Dit is wat Jada Pinkett Smith heeft gedaan sinds het Alsina-drama van augustus

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jada Pinkett Smith heeft gedaan sinds het Alsina-drama van augustus
Dit is wat Jada Pinkett Smith heeft gedaan sinds het Alsina-drama van augustus
Anonim

Jarenlang gaan er geruchten dat de Smiths een open huwelijk hebben. In een aflevering van Red Table Talk maakten Jada en Will duidelijk dat die geruchten niet waar waren. In 2020 brak echter de hel los toen August Alsina naar buiten kwam om te bevestigen dat hij een relatie had met Pinkett, met de zegen van haar filmster-echtgenoot.

Alsina's onthulling zorgde voor een viraal moment op internet en Jada en Will brachten zichzelf naar de Rode Tafel. Onlangs bevestigde Will Smith in een interview met GQ dat, hoewel het internet hem van binnen was, zijn afspraak met Jada in feite wederzijds was en dat hij ook zijn eigen zaken had. Na zijn bevestiging is de hitte sindsdien afgenomen en is Jada op pad geweest om haar beste leven te leiden.

7 Een Emmy winnen

Het komt niet vaak voor dat je met familie aan de slag gaat. Tenzij je de Smiths bent en werken met familie een tweede natuur is. In mei 2018 begonnen Jada, haar dochter Willow en haar moeder Adrienne Banfield Norris met het hosten van Red Table Talk, een show die Jada nauw aan het hart ligt. Tijdens de vier seizoenen Red Table Talk die werd uitgezonden, hebben we Jada squashbeef gezien met Gabrielle Union; bespreek ouderschap, moederschap en verslaving: interview beroemdheden; en breng Will naar de tafel. Dit jaar had het team alle reden om blij te zijn, want Red Table Talk won een Emmy Award voor Outstanding Informative Talk Show.

6 Met een mooie kale look

In een geheel nieuw seizoen van Red Table Talk kwamen Jada en Willow naar de tafel om prachtige kale blikken te spotten. Het paar besprak hun haarreizen samen met Tiffany Haddish, die ook besloot om tijdens de pandemie flink te hakken. Haddish' reden voor de hak had iets te maken met weten wat eronder zat, en haar vriend, Common, vond dat ze er mooi uitzag. In een post waarin ze haar nieuwe kapsel aankondigde, schreef Jada: "Willow liet me het doen omdat het tijd was om los te laten, MAAR, mijn jaren '50 zullen goddelijk verlicht worden met deze schuur."

5 Viert haar 50e verjaardag

Op 18 september werd Jada 50, en zoals Beyoncé zei toen ze 40 werd, speelt ze niet als het gaat om het leven op haar leeftijd. Om te beginnen onthulde Jada dat ze een interne bucketlist had om te vervullen, waaronder leren liefhebben. Jada had een met sterren bezaaid Red Table-verjaardagsfeestje, waar beroemdheden als Gabrielle Union en Queen Latifah haar een gelukkige verjaardag wensten. Naast een prachtige taart die ze deelde met de cast en crew, kreeg Jada een serenade van Grammy Award-winnaar Toni Braxton.

4 Positieve vibes verspreiden

Eén ding over Jada, ze heeft altijd een spirituele sfeer en aarzelt niet om dat met haar volgers te delen. Of ze nu een foto van zichzelf plaatst terwijl ze mediteert of een diep citaat deelt, haar spirituele aanraking is overal op haar Instagram te vinden. Het is niet vreemd om op Jada's pagina een quote over geluk, spiritualiteit of stilte tegen te komen. “Ik leer dat niet elke vraag beantwoord hoeft te worden. Het enige wat ik ooit hoef te doen is… overgeven, luidt een van haar bijschriften.

3 Vriendschappen vieren

In haar jaren in de entertainmentindustrie heeft Jada solide vriendschappen opgebouwd. Een daarvan is met Mc Lyte, met wie ze veel omgaat. Een andere goede vriend die Jada heeft in de amusementswereld, is koningin Latifah, de enige gast die ze misschien nooit aan tafel krijgt. In maart wenste Smith koningin Latifah een gelukkige verjaardag. Ze deelde een clip van hen die in een scène acteerden en schreef het onderschrift: Gefeliciteerd met de koningin!!! Het zijn een aantal hoogte- en dieptepunten geweest in de vele jaren van onze vriendschap, maar ik heb er altijd op kunnen rekenen dat je komt opdagen, me overeind houdt en me vult met geduld, liefde en bemoedigende woorden. Ik hou van je La! Mijn woord is bond on daaaaT!”

2 Zakelijke bewegingen maken

The Smiths zijn een zakelijk georiënteerde familie. Het wordt gezien in Will's interesse in durfkapitaal, Jaden's intrede in de filmscene op jonge leeftijd en eigendom van Just Water, Willow's succes met 'Whip My Hair' en Jada's eigen baas, Hey Humans. In maart lanceerde Jada Hey Humans, een merk dat zich bezighoudt met producten voor persoonlijke verzorging, waaronder tandpasta, bodylotion en deodorant. Wat Jada's merk onderscheidt van de rest is dat de producten van Hey Humans, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Target, net als Just Water by Jaden, gemaakt zijn van recyclebaar materiaal.

1 Helpen bij het vinden van vermiste personen

Via haar platform, Red Table Talk, heeft Jada niet alleen beroemdheden geïnterviewd, maar ook geholpen om gevoelige onderwerpen zoals ras, racisme, cyberstalking en cyberpesten aan de kaak te stellen. Ze gebruikt haar Emmy Award-winnende platform met opzet. Onlangs werd in Red Table Talk een aflevering uitgezonden waarin families en vrienden van vermiste personen het publiek aanspoorden om hun verloren dierbaren te helpen vinden. Een van hen, Maya Milette, was negen maanden vermist en onlangs werd ontdekt dat ze het slachtoffer was van moord. Maya's moordenaar, haar man, zou in politiehechtenis zitten.

Aanbevolen: