Hoe Lily Collins het moeilijker maakte voor haar directeur-echtgenoot om te werken

Inhoudsopgave:

Hoe Lily Collins het moeilijker maakte voor haar directeur-echtgenoot om te werken
Hoe Lily Collins het moeilijker maakte voor haar directeur-echtgenoot om te werken
Anonim

Vanaf het moment dat Lily Collins werd geboren, leek het duidelijk dat haar leven nooit typisch zou worden. Lily is tenslotte de dochter van een van de meest getalenteerde muzikanten aller tijden sinds haar vader Phil Collins enorm veel succes genoot als soloartiest en als lid van de band Genesis. Als gevolg van haar afkomst zou ze tot op zekere hoogte altijd in de schijnwerpers staan, zelfs als haar vader Phil een hekel zou hebben aan de aandacht die aan Lily wordt besteed.

In de loop der jaren zijn er veel voorbeelden geweest van kinderen die in de voetsporen van hun beroemde ouders traden. Als het echter om Lily Collins gaat, lanceerde ze in plaats van muzikant te worden een enorm succesvolle acteercarrière. Het meest opvallende is dat deze jonge ster de headliner is van een van de meest spraakmakende shows van de afgelopen jaren en Lily heeft een geweldige reactie op alle haters van Emily In Paris. Als gevolg van Lily's succesvolle acteercarrière kreeg ze de kans om samen te werken met haar echtgenoot, de regisseur, maar dat bleek een probleem te zijn omdat hij het ooit moeilijk vond om met haar samen te werken.

Wie is de echtgenoot van Lily Collins, Charlie McDowell?

In tegenstelling tot Lily Collins, die vanaf dit punt al vele jaren beroemd is, is Charlie McDowell verre van een begrip. Nadat de wereld vernam dat Lily en Charlie in 2019 aan het daten waren, leek het al snel alsof ze een stormachtige relatie hadden. Lily en Charlie kondigden tenslotte aan dat ze het jaar daarop in 2020 verloofd waren. Ongeveer een maand nadat de verloving aan de wereld was onthuld, ging Lily Live met Kelly & Ryan en ze vertelde hoe snel ze voor Charlie viel.

“Het was een soort van die situaties waarin ik op het moment dat ik hem ontmoette wist dat ik op een dag zijn vrouw wilde worden en dus was het gewoon een kwestie van wanneer, echt waar. Hoewel Lily Collins meer dan blij was om te vertellen hoeveel ze in het openbaar van Charlie McDowell hield, hield het paar hun plannen geheim in de aanloop naar hun trouwdag in 2021.

Zodra mensen meer te weten komen over het leven van Charlie McDowell, is de band die hij heeft met zijn vrouw Lily Collins heel logisch. Charlie en Lily hebben tenslotte veel gemeen. Beide mensen werken bijvoorbeeld in de entertainmentindustrie, aangezien Charlie een succesvolle regisseur is die aan het hoofd stond van de films The One I Love, The Discovery en Windfall. Bovendien groeide Charlie, net als zijn vrouw, op in de schaduw van zijn beroemde ouders. In het geval van Charlie is zijn vader Malcolm McDowell van A Clockwork Orange en zijn moeder Mary Steenburgen.

Waarom de man van Lily Collins het storend vond om met haar te werken

Op 18 maart 2022 kregen Netflix-gebruikers over de hele wereld hun eerste kans om de originele film Windfall van de streamingdienst te bekijken. Een thriller, Windfall richt zich op wat er gebeurt als een man inbreekt in het vakantiehuis van een miljardair, alleen voor de rijke huiseigenaar en zijn vrouw om te komen opdagen. Absoluut een film met een intrigerend uitgangspunt, Windfall was een film met veel potentieel om de massa te vermaken.

Een film met een geweldig trio acteurs, met in de hoofdrol Jason Segel als de overvaller, Jesse Plemons als de miljardair en Lily Collins als zijn vrouw. Gezien hoe bekwaam deze drie acteurs zijn, moet Charlie McDowell enthousiast zijn geweest om de kans te krijgen om ze te regisseren, aangezien hij degene is die aan het roer stond van Windfall.

Toen Windfall uitkwam, werden Lily Collins en Charlie McDowell door ET Canada geïnterviewd over de film en hoe het was om achter de schermen met elkaar samen te werken. Het is niet verwonderlijk dat Charlie veel lof had voor zijn vrouw Lily, aangezien ze een getalenteerde acteur is, dus werken met haar moet voor het grootste deel een droom zijn geweest. Charlie was echter bereid toe te geven dat het regisseren van Windfall ooit een uitdaging was, strikt omdat hij met zijn vrouw samenwerkte.

“De enige keer dat het een beetje afleidend was, was toen Jesse Plemons, een zeer goede vriend van mij, haar oppakte en kuste. Ik heb zoiets van, wacht even. Hier klopt iets niet van. Mijn goede vriend kust mijn toenmalige verloofde.” Toen Lily Collins werd gevraagd over het werken met haar man Charlie McDowell aan Windfall, onthulde ze iets heel verrassends.

“Weet je, wat grappig is, er waren momenten dat ik zo in de wereld van de film was, in termen van een set en dit is mijn regisseur, dat ik het feit volledig kon vergeten dat het was mijn man die mij regisseerde. Eigenlijk was het destijds mijn verloofde. Hij is zo'n geweldige acteur-regisseur die de manier waarop hij communiceert met ons allemaal en wat hij wil en hoe collaboratief hij is."

Aanbevolen: