De 'Shameless'-finale was moeilijker voor Jeremy Allen White dan wie dan ook

Inhoudsopgave:

De 'Shameless'-finale was moeilijker voor Jeremy Allen White dan wie dan ook
De 'Shameless'-finale was moeilijker voor Jeremy Allen White dan wie dan ook
Anonim

Shameless kwam vorig jaar tot een einde na tien jaar in de lucht te zijn geweest, en nu vertelt een van de belangrijkste sterren over de donkere fase die hij doormaakte na het einde ervan.

In een gesprek met GQ onthulde Jeremy Allen White dat hij door een identiteitscrisis ging toen het filmen eenmaal was afgerond. "Er was een periode waarin ik me geen acteur meer voelde en ik het gevoel kreeg dat ik hier alleen was om deze show te doen", zei hij. “Het was een verontrustende hoofdruimte om in te zijn.

"Toen het zou eindigen, vroeg ik me af: misschien besta ik gewoon in deze show", vervolgde Jeremy. "Wat is er nog meer? Ben ik een acteur? Ik twijfelde zeker."

Jeremy gaat grotere dingen doen met zijn nieuwe rol

Shameless ging oorspronkelijk in première in januari 2011 als een spin-off van de gelijknamige Britse tv-show. Het speelde William H. Macy als een drugs- en alcoholverslaafde vader van 8 kinderen. Jeremy speelde de tweede oudste broer of zus, Phillip "Lip" Gallagher.

Begin 2020 werd aangekondigd dat de show na 11 seizoenen zou eindigen. Het laatste seizoen eindigde afgelopen april met lovende kritieken.

Jeremy's personage op het scherm vocht in latere seizoenen tegen verslaving, iets waar de acteur in latere interviews over vertelde. "Een constant thema voor Lip in deze serie is hoe ga ik mijn vader niet zijn?" Jeremy vertelde Vulture in 2016. "Drinken en Frank zijn altijd hand in hand gegaan, dus ik denk dat Lip aarzelend zou zijn om toe te geven dat alcohol een probleem zou kunnen zijn."

Hoewel Jeremy afscheid heeft genomen van zijn favoriete personage op Shameless, is hij sindsdien in een nieuwe rol gestapt als Carmen 'Carmy' Berzatto op FX's The Bear. Chef-kok Carmy moet het Italiaanse restaurant van zijn familie overnemen na de zelfmoord van zijn broer.

“Ik denk dat Carmy daar ook echt mee worstelde”, vertelde Jeremy aan GQ over de nieuwe rol. “We hebben elkaar min of meer op een vergelijkbare plek gevonden. Hij wist dat hij echt begaafd is in dit ding, maar hij kan ook pijnlijk onzeker zijn over zijn capaciteiten. Ik voelde me op het einde ook een beetje onzeker.”

Jeremy's tijd op Shameless is misschien voorbij, maar hij verlaat de televisieschermen niet snel meer.

Aanbevolen: