De waarheid over de relatie tussen Emilia Clarke en Seth MacFarlane

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Emilia Clarke en Seth MacFarlane
De waarheid over de relatie tussen Emilia Clarke en Seth MacFarlane
Anonim

In 2016, vier jaar na hun splitsing, bevestigde Emilia Clarke dat ze ooit met Seth MacFarlane was uitgegaan. Het is zeker moeilijk om je Daenerys Targaryen voor te stellen, de Moeder der Draken die uitgaat met Stewie. De Game of Thrones-ster suggereerde zelfs dat het eigenlijk een factor was in haar breuk met de maker van Family Guy. Dit is wat er echt tussen hen is gebeurd.

Hoe hebben Emilia Clarke en Seth MacFarlane elkaar ontmoet?

Er is niet veel bekend over het begin van de relatie van Clarke en MacFarlane. Maar ze dateerden van 2012-2013 voor zes maanden, per Daily Mail. Hij was 39, zij 25. De twee spraken destijds nooit echt over hun relatie. Maar er waren verschillende paparazzi-foto's waarop ze rondhingen als een normaal stel. Het meeste dat we van het stel kregen, was de komiek die zei dat zijn toenmalige vriendin "een ongelooflijk vriendelijke, uiterst getalenteerde persoon is en een van de hardstwerkende mensen die ik ooit heb ontmoet."

Destijds was Clarke op het hoogtepunt van haar Game of Thrones-faam. In een gesprek met Glamour over de impact van haar karakter, Khaleesi, zei ze: "Dit prachtige meisje zei ooit tegen me: 'Als ik naar Khaleesi kijk, krijg ik het gevoel dat ik een sterke vrouw kan zijn.' Ik herinner me dat ik dacht: 'Dat is juist.' Dat is een wonderbaarlijke zaak." Ze zei echter dat het "onhandig" zou kunnen zijn als het gaat om mannelijke fans. "Dan zijn er tijden met bepaalde kerels waar ik denk: 'Je hebt mijn tieten gezien. Oké, natuurlijk, je kunt een selfie maken.' Ongemakkelijk!" voegde ze eraan toe.

Ondertussen was MacFarlane toen al een gevestigde acteur, schrijver en producent. Hij heeft nu een geschat vermogen van $ 300 miljoen. Hij heeft het grootste deel van zijn fortuin verdiend met zijn creaties: Family Guy, American Dad, The Cleveland Show en The Orville. Hij regisseerde en produceerde ook kaskrakers zoals Ted die $ 500 miljoen verdiende en Ted 2 die $ 200 miljoen verdiende. Zijn film, A Million Ways to Die in the West, haalde twee keer zijn budget en bracht in totaal $ 80 miljoen op.

Waarom zijn Emilia Clarke en Seth MacFarlane uit elkaar gegaan?

In maart 2013 vertelde een bron aan Perez Hilton en E! Nieuws dat de Clarke en MacFarlane uit elkaar waren. "Ze daten niet meer. Het was echt een locatie-uitdaging", aldus de insider. "Ze is in Europa geweest om Game of Thrones te filmen en hij is gevestigd in Californië, dus het was moeilijk om het ondanks de afstand te laten werken. Ze zijn vrienden gebleven." Maar drie jaar later suggereerde Clarke tegen Glamour dat het daten van een andere beroemdheid een rol zou kunnen hebben gespeeld in hun splitsing.

Toen hem werd gevraagd naar het daten van MacFarlane en de "voor- en nadelen van het daten met iemand die in de publieke belangstelling staat versus iemand die dat niet is", antwoordde de actrice met een anekdote die liet zien hoe fans soms te opdringerig konden worden."Nou, een nadeel is dat je vreemden hebt die je liefdesadvies geven, zoals: 'Ik ben een grote fan van de show, en ik weet niet zeker wat je met die man doet', waarop ik niet reageerde goed aan', herinnert ze zich. "Dat gebeurde in New York toen Seth en ik samen waren. Deze man begon me advies te geven: 'Mag ik een selfie? En trouwens…' Unh-unh, bro."

Met wie zijn Emilia Clarke en Seth MacFarlane nu aan het daten?

Na haar splitsing van McFarlane, ging het gerucht dat Clarke een relatie had gehad en zich uiteindelijk verloofde met de nu controversiële James Franco. Maar op het moment van schrijven is Clarke nog steeds een vrijgezelle meid. Ze heeft nog steeds "een goede zaak", zoals ze Glamour vertelde in dat 2016-interview toen hem werd gevraagd naar haar status. Ze trad onlangs toe tot het Marvel Cinematic Universe als onderdeel van de aankomende Disney+-serie, Secret Invasion. Haar karakter moet nog onthuld worden.

In 2020 werd de HBO-ster gespot in een Londens park met assistent-regisseur Tom Turner. Het was een korte affaire. Haar laatste openbare langdurige relatie was met Charlie McDowell. Ze dateerden meer dan een jaar in 2018.

MacFarlane is vanaf 2022 ook single. Volgens CelebsCouple heeft de 48-jarige in het verleden zeker 20 relaties gehad. Hij is ook nog niet eerder verloofd geweest. Hij heeft een reputatie voor het daten van jongere vrouwen, waaronder Halston Sage, Trisha Cummings, Eliza Dushku en de schandalige Amanda Bynes. Er zijn ook geruchten dat hij op een gegeven moment contact zou hebben met Cameron Diaz.

Aanbevolen: