Jennifer Aniston zegt dat het filmen van 'Friends'-reünie moeilijker was dan ze dacht

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston zegt dat het filmen van 'Friends'-reünie moeilijker was dan ze dacht
Jennifer Aniston zegt dat het filmen van 'Friends'-reünie moeilijker was dan ze dacht
Anonim

Jennifer Aniston begon met het filmen van de 'Friends'-reünie eerder dit jaar, en gaf toe dat het "schokkend" en moeilijker was dan ze had verwacht.

Uitgebracht in mei van dit jaar op HBO Max, de special 'Friends' van een uur waarin Aniston herenigd werd met haar co-sterren: Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, plus een stel van speciale gasten. De reünie was emotioneel en gaf fans een kijkje achter de schermen van de populaire sitcom, uitgezonden tussen 1994 en 2004 gedurende tien seizoenen.

Jennifer Aniston deelt haar gedachten over de "Jarring"-reünie met haar 'Friends'-co-sterren

Nadat de special was uitgebracht, zei Aniston in een interview dat het filmen van de aflevering veel moeilijker was dan ze dacht dat het zou zijn.

In een nieuwe chat met 'The Hollywood Reporter' ging de actrice van 'The Morning Show' daar dieper op in en onthulde dat ze tijdens het filmen meerdere keren de set moest verlaten.

Ik denk dat we zo naïef waren om erin te stappen en te denken: 'Hoe leuk gaat dit worden? Ze zetten de sets weer in elkaar, precies zoals ze waren.' Dan kom je daar en het is als, 'O ja, ik had niet nagedacht over wat er aan de hand was de laatste keer dat ik hier was',' zei Aniston.

Ze voegde er toen aan toe: "En het verraste me gewoon omdat het was als, 'Hallo, verleden, herinner je me? Weet je nog hoe dat klote was? Je dacht dat alles voor je neus stond en dat het leven gewoon zou zijn prachtig en toen ging je door misschien wel de moeilijkste tijd in je leven?'"

Aniston legde toen uit dat de redacteuren om haar heen moesten snijden en even de set moesten verlaten.

"Het was allemaal erg schokkend en je hebt natuurlijk overal camera's en ik ben al een beetje emotioneel toegankelijk, zou je kunnen zeggen, dus ik moest op bepaalde punten weglopen. ik weet niet hoe ze er omheen snijden."

Jennifer Aniston over haar verwachtingen Post 'Friends'

Ze legde ook uit wat angstaanjagend voor haar was na het verlaten van 'Friends'.

"Dat was wat schokkend was, dat we allemaal een idee hadden van wat de toekomst zou zijn en we zouden gaan hurken en ons concentreren op dit of dat en dan veranderde het allemaal van de ene op de andere dag, en dat was het, "zei ze.

"Maar nogmaals, alles is een zegen als je op die manier naar de ups en downs van het leven kunt kijken. En als het allemaal niet was gebeurd, zou ik hier niet zitten als de vrouw die ik ben."

Aanbevolen: