Jada Pinkett Smith heeft spijt over het co-ouderschap van haar stiefzoon Trey Smith

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett Smith heeft spijt over het co-ouderschap van haar stiefzoon Trey Smith
Jada Pinkett Smith heeft spijt over het co-ouderschap van haar stiefzoon Trey Smith
Anonim

Fans hebben altijd getwijfeld aan het onconventionele huwelijk van Will Smith en Jada Pinkett Smith. Er is de relatie van de Matrix-actrice met Tupac, evenals de controversiële opvoedingsstijl van het paar. In een aflevering van Red Table Talk uit 2018 sprak Pinkett Smith met Sheree Zampino, de ex-vrouw van haar man, over co-ouderschap. diens zoon met Smith, Trey Smith. De gastheer gaf toe dat ze er spijt van heeft… Dit is waarom.

Inside Sheree Zampino & Jada Pinkett Smith's relatie

Zampino en Pinkett Smith hadden aan het begin van hun gemengde gezinssituatie een moeilijke relatie. De eerste onthulde dat ze een verhit telefoongesprek hadden waarin ze 'vechtende woorden' uitwisselden." Ze belde om met haar zoon te praten, maar ze moest eerst met de Girls Trip-ster praten. "Zeer een paar keer in mijn leven kan ik me herinneren dat ik heel hard werd gecontroleerd terwijl ik niets te zeggen had," herinnerde Zampino zich. Dat deed je, maar je was niet uit de pas. Je nam de telefoon op en ik was niet erg respectvol."

De Real Housewives of Beverly Hills ster zei ook dat Pinkett Smith op een gegeven moment zo territoriaal werd. "Je laat me eigenlijk weten: 'Ik waardeer je toon niet echt.' Ik had zoiets van, 'het kan me niet schelen.' Je hing op', vertelde Zampino. "Ik belde terug, en ik zei toevallig: 'B---h, jij woont in een huis dat ik heb uitgekozen.' Je zei: 'Het is nu mijn huis.'" Ze voegde eraan toe dat ze niet wist hoe ze daarop moest reageren. Pinkett Smith zei dat de Fresh Prince of Bel-Air-acteur niet blij was met de uitwisseling en dat "hij me het liet hebben."

In september 2021 opende Pinkett Smith over haar relatie met Zampino tijdens haar 50e verjaardagsspecial op Red Table Talk. Ze delen nu een "prachtig zusterschap", zei ze. "Jullie zijn zo liefdevol en ondersteunend geweest en jullie zien me gewoon. Jij en Trey en Jaden, jullie zien me alle drie. Je gaat echt door de moeilijkste tijden heen. Ik zou zeggen dat moeder zijn niet gemakkelijk was, maar het was het waard", vertelde de presentatrice aan haar dochter en medepresentator Willow Smith. "Ik zou zeggen dat een andere uitdaging was om mijn gedachten glad te strijken rond, je weet wel, de relatie met Sheree en ik. Dat was een echt proces. Als ik nu aan onze relatie denk, is er een echt zusterschap, maar het duurde 20 jaar."

Inside Jada Pinkett Smith & Will Smith's controversiële opvoedingsstijl

De opvoedingsstijl van de Smiths - die ze 'respectvol' noemen - is niet echt populair bij hun fans. "We respecteren onze kinderen zoals we ieder ander zouden respecteren", zei de acteur van King Richard ooit. "Dingen zoals het opruimen van hun kamer. Je zou een volwassen volwassene nooit vertellen om hun kamer op te ruimen, dus we vertellen onze kinderen niet om hun kamers op te ruimen."Ze doen ook "geen straf", omdat ze denken dat het de zaken alleen maar erger maakt. "Ons concept is om hen zo jong mogelijk zoveel mogelijk controle te geven over hun leven en het concept van straf", legt Smith uit. Onze ervaring is - het heeft een iets te veel negatieve kwaliteit."

Op 15-jarige leeftijd vroeg de zoon van de acteur, Jaden Smith, om van hem te worden geëmancipeerd. "We hebben er nooit over gesproken, maar ik weet dat hij zich verraden voelde. Hij voelde zich misleid en verloor zijn vertrouwen in mijn leiderschap", zei de ster van Men in Black over het betrekken van zijn zoon bij de veel bekritiseerde film, After Earth. "Toen Jaden op vijftienjarige leeftijd vroeg of hij een geëmancipeerde minderjarige was, brak mijn hart. Uiteindelijk besloot hij het niet te doen, maar het is klote om het gevoel te hebben dat je je kinderen pijn hebt gedaan."

Hij gaf ook toe dat hij Willow dwong om een tournee voort te zetten die ze in 2010 niet wilde afmaken. Maar nadat de hitmaker van Whip My Hair haar haar had geschoren, "voelde Smith" iets langzaam draaien, verschuiven, totdat het op zijn plaats klikte: In een moment van goddelijke verbinding en openbaring had ze mij bereikt. Ik leunde voorover, tuurde diep in haar ogen en zei: 'Ik snap het. Het spijt me. Ik zie je.'"

Waarom Jada Pinkett Smith spijt heeft van de manier waarop ze mede-ouder was van Trey Smith

Tijdens haar Red Table-chat met Zampino zei Pinkett Smith dat ze er spijt van had dat ze betrokken raakte bij Smith tijdens zijn "ontwikkelde" huwelijk met Zampino. "Het begin tussen ons was ruw, en hier is één ding dat ik achteraf zal zeggen", zei de ster van The Nutty Professor. "Omdat ik het huwelijk niet begreep, begreep ik echtscheiding niet. Ik zal zeggen dat ik waarschijnlijk terug had moeten vallen." Ze gaf toe dat ze toen 'ongevoelig' was.

"Kijk, daar zat ik fout", legde de gastheer uit. "Nu ik een getrouwde vrouw ben en als Will en ik nu zouden scheiden. Oh, mijn God. Dus als ik terugdenk aan waar ik was, sommige van mijn ongevoeligheden, sommige van mijn onachtzaamheid, alleen met betrekking tot jullie die een huwelijk ontbinden, en ik probeer daar binnen te komen." Ze vindt dat ze zich had moeten terugtrekken en het voormalige echtpaar Trey had moeten laten ouder worden in plaats van de zaken ingewikkelder te maken. "Met Sheree en met Trey was dat een heel moeilijke tijd", zei Smith eerder. leven; echtscheiding was de ultieme mislukking voor mij."

Aanbevolen: