dat Christina's ex een bedrag in contanten had ontvangen in een schikking. Dit nieuws ging gepaard met het feit dat Jordan, Christina en Christina's toenmalige nieuwe vriend (Matt Rutler) al een tijdje samenwoonden.

Jordanië verliet uiteindelijk het ouderlijk huis, hoewel er maar heel weinig details werden onthuld door TMZ of iemand anders. De bron bevestigde echter wel dat het paar een huwelijkscontract had dat de activa van Christina Aguilera beschermde en ervoor zorgde dat ze niet massaal geld zou verliezen.

Is Jordan Bratman nog steeds werkzaam in de industrie?

Als Jordan Bratman een deel van het geld van Christina Aguilera heeft gekregen, heeft hij er vrij stil over gehouden. Hij hield ook zijn hoofd naar beneden en bleef werken in de muziekindustrie. The Richest merkt op dat Jordan al vroeg in de muziekmarketing begon te werken, en hij heeft gewerkt met opnameartiesten en als consultant voor grote bedrijven.

Tegen de tijd dat hij Christina ontmoette in 2002, was zijn carrière al in een stroomversnelling geraakt, ook al kostte het hem meer tijd om zijn vermogen van $ 15 miljoen op te bouwen, terwijl Christina meer dan tien keer dat bedrag vergaarde. Andere bronnen suggereren dat Jordan ook verschillende investeringen heeft, waaronder een onroerend goed van meerdere miljoenen dollars dat hij verkocht na de scheiding en een aantal zakelijke bezigheden.

Het is logisch dat iemand in zo'n creatieve industrie meerdere bronnen van inkomsten zou hebben, vooral omdat Jordan heeft gezien hoeveel zijn ex-vrouw haar vermogen opbouwde met niet alleen muziek, maar ook andere creatieve inspanningen.

En het is vrij duidelijk dat hij waarschijnlijk geen alimentatie voor hun zoon Max moest betalen, aangezien Christina zoveel meer verdient dan hij.

Aanbevolen: