Jeff Bridges staat op het punt $ 1 miljoen per aflevering te verdienen voor deze rol

Inhoudsopgave:

Jeff Bridges staat op het punt $ 1 miljoen per aflevering te verdienen voor deze rol
Jeff Bridges staat op het punt $ 1 miljoen per aflevering te verdienen voor deze rol
Anonim

Acteurs die op zoek zijn naar een lucratieve betaaldag hebben een aantal wegen die ze kunnen nemen, en zoals we al ontelbare keren hebben gezien, kan televisie een geweldige manier zijn om geld te verdienen. De sterren van hitshows zoals Friends en Seinfeld verdienden miljoenen, maar de realiteit is dat deze rollen net zo moeilijk te krijgen zijn als rollen in hitfilms.

Jeff Bridges is al tientallen jaren een steunpilaar in Hollywood en hij heeft onlangs zijn succes op het grote scherm omgezet in een enorm contract om te schitteren in FX's The Old Man.

Laten we eens kijken hoe Bridges miljoenen zal verdienen aan de show.

Jeff Bridges heeft een geweldige carrière gehad

Na zijn debuut helemaal terug in de jaren vijftig, is Jeff Bridges een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. De man werkt al 60 jaar voornamelijk in de filmindustrie en in die tijd verscheen hij in talloze hitfilms en heeft hij een aantal pieken en dalen gekend.

Bridges heeft laten zien dat hij in elk genre kan gedijen, en dit heeft zijn carrière op een diepgaande manier geholpen. Een artiest wil nooit beperkt worden in wat hij kan doen, en dankzij zijn bereik en aanwezigheid op het scherm kan Bridges het allemaal.

Tijdens zijn carrière was hij te zien in films als The Last Picture Show, Thunderbolt and Lightfoot, Tron, The Big Lebowski, The Contender, Iron Man, True Grit en Crazy Heart. Dit krast nauwelijks de oppervlakte van zijn werken, en terwijl hij gewoon achterover kon leunen en genieten van zijn prestaties, blijft de man doorgaan.

Dankzij al het harde werk dat hij heeft gedaan, heeft Jeff Bridges een indrukwekkend vermogen kunnen vergaren.

Hij had een nettowaarde van $ 100 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth zit Jeff Bridges momenteel behoorlijk op maar liefst $ 100 miljoen. Negen cijfers waard zijn is ronduit indrukwekkend, en Bridges heeft dit geld kunnen verdienen dankzij 60 succesvolle jaren in entertainment.

Acteren is duidelijk de belangrijkste manier geweest waarop Bridges zijn fortuin heeft verdiend, maar het is niet de enige manier. Stemwerk was lucratief voor de ster, en het hebben van een van de meest onderscheidende stemmen in Hollywood heeft een aantal unieke deuren voor hem geopend. Hij heeft het niet alleen goed gedaan in het vertellen van documentaires, maar hij heeft ook commercieel voice-overwerk gedaan, waarvan bekend is dat het goed beta alt voor grote namen.

Celebrity Net Worth laat zien dat Bridges het goed heeft gedaan voor zichzelf in onroerend goed. In 2017 verkochten hij en zijn vrouw een huis voor het noorden van $ 16 miljoen. Bridges en zijn broers en zussen zijn ook mede-eigenaar van een huis van meerdere miljoenen dollars dat ze van hun vader hebben geërfd, en ze verhuren het voor extra inkomsten.

Op dit moment hoeft de man geen cent meer te verdienen, maar een aankomend project van hem zal hem een van de best betaalde acteurs op televisie maken.

Hij verdient $1 miljoen per aflevering van 'The Old Man'

FFB464BF-21E4-4207-BBD2-29A0FA73FC9D
FFB464BF-21E4-4207-BBD2-29A0FA73FC9D

Er is gemeld dat Jeff Bridges $ 1 miljoen zal verdienen per aflevering van The Old Man, een originele show die wordt uitgezonden op FX. Dit verbazingwekkende salaris maakt Bridges meteen een van de best betaalde sterren op televisie, en het laat zien dat FX er veel vertrouwen in heeft dat de serie een hit wordt.

Normaal gesproken beginnen acteurs met een bescheidener salaris in een televisieshow en werken ze toe naar een enorme loonsverhoging. In de afgelopen jaren hebben enkele grote sterren de overstap naar televisie gemaakt en hebben ze hun bekendheid kunnen benutten in enorme contracten. Chris Pratt, bijvoorbeeld, wordt de best betaalde acteur op televisie wanneer hij $ 1,4 miljoen verdient per aflevering van The Terminal List.

Het interessante om op te merken dat Bridges dit soort salaris voor een televisieserie naar beneden ha alt, is dat de acteur geen voorgeschiedenis heeft van groot succes op het kleine scherm. Dit is niet per se een vereiste, maar het helpt zeker. De eerder genoemde Pratt was al op hitshows zoals Everwood en Parks and Recreation geweest voorafgaand aan zijn monstercontract, wat betekent dat hij een gevestigde naam heeft bij het televisiepubliek. Hoewel Bridges dat niet doet, heeft hij een lange en legendarische carrière gehad, dus FX betaalde het grote geld voor zijn diensten.

The Old Man debuteert volgend jaar, en met Bridges die elke aflevering $ 1 miljoen verdient, zal het interessant zijn om te zien hoe de show het doet bij de kijkers.

Aanbevolen: